לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-03-2013, 08:26
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.12
אלי ישי: די לשימוש הפאתטי במילה "אח"

שר הפנים, אלי ישי, התייחס הערב (מוצאי שבת) בדף הפייסבוק לדיווחים אודות הקמתה של ממשלה חדשה.

"האיומים, הספינים והורדת הידיים כבר לקראת סיום ואנחנו לקראת הצגתם של חברי הממשלה החדשה- הצלחתם להביא המציאות אליה התפללתם, אף לא חרדי אחד יעמוד לצידכם בעת הצילום במדשאות בית הנשיא. אך ביום שאחרי, בסיום תרועת הניצחון של אלו שהכניסו את רה"מ להיות כשבוי למלא גחמותיהם, יזכרו בחירות 2013 כיום בו ציבור שלם, מסורתי וחרדי הוחרמו אך ורק בשל אמונתם ותפיסתם", כתב ישי.

"מילים יפות לא יוכלו להמתיק השבר ואת עומק הקרע שנוצר בתקופה הנוכחית אך ייזכר עוד שנים רבות קדימה. אינני מלין על אי כניסת ש"ס לקואליציה, דבר זה בוודאי צורם לי, אך צורמת לי הרבה יותר, שמציאות זו לא נוצרה עכב אי הסכמות, היא נבעה מסיבה אחת פשוטה: לראות את החרדים בחוץ ויהיה מה, כל הגורס אחרת, איננו אומר אמת ומזלזל בשכלו של ציבור שלם".

ישי כתב "הכתם שבהחרמת הציבור אותו אני מייצג, בין המסורתי, החרדי והחילוני לא ימחה. די, די לשימוש הפאתטי במילה "אח" אשר זה שמשתדל להכניסה בכל הזדמנות לא יודע כנראה את שטומנת בחובה. אם היו מחרימים חרדים חברי פרלמנט אירופאיים במדינה כזו או אחרת, הצמד החדש היה מייד משמיע קול זעקה.

"יהודי לא מגרש יהודי" אך מסתבר "שיהודי מחרים יהודי" זה לגיטימי, וכאשר יעבור לפיד למשימתו הבאה, בדמות פגיעה במתיישבים ובהתיישבות ביו"ש, אל לכם, אחי המתיישבים, להתדפק על דלתותינו בבקשת עזרה, אנחנו כבר נתייצב ולא נמתין לקריאה, תמיד היינו שם ותמיד נהיה, אין בכוונת ש"ס להפנות החרב שננעצה בגבה אליכם, על אף התנהלות זה המתיימר לייצגכם, אנו נוכיח לכם, גם ממקומנו החדש שנישאר נאמנים לתפיסתנו ואמונתנו וכי אחים אמיתיים אנחנו.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/252662
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר