לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2013, 13:26
צלמית המשתמש של totaljack
  משתמש זכר totaljack totaljack אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.11
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Silent Gillian שמתחילה ב "עצומה פרלמנטרית בירדן: לשחרר הרוצח מנהריים"

עצוב אבל ככה עשו גם בישראל

ציטוט:
המחתרת היהודית

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94...%93%D7%99%D7%AA

למן מעצרם הוקם לובי ציבורי שפעל לשחרורם. בראש הלובי עמד הרב יהודה חזני. 300,000 אזרחי ישראל חתמו על עצומה שיזם הוועד, שדרשה את שחרורם‏[5]. לאחר עסקת ג'יבריל טענו התומכים בשחרור חברי המחתרת שאין להשאירם בכלא, לאחר ששוחררו 1,150 אסירים ועצירים ביטחוניים ערבים שהיו כלואים בישראל, ואף הועלתה בכנסת הצעת חוק פרטית ברוח זו, שנדחתה. בסקר שערכה אז ד"ר מינה צמח עלה, כי 73% מאזרחי ישראל היהודים תמכו בשחרור חברי המחתרת‏[6]. תוך שנים ספורות השתחררו מן הכלא רוב חברי המחתרת, ונשארו בעיקר אסירי העולם. הנשיא חיים הרצוג הודיע שיסרב לדון בחנינה תחת לחץ. בסופו של דבר קצב את עונשם של אסירי העולם שלוש פעמים ובניכוי שליש שוחררו לאחר פחות משבע שנות מאסר בסוף שנת 1990.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-04-2013, 13:54
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "[QUOTE=פסטן]חח (ל"ת). ויכוח..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי totaljack
ננסה לקרוא בין השרות כי כנראה אתה לא מתכוון לכתוב מה ההבדל
אניטשמי, אממ... טוב אז אני מבין שההבדל הוא שהוא ערבי והם יהודים

אחלה טיעון גזען קטנטן.
ההבדל הוא שההצעה לשחרר את הרוצחים היהודים באה לאחר שחרור 1150 מחבלים ערבים.

כאילו שהיו חסרות הודעות לעדות: לא רק אנטישמי, אלא גם טמבל שאינו יודע לקרוא. ולא קטנטן, אלא עצום.

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י פסטן בתאריך 12-04-2013 בשעה 13:57.
ישן 12-04-2013, 14:06
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "[QUOTE=פסטן]ההבדל הוא שההצעה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי totaljack
תמשיך עם הקללות זה מוסיף לך כבוד "עצום"

לא כולם חושבים כמוך ששיחרור רוצחים זה בסדר כל עוד שזה פוגע בערבים.

והסירוב שלך לקרוא מוסיף לך כבוד "כביר" ו"אגדי".

לא כולם חושבים כמוך שהבדל הוא הבדל אבל הוא לא הבדל אבל הוא כן כתוב אבל הוא לא כתוב אבל הוא כן היה בציטוט מויקיפדיה אבל הוא לא היה שם אבל זה עם אלכוהול או בלי אלכוהול ואת בכלל לא רופאה!!

ישן 13-04-2013, 01:36
  משתמש זכר בנג'ו בנג'ו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.05
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "תגיד, שירתת בגולני במקרה ?..."

גולני לול?? מה גם אתה מאלה שחושבים שבגולני יש רק מרידות כל היום וצעירים סוחבים ותיקים לשירותים?

סטודנטים תמימים מאוד... הסטודנטים הללו למדו במכללה של החמאס והג'האד האיסלאמי שלא במקרה נסגרה אח"כ בגלל שבמעבדות לכימיה לימדו להכין מטענים ובמעבדות לאיסלאם עשו הכנה לג'האד והוציאו מתוכן כמות עצומה בוגרים מעולים בהתאם לרוח הנביא מוחמד...

המחתרת גם ביצעה פיגועים כנגד שלושה חברי אש"ף ועל זה ועל הפגיעה במכללה האיסלאמית היו עיקר עונשי המאסר החמורים, המעשים הללו לא משתווים לירי על ילדות בכיתה ח'.

מה שכן היה חמור מאוד זה ניסיון שלהם לפוצץ אוטובוסים של ערבים באמת תמימים, אבל זה לא יצא לפועל ולא על מעשים אלו הם חטפו עונשים חמורים לפי מיטב הבנתי, העונשים הכבדים הדרישה לשחרורם באה גם אחרי עסקת ג'יבריל, שזה עוד שמהו שהתעלמת ממנו באלגנטיות כמובן.
ישן 13-04-2013, 06:01
צלמית המשתמש של totaljack
  משתמש זכר totaljack totaljack אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.11
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי בנג'ו שמתחילה ב "גולני לול?? מה גם אתה מאלה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בנג'ו
גולני לול?? מה גם אתה מאלה שחושבים שבגולני יש רק מרידות כל היום וצעירים סוחבים ותיקים לשירותים?

לא, אבל אם תכניס לי שוב פעם מילים לפה אני יכתוב ששירתת בגולני וכל השרות שלך היית עסוק במרידות.

ציטוט:
סטודנטים תמימים מאוד... הסטודנטים הללו למדו במכללה של החמאס והג'האד האיסלאמי שלא במקרה נסגרה אח"כ בגלל שבמעבדות לכימיה לימדו להכין מטענים ובמעבדות לאיסלאם עשו הכנה לג'האד והוציאו מתוכן כמות עצומה בוגרים מעולים בהתאם לרוח הנביא מוחמד..

האם יש לך מקור שקובע שהנרצחים היו חברים בחמאס או בגיהאד ?

ציטוט:
המחתרת גם ביצעה פיגועים כנגד שלושה חברי אש"ף ועל זה ועל הפגיעה במכללה האיסלאמית היו עיקר עונשי המאסר החמורים, המעשים הללו לא משתווים לירי על ילדות בכיתה ח'.

מה שכן היה חמור מאוד זה ניסיון שלהם לפוצץ אוטובוסים של ערבים באמת תמימים, אבל זה לא יצא לפועל ולא על מעשים אלו הם חטפו עונשים חמורים לפי מיטב הבנתי, העונשים הכבדים הדרישה לשחרורם באה גם אחרי עסקת ג'יבריל, שזה עוד שמהו שהתעלמת ממנו באלגנטיות כמובן.

כבר כתבו באשכול שבעסקת גיבריל שיחררו חיילים וכבר כתבתי שאני לא מסכים לשחרור רוצחים רק בגלל שזה "עושה דווקא" לערבים.
תרגיש יותר בנוח אם אני ישווה את הטבח בנהריים לטבח בכפר קסאם ?

ישן 13-04-2013, 12:06
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "[QUOTE=בנג'ו]גולני לול?? מה..."

אם תשווה את הטבח בנהריים לטבח בכפר קאסם, הטעות שלך תהיה גדולה באותה מידה.
הטבח בכפר קאסם היה פשע ללא כפרה - אבל אין בדל של דמיון בינו לבין רצח הילדות בנהריים. הטבח בכפר קאסם הוא קצין טיפש ורשע שקיבל פקודה, נתן לה פרשנות מוקצנת, וירה באזרחים חפים מפשע.

הטבח בנהריים זה אדם שאיש לא אמר לו לעשות כלום, ראה כמה ילדות, ורצח אותן.

כל הדיון שלך פה הוא פרובוקציה מההתחלה ועד הסוף, כיוון שאין בישראל שום מצב שבו תמצא 80 ח"כים שתומכים בשחרור של רוצחי ילדים מהכלא. זה נושא האשכול, ולו אתה הגבת בהשוואה המופרכת שלך, שכל-כולה פרובוקציה.
אין לי מושג למה התחלת בפרובוקציה הזו (אני יכול לשער שאולי זה קשור בכך שהילדות מבית שמש היו דתיות, אבל אני מאוד מקווה שאני טועה), אבל אני מודיע לך שאתה תפסיק איתה, ועם כל שאר הפרובוקציות (ולא, לא מעניין אותי משחקי ה"גם הוא אמר").

אם אין לך משהו ענייני לתרום לדיון, עדיף שתימנע מכך - בהנחה שיש לך עניין להמשיך לכתוב באתר הזה. אני מציין זאת לטובתך, כי האמת היא שהפרובוקציות שלך מהוות כרגע 95 אחוז מהתוכן שלך פה, ובהתחשב ברקורד החביב שלך פה - זה ה-ר-ב-ה יותר מדי.
ישן 13-04-2013, 12:22
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "שאני יבין אתה רוצה לחסום אותי..."

אני חוסם אותך לא בגלל מה שאתה חושב על המקרה (אין לי מושג מה אתה חושב על המקרה, ואני די משוכנע שהמקרה מעניין אותך כשלג דאשתקד), אלא בגלל שקצתי בפרובוקציות שלך.

נרצחו שבע ילדות קטנות ובירדן קוראים 75 אחוז מנבחרי הציבור לשחרר את הרוצח. במקום לגנות את העניין או לשתוק - אתה מנפיץ כאן השוואה למקרה לא קשור, כדי להפוך את הבקשה לשחרור ללגיטימית (אם כי "עצובה"), ומנהל דיון שלם בעניין הלא קשור הזה.

למרבה הצער, זו לא פעם ראשונה (ולא ניק ראשון) שבמסגרתו אתה מתנהג ככה.

אתה יכול לטעון שזה בגלל שאני "ימין קיצוני שונא ערבים", אבל אני חושד שגם אתה יודע שזה קשור לגמרי אליך ולא אליי. הצלחת לחצות כל קו אדום ברצון שלך למלחמות. העובדה שמשעמם לך, היא לא סיבה שחו"ח משפחה מבית שמש תראה שיש כאן מישהו שעושה רציונליזציה להצעה לשחרור רוצח של שבע ילדות שיצאו לטיול שנתי.

בכל מקרה, סיימת כאן.
ישן 13-04-2013, 21:20
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "זאת לא בדיוק הסיבה שביקשתי התערבות מנהלים באשכול הזה..."

את טוטאל ג'ק חסמו בגלל שמדובר במחרחר סדרתי. אתה ביקשת התערבות מנהלים נגד גולש מסויים, אני סברתי שגולש אחר ה-ר-ב-ה יותר מזיק. הרקורד שלו מדבר בזכות עצמו, וההשוואה שעשה אינה לגיטימית, לא לחלוטין ולא לא-לחלוטין. היא השוואה שכל-כולה פרובוקציה.

לא משנה מתי ייצא, עמי פופר הוא לא גיבור לאומי - והסיכוי שתמצא תמיכה נלהבת בציבור בשחרורו ללא סיבה, היא אפסית.

הדיון כאן עסק בעצומה לשחרור, שזוכה לפופולאריות אדירה בקרב נבחרי הציבור בירדן (שאגב, מתונים מהציבור שלהם, בגלל שיטת הבחירות, שמקפחת את המפלגות האסלאמיות...) - והחבר החביב ניסה להטות אותה לעיסוק בשאלה מי יותר גרוע, אחמד דקאמסה או מחבלים יהודים כאלה ואחרים. מעבר לעובדה שדקאמסה יותר גרוע (מה לעשות, רוצחי ילדים הם גרועים יותר מרוצחי מבוגרים, למרות שאלה ואלה לא ברי-שחרור לטעמי), הרי שכל הדיון של החסום היה פרובוקציה מהתחלה ועד סוף.

אגב, "לשים דברים בפרופורציה" יהיה רלוונטי ביום שתמצא לי יהודי שרצח בכוונה ילדים ערביים, ו-90 ח"כים יקראו לשחרורו, תוך קבלת אהדה ציבורית אדירה לרעיון. מה לעשות, עדיין לא זכינו לייצר רוצח בסגנון של אחמד דקאמסה. לא גולדשטיין, לא פופר ולא אף אחד אחר.
ישן 13-04-2013, 06:49
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
בזמן המחתרת היהודית החמאס עוד לא היה קיים, וספק אם לג׳יהאד האיסלמי היה תשתית בחברון
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי בנג'ו שמתחילה ב "גולני לול?? מה גם אתה מאלה..."

יש לזכור שאנחנו מדברים על שנת 1983.
ובכל מקרה, המחתרת גם ניסתה לפוצץ אוטובוסים ערביים בירושלים. קשה לטעון שהם ביקשו לפגוע רק במחבלים או מחבלים בפוטנציה. מלבד זאת, אין שום הוכחה שהנירצחים במכללה האיסלמית היו קשורים בצורה כלשהי לטירור. לטעון שהם היו מטרות לגיטימיות לרצח בגלל שלמדו במוסד שיצאו ממנו מחבלים זה כמו לומר שלגיטימי להרוג אקראית תלמידים בישיבת מרכז הרב או אוניברסיטת בר אילן כי אלו מוסדות שיצאו מהם מחבלים יהודיים ולוחמים בצה״ל.
מעבר לכך, מה תאמר על מקרה עמי פופר? הוא רצח 7 פועלים ערבים שבאמת בסך הכל ניסו להתפרנס, בניגוד לחבריהם שבאותה עת היו עסוקים בהתפרעויות מול צה״ל. ובכן עמי פופר קיבל אומנם 7 מאסרי עולם, כמו החייל הרוצח הירדני, אבל במקרה שלו,ובניגוד לירדני, קצבו את העונש והוא עומד על 40 שנה. בניכוי שליש הוא ייצא תוך 27 שנה. אם לא יקצרו לירדני את העונש, הוא יצא לפניו.
ישן 13-04-2013, 12:17
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "בזמן המחתרת היהודית החמאס עוד לא היה קיים, וספק אם לג׳יהאד האיסלמי היה תשתית בחברון"

המושג "המחתרת" היה לא מדוייק - וייאמר לזכותו של כרמי גילון, שציין זאת בספרו (והוא בוודאי לא מתומכיהם).
היו כמה התארגנויות שונות, שהלכו וקטנו במשך השנים, כאשר מספר האנשים שהיו מעורבים בכולן, היה קטן מאוד.

הפגיעה בראשי הערים (שבמהלכה נפצע קשה חבלן משטרת ישראל סלימאן חירבאווי), אינה דומה באופייה לירי ללא אבחנה בתוך מכללה, ובוודאי שאינה דומה לתכנון פיצוצם של אוטובוסים גדושי אזרחים. מספר המעורבים בפעולה הפלילית הראשונה, גדול כמה מונים ממספר המעורבים בשתי האחרות גם יחד.

מה שכן, מובן מאליו ש-כ-ל פעילות המחתרת (בהעדר מילה נוחה יותר לשימוש...), הייתה פלילית והיה מקום שאנשיה יישבו בכלא. השחרור שלהם כמובן אינו דומה להצעה לשחרור הרוצח מנהריים. לא ראיתי שהן הפכו לגיבורים לאומיים (אחמד דקאמסה הוא אליל נוער בירדן, והעצומה הנוכחית היא רק המשך לגל של קריאות למענו).
ישן 13-04-2013, 12:36
  משתמש זכר בנג'ו בנג'ו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.05
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "בזמן המחתרת היהודית החמאס עוד לא היה קיים, וספק אם לג׳יהאד האיסלמי היה תשתית בחברון"

זה שהחמאס והג'האד עדיין לא הוקמו לא אומר שהאוניברסיטה הזאת היא סופר פנאטית, ולא במקרה סגרו אותה כי יצאו ממנה בעיקר שהידים ומתכנני פצצות ולא תלמידים להלכה איסלאמית, ברגע שממרכז הרב יצאו תלמידים לארגון שמדגדג את החמאס והפת"ח מבחינת הרצחנות שלו ניתן יהיה לדבר, ואני לא מדבר בכלל על ההשוואה לחיילי צה"ל עם אנשי חמאס שאתה עושה פה שהיא בידיוק כמו שלפוצץ אקדמיה של אנשי צבא מקצועי ומערבי כמו הירדני לחלוטין לא לגיטימית בגלל שמשם יצאו אנשי צבא שנלחמו בישראל או שמשם יצא חייל שרצח אזרחים ישראלים.

אין ספק שהמחתרת עשתה דברים שלא יעשו, כמו ניסיון לפוצץ אוטובוס שהוא לא לגיטימי לחלוטין אבל על זה לא חטפו אנשיה עונשים אלא על הפגיעה באסילמיסטים של האוניברסיטה ועל הפגיעה באנשי אשף, ולזה אין שום הקבלה לירי על ילדות.

עמי פופר הוא חלאה, הוא ביצע רצח מתועב, ועל זה הגיע לו לשבת לכל החיים, מצד שני ישראל גם מתנהגת למי שרוצח יהודים בצורה ביזיונית, החל ממחוות למיניהן ועד לעסקאות ביזיוניות ושערוריתיות ככה שלמטבע יש שני צדדים ולישראל יש גם על מה להתבייש שהיא משחררת רוצחי יהודים בקלות רבה מדי. לירדנים אין רוצחי ערבים שקיבלו עונשים שערוריתים אלא רק רוצח אחד שישתחרר כנראה בקרוב.
ישן 13-04-2013, 16:49
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
אתה יכול לנקוב בשם של שלושה מחבלים שיצאו מהמכללה האיסלמית באותה תקופה?
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי בנג'ו שמתחילה ב "זה שהחמאס והג'האד עדיין לא..."

יש לך עדות כלשהי שהנירצחים היו קשורים בטירור, או שאתה מניח מראש שבם ביו הופכים מתישהו לטירוריסטים, שזה מה לעשות, מקביל לחלוטין לזה שהרוצח הירדני יחשוב שמתישהו אותן נערות יהפכו לחיילות בצה״ל ויסייעו בדיכוי הפלסטינים?
הנקודה היא שאף אחד לא הופך לקורבן לגיטימי בגלל מה שאולי יעשה בעתיד. הרצח במכללה האיסלמית פסול בדיוק כמו הרצח במחניים. על עמי פופר בכלל אין מה לדבר, זאת ממש השוואה של אחד לאחד מבחינת המעשה. וישראל כאמור קיצרה את עונשו של פופר לרמה שהוא עשוי להיות משוחרר לפני אותו חייל ירדני שבינתיים לא נגעו כלל בעונשו. ולמרבה הבושה יש לך חברי כנסת ממפלגת שילטון(באותם ימים) שלא הסתפקו בכך ודרשו את שיחרורו המיידי של פופר.
ישן 13-04-2013, 21:28
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "אתה יכול לנקוב בשם של שלושה מחבלים שיצאו מהמכללה האיסלמית באותה תקופה?"

לא מתעסק באחוזים, אבל שוב, הניסיון לגזרה שווה הוא מופרך מיסודו: להניח שבנותביה"ס הדתי בבית שמש יגיעו לצבא ושם יסייעו בטבח פלסטינים, זה בערך כמו לטעון שחיים עלול לגרום לקצר תקשורתי בינ"ל, כי הוא עלול להתקבל לנאס"א, ולעבור הכשרת אסטרונאוטים, ואז לטוס לחלל, ולהכניס את החללית שלו בלוויין, שייכנס אח"כ בארבעים לוויינים אחרים ויעשה קצר תקשורת עולמי...
לעומת זאת, ממכללות אסלאמיות בשטחים יצאו שפע של מחבלים לאורך השנים. אין בדל של הצדקה בירי ללא אבחנה בשום מקרה ובשום סיטואציה, ומה שקרה במכללה האסלאמית זה פיגוע טרור נטו - אבל ההשוואה בין אופי הסטודנטים במכללה האסלאמית לזה של הבנות מבית שמש, זה אפילו לא מצחיק.

אפשר להתנגד לטרור יהודי, גם בלי לעצום עיניים ולצייר את הצד השני כפחות גרועים מכפי שהם. מכללות אסלאמיות לא דומות לתיכונים ממ"דיים לבנות, בכל מה שקשור לכמות המפגעים שיוצאת מהן. אני מבטיח לך שגם אחמד דקאמסה לא חשב לשנייה שהוא מונע פיגוע עתידי נגד פלסטינים (גם אם היה מדובר בתיכון של בנות שאשכרה כן מתגייסות...).

הזעזוע הישראלי מכך שרוב מוחץ במדינה המלאכותית שממזרח לנו, מתפעל מרוצח ילדות - הוא טבעי לגמרי. בישראל אין אפשרות להתפעלות המונית כזו מרוצחי ערבים (וכאמור, רוצחי ילדות ערביות עוד לא היו לנו...).
ישן 13-04-2013, 23:43
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "היו לך יהודים שניסו לפוצץ בית ספר של ילדות ערביות אמצעות עגלת תופת"

אשכרה עצוב. איש כאן (אפילו לא אחד) לא חיפש תירוצים בשביל מחבלים יהודים, וזה בדיוק כל ההבדל שאתה כ"כ מתקשה להודות בקיומו, מתוך פסאודו-נאורות: אצלנו, אין תמיכה במחבלים, בעוד שאצלם הם נחשבים לגיבורים.
לי אין בדל של בעייה עם כל עונש שקיבלו מי שניסו לבצע פיגוע (ולמרבה השמחה נכשלו בכך), בעוד שבצד השני (זה שאתה כ"כ להוט להשוות אליו את הצד שלנו), הטינופות הללו הם גיבורים לאומיים.

אין לי מושג איזה תירוץ אתה יכול לתת לכזו אפולוגטיקה עבור הצד השני (מעבר לאמת המשעממת שאתה נהנה מהפוזה של העלק-נאור שמסוגל לבחון את שני צידיה של הסוגייה...), אבל האמת היא שזה לא באמת מעניין, אלא סתם עצוב.
ישן 12-04-2013, 14:21
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "זה לא הנושא של המדרגות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gumble
זה לא הנושא של המדרגות האלו.

וחוץ מזה, מן הסתם שאני מתנגד לזה כפי שאני מתנגד לחנינת הרוצחים מהמחתרת היהודית (כי אני מתנגד לרצח של אזרחים).

אתה מצד שני מנסה להצדיק את שחרור מחבלים יהודים שרצחו סטודנטים, אם אתה לא גזען אז אתה גם בטח תתמוך בשחרור מחבל ערבי שרצח תלמידות.
נכון. הנושא הוא שאנטישמי אחד ניסה לעזור לאנטישמי שני שלא קרא טקסט שהוא הביא, בכך שציין פרט מידע חסר חשיבות.

אתה מצד שני, מנסה להצדיק את רצח התלמידות בנהריים. אם אתה לא טמבל גזען, אתה בטח גם תתמוך בברוך גולדשטיין.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:04

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר