לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-03-2013, 14:24
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
צוות תקשורת של ערוץ 2 הותקף בתל אביב וחולץ ע"י המשטרה

זה לא קרה היום, אבל אתם לא שמעתם על זה בשום מקום חוץ מבמדור הרכילות של ישראל היום. אתם בטח חושבים לעצמכם שכמו במקרים אחרים שבהם הותקפו צוותי תקשורת (למשל פה ובצילום המסך המצורף) הדבר יקבל איזו שהיא התייחסות אמיתית בלפחות אחד מכלי התקשורת המרכזיים, אבל אתם טועים. שוב פעם מסתבר שהתקשורת סלקטיבית מאד בסיקור שלה ויש מגזרים שנוח להם לפרסם את האלימות שלהם ויש מגזרים שנוח להם להסתיר את האלימות שלהם, הכל כמובן על פי האג'נדה שאותה הם מנסים לקדם. אני לא מאמין שמדובר בהתנהלות של יחידים, זה כבר מזמן נראה משהו מגמתי שכנראה שמוכתב ע"י גורמים בכירים בכל כלי תקשורת. מי ישמור על הדמוקרטיה אם כלב השמירה של חטף כלבת ולא מבצע את תפקידו?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

קרדיט לתמונה: פורסם על הקיר בפייסבוק של אחד החברים שלי, המקור מפה: http://www.facebook.com/RIPNIF

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-03-2013, 18:07

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "מעניין. איזה אג׳נדה מנסה אדלסון לקדם? ואיזה ערוץ 7?"

משום מה אתה טועה לחשוב שאני רק נגד תקשורת שיש לה הטייה נגד הימין, אבל אתה טועה ובגדול. אם תחפש פה תגובות שלי בעניין תגלה שאני נגד תקשורת שמוטה ימינה בדיוק באותה המידה שאני נגד תקשורת שמוטה שמאלה, כמו שכבר אמרתי לא מעט פעמים התקשורת היא צינור שאמור להעביר מידע ולא לתת לו פרשנות או לערב את הדעה האישית של הכתב/עיתון. בשביל זה יש מדור דעות או פרשנויות בכל כלי תקשורת. לגבי הטענה שלך: היום יצא לי להקשיב לתחנת רדיו שנקראת גלי ישראל. זו תחנה אזורית של יהודה ושמרון, מה שנקרא הרדיו של המתנחלים, ובשעות הבוקר משודרת שם תוכנית של אראל סגל (אם אני זוכר נכון). הוא ביקש לראיין את לוקאץ' בקשר למקרה ותנחש מה? האדון לא היה מוכן להתראיין ולספר על מה שקרה לו, לא הוא ולא איש תקשורת נוסף שהיה במקום יחד איתו. איזו סיבה יש להם לא להתראיין לגבי המקרה חוץ מניסיון להסתיר אותו? איך אתה מצפה שכלי תקשורת אחרים יוכלו לפרסם כתבה רצינית, קרי לא שמונה שורות במדור הרכילות, אם לוקץ' וחבורתו מסתירים את המקרה באופן פעיל? הרי גם אם כלי התקשורת האחרים ירצו לפרסם כתבה כזו (לא שאני מאמין שרובם רוצים) הם לא יכולים אם אלו שמוערבים במקרה מסתירים את עצם קיומו. מעניין אותי לשמוע איך אתה מסביר את השוני בין שני המקרים שמתוארים בתמונה. מדובר בשני מקרים זהים לחלוטין, למה מקרה אחד מקבל התייחסות רצינית בכל כלי התקשורת המרכזית והשני לא? איך שאני רואה את זה ההבדל הוא רק בגורם המסוקר, או יותר נכון הגורם שמפעיל את האלימות.

נערך לאחרונה ע"י rubber_duck בתאריך 18-03-2013 בשעה 18:12. סיבה: תיקוני ניסוח
ישן 19-03-2013, 14:46

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "האמת שלא נתקלתי ביותר מדי תלונות על תקשורת מוטה ימינה מצידך או מצד כל אחד אחר...."

חרדים תוקפים צוות תקשורת ---> האירוע מקבל איזכורים בכל כלי התקשורת הגדולים והחשובים. המותקפים מתראיינים ומספרים על המקרה.
מתנחלים תוקפים צוות תקשורת ---> האירוע מקבל איזכורים בכל כלי התקשורת הגדולים והחשובים. המותקפים מתראיינים ומספרים על המקרה.
מסתננים תוקפים צוות תקשורת ---> האירוע מקבל איזכור אחד בלבד וגם זה במדור רכילות. אף אחד מהמותקפים לא מעוניין פתאום להגיב לכלי תקשורת נוסף שניסה לסקר את המקרה.

