לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-03-2013, 06:26
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.12
שר האוצר: "במקום לנהל כלכלה אחראית, לקחו הלוואות ענק ועשו מסיבה - יהיו קיצוצים"

שר האוצר יאיר לפיד נכנס לתפקידו רק לפני כמה ימים וכבר הציג אמש (שבת) תחזית לשנה הקרובה בכלכלה: "התמונה הנפרשת אט-אט בפניי גרועה בהרבה ממה ששיערתי". הוא אמר שהגיע הזמן להתמודד עם ה"אוברדרפט" שגילה, והבהיר שישקיע את השנה הראשונה בתפקיד בצמצום הגירעון. "הנה מה שאני הולך לעשות: להיכנס בו בכל הכוח. נעבוד קשה, נצטמצם, נוריד הוצאות, נקצץ גם במקומות הכואבים. יהיה קשה, יהיה מלחיץ, אבל יש לכך גם יתרון: אם נעשה זאת עכשיו, זה לא יהיה ארוך".

במכתב ששלח לתומכיו בדואר אלקטרוני כתב לפיד: "עִזבו אתכם ממילים כמו 'גירעון' או 'משבר פיסקלי'. אני אסביר את זה הרבה יותר פשוט: באתי לשפץ את הבית, אבל אז גיליתי שבחשבון שלנו יש 'אוברדרפט'. איזה אוברדרפט? מפלצתי, מבשר רע, הולך וגדל. איך זה קרה? כמו כל אוברדרפט: בזבזו המון כסף שלא היה, לא הגיע כסף שחשבו שיגיע, לקחו התחייבויות שאסור היה לקחת".

מדבריו של לפיד עולה העדפתו לצמצום הגירעון באמצעות קיצוץ בתקציב. יושבת ראש האופוזיציה שלי יחימוביץ' מתחה על הגישה הזו ביקורת, וקראה בנאומה במליאה לפני כשבוע להעלאת המיסוי על החברות. "ההרכב הזה מחדד את שתי המדינות (השבעה והנזקקת) באופן הכי כואב וחד שאפשר. אתם הנהגה שבעה, עשירה, שאמנם פיזית בתוך עמה היא יושבת, אבל ממש מתקשה להבין מהו אותו עם. ארבעתכם: נתניהו, לפיד, בנט, לבני - מבוססים, באים ממשפחות מיוחסות ומעולם לא נאבקתם על פרנסה. כולכם קפיטליסטים!".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4360256,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר