28-04-2013, 14:14
|
 |
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "גדי סוקניק על עמנואל רוזן: "אני מוכן לשים את ידי באש שזה רק קצה הקרחון""
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Smilop
העיתונאי גדי סוקניק מאשר את הטענות על התנהגותו הבלתי הולמת והמטרידה של המגיש עמנואל רוזן כלפי נשים צעירות שעבדו עמו לאורך השנים. "אני מוכן לשים את ידי באש שזה רק קצה הקרחון, ואלה רק מעשים בקצה הסקאלה – יש חמורים הרבה יותר", אמר סוקניק בראיון לגלי-צה"ל שהתקיים בעקבות חשיפת "הארץ". אשה המעידה כי רוזן הטריד אותה טלפונית לפני כ-12 שנה, עלתה אף היא לשידור וסיפרה: "בפירוש אמרתי לו 'אני לא מעוניינת בקשר איתך'. מאז, ובעיקר בשעות הלילה, התחילו אינסוף טלפונים עם השפלות, קללות ואיומים".
|
זה נחמד לראות עיתונאים קורעים אחד את השני לגזרים לשם שינוי.
למעשה אני לא יודע למקם את עצמי ביחס לאירוע הזה. מצד אחד אני שונא את התופעה הנלוזה הזאת שכל מי שמואשם במשהו בעל גוון הטרדתי כלפי נשים- אוטומטית נחרץ דינו בפומבי וגוררים את שמו ברפש עד אין סוף עד שכל מה שנשאר לעשות זה לקבוע את גזר הדין- מוות בתליה או בסקילה.
מצד שני זה קצת נחמד לראות את העיתונאים עושים זאת לאחד משלהם לשם שינוי. יש לקוות שכל מי שלוקח יד בפוגרומים שכאלה- שיום אחד יזכה להיות הקורבן.
ציטוט:
"לפני שנים, 12 שנה, משהו כזה, היתה נפוצה בארץ תוכנת צ'טים. שמה הוא פנה אל נשים", סיפרה האשה בתוכנית "עושים צהריים" עם יעל דן.
|
מירק? :O
יכול להיות שעמנואל רוזן מטריד את בנות הפורום בצ'אט של פרש?

ותודה לדורון
|