אני חושב שצריך להיות מאד מאד מאד תמים כדי לא לראות פה איזה דפוס דיי מטריד שאימצה רוב התקשורת הישראלית. אני מניח שזה לא מקרה שלא ענית לשאלה שלי למה שני מקרים דומים לגמרי, חוץ מזהות התוקפים כמובן, מקבלים סיקור שונה לגמרי. למה אחד מסוקר בהרחבה והשני מושתק כמעט לגמרי. אני אשמח לתשובה.

ישן 18-03-2013, 17:32
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
קבל LIKE, אני מאמין שעכשיו אתה מבין מי פה שולט באמת במדינה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "צוות תקשורת של ערוץ 2 הותקף בתל אביב וחולץ ע"י המשטרה"

(הקרן החדשה לישראל, ועמותת חידו"ש)
נקווה שהאזרחים חכמים, בבחירות האחרונות הם לא הראו חכמה כל כך.

האזרחים נשענים על הטלויזיה כמקור מוסמך, בה יושבים אנשים אינטרסנטים בעלי כוח שליטה בכל העם. אני יכול גם לתת לך דוגמא לזה מעולם שוק ההון על מניה שהיום נפלה אחרי עליה מטורפת לאחר פרסומה בערוץ 2.

יש מקומות שבאמת משתלם שיהיה ציבור זומבים(שוק ההון), אבל בהחלטות חשובות כמו ביטחון ומדיניות כלכלית, ואורח החיים היהודי, צריך לתת לשכל להחליט ולא לאנשי שליטה(נוני מוזס וחבריו).

ישן 18-03-2013, 18:11
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
היי אם אפשר לקשקש אז יאללה
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "אם הקרן החדשה הייתה שולטת..."

תשמע את גפני כמה הצעות חוק נגד דת מנסים להעביר והם הצליחו למנוע את זה, אין לי כרגע לינק למאמר של חידו"ש, על הכישלון שלהם בנושא העברת חוקים נגד הדת במדינה, תחפש מי זה אורי רגב, אילן שחר, ואולי תמצא אותם ב"הארץ" למשל, קשורים מאוד למרצ, שאני לא אגיד לך מי עוד קשור לחידו"ש:
http://meretz.org.il/about/%D7%94%D...91%D7%99%D7%A5/

ציטוט:
עם סיום כהונת הכנסת, נבחר כח"כ המוביל בפעילות למען חופש דת, ע"י אירגון חידו"ש (חופש דת ושיוויון)

יש לך מזל שיש לך את יהדות התורה בכנסת, כי חברך בנט כבר היה מתיר נישואים אזרחיים ומגייר את כל העולם.

הציבור שלך באמת חיי בהכחשה כל הזמן לסבך של היהדות עם המדינה הזאת, עד מתי?? עד שיהפכו את כולם פה למדינת ככל העמים, כנראה ששיכרון החושים על מדינת הגאולה עדין לא הסתיים.

נערך לאחרונה ע"י kkr3 בתאריך 18-03-2013 בשעה 18:22.
ישן 18-03-2013, 18:54
צלמית המשתמש של תבור - tar 21
  משתמש זכר תבור - tar 21 תבור - tar 21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.09
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "היי אם אפשר לקשקש אז יאללה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kkr3
אין לי כרגע לינק למאמר של חידו"ש, על הכישלון שלהם בנושא העברת חוקים נגד הדת במדינה,

מעניין,רגע אחד חדו"ש "שולטים" במדינה ורגע אחד הם בעצם נכשלו... התלהמות,כמו שאמרתי.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי kkr3

הציבור שלך באמת חיי בהכחשה כל הזמן לסבך של היהדות עם המדינה הזאת, עד מתי?? עד שיהפכו את כולם פה למדינת ככל העמים, כנראה ששיכרון החושים על מדינת הגאולה עדין לא הסתיים.

אהמממ.. לא,ה"ציבור שלי" שמח על זה שחזרנו לארץ אבותינו,שמח על זה שהעם היהודי שולט בארץ ישראל,שמח על זה שיש ליהודים צבא שמגן עליהם ביום ובלילה מים של חיות טרף מכל הכיוונים.
המדינה לא דתית? אולי זה נכון,כי מי שבוחרים בשלטון לא דתיים, המדינה היא השתקפות של העם היושב בציון, אז אולי נתנער גם מעם ישראל כי הוא "לא דתי"?

ואתה? "אה תקשיבו,זה שיש מדינה ויש מליוני יהודים בארץ זאת תקלה זמנית,שיבוש במהלך ההיסטוריה, לא לדאוג,אפשר להמשיך לרדוף אחרי הרע והשחור ולהשלות את עצמנו שאנחנו עדיין בגלות".
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:39

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר