לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2013, 23:37
  מיכאל חי מיכאל חי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.10
ישראל הגיעה להסדר עם מדינה באפריקה שתקלוט מסתננים מאריתראה

ישראל הגיעה להסדר עם מדינה באפריקה שהסכימה לקלוט מהגרים מאריתריאה שנמצאים בישראל, אף שבמשרד החוץ לא היו מודעים להסכמה. פקיד ישראלי בכיר העוסק בסוגייה, שביקש לשמור על עילום שם בשל רגישות העניין, אישר את הודעת הפרקליטות לבג"ץ בנושא היום, וטען כי מתקיימים מגעים עם כמה מדינות נוספות בעניין קליטת אריתריאים השוהים בישראל. על פי ההערכות שונות, בישראל חיים כיום כ-36 אלף מהגרים מאריתריאה.
הפקיד הבכיר סירב לחשוף את שמה של המדינה האפריקאית בשל רגישות השיחות, וציין כי ההסדר שהושג עם אותה מדינה הוא "במסגרת מערכת יחסים אסטרטגית ורחבה יותר". הוא הוסיף כי המדינות שעמן מתקיימים מגעים בנושא "הן בעלות אינטרסים משותפים רבים עם ישראל".
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.2036092
שיהיה בהצלחה ויפה שעה אחת קודם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-06-2013, 12:35
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מה באמת רע בסודנים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "מה?[QUOTE=ישראל..."

אם אכן ימצא פתרון ראוי שיקנה להם חיים מחוץ למדינת ישראל - לבטח שזה איננו רע.

זכור ואל תשכח, שגם בני עמנו נמלטו כפליטים והסתובבו ברחבי העולם ולא נתנה להם דריסת רגל. כל "ידידותינו הטובות" בריטניה הגדולה, ארה"ב ארץ הלךומות - סגרו את שעריהם בפני הנסים על נפשם. אפילו את ארץ ישראל נעלו בפניהם.

אסור לנו להתנהג כמותם. נכון שכושר הקליטה שלנו איננו אין סופי ויש למצוא מדינות שתחלוקנה אתנו. אבל כל מי שמצליח בדרך לא דרך להגיע אל תוך מדינתנו, חייבים לטפל בו כמו בבן אדם, עד למועד בו יתאפשר פנויו.
המצב דהיום, זה מה שיוצר את הרוגז המוצדק בדעת הקהל ובעיקר בקרב האזרחים הסובלים, חייב להפסק.
ההתעלמות לכאורה, "זריקתם לרחוב", האיסור לעבוד ולהתפרנס - הוא שורש הבעיה. הפנייתם למקומות עבודה והפסקת יבואם של עובדים זרים - עשוי להיות הפתרון, שיביא ארוכה לכולם.
ישן 04-06-2013, 08:05
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
ולמה רק אותם. יש עוד מיליוני אריתריאים באפריקה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא ייאמן, אבל אתה חוזר על..."

והם עוד יותר מסכנים. רק הכי חזקים ומוצלחים הצליחו להסתנן לארצנו.

צריכים להביא את כל אפריקה לכאן. אבל אז, מה נעשה עם יבשת אפריקה הענקית? אם כן עושים הפוך: מעבירים את מדינת ישראל לכל יבשת אפריקה. כל ארגוני זכויות המסתננים יתארגנו ויעברו לאפריקה, הם הרי ישראל הקלסית, היפה. ואז לא יהיה צורך לאפריקאים לבוא לכאן, כי יהיה להם את הלבנים שם, את ישראל היפה והקלאסית. יהיה נפלא מאוד, יפה מאוד ללא שום שמץ של גזענות, הכי הכי אידיאלי.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 04-06-2013 בשעה 08:19.
ישן 04-06-2013, 11:06
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לקבע את נוכחותם בשכונות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא ייאמן, אבל אתה חוזר על..."

שוב אתה "קורא" את מה שאתה רוצה ולא את מה שאני כותב.
בפירוש כתבתי שהם צריכים להחליף את העובדים הזרים הממשיכים לזרום כאילו לא קרה דבר.
מרבית העובדים הזרים אינם גרים בשכונות ואינם מצויים בבטלה ובתת-תנאים - הם פשוט עובדים.
הם מפוזרים בחבלי הארץ השונים וזוכים למגורים בסמוך למקומות עבודתם.

ממשלת ישראל, שאין אני קובע את מהלכיה ( למרות שאתה מייחס לי זאת - אני נותן נשק, אני נסוג משטחים, אני מחלק את ירושלים, אני מונע תפילה בהר הבית וכו'), מביאה את המסתננים/פליטים/מחפשי עבודה ו"שאר ירקות" לדרום תל אביב, לערד ועוד "זורקת" אותם שם ויוצרת את הכאוס.
אם לא שמת לב בזמנו וגם היום אני תומך לרכז את הנכנסים לארץ באופן בלתי חוקי, במחנות מעבר/מעברות. (לא בתנאי כליאה), לספק להם מזון ותעסוקה. מדינת ישראל חייבת ללחוץ על האו"מ להקים גוף בדומה לאונר"א, שיטפל באלו הנסים על נפשם ומגיעים למדינת ישראל. אני מודע, ש"כושר הנשיאה" של מדינת ישראל מוגבל ואינה מסוגלת לשאת בעול בעצמה. אבל גם אני מודע, שמדובר בבני אדם וחייבים להתייחס אליהם בהתאם ובמידת ההבנה ואפילו הרחמים.
ישן 04-06-2013, 14:38
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לקבע את נוכחותם בשכונות"

קראתי מה כתבת - להעניש עובדים זרים שהגיעו כחוק, וצ'פר מסתננים שחדרו לארץ שלא כחוק. קיוויתי שתחזור בך מהתמיכה בעבריינות, אבל תקוותי, כרגיל, נכזבה...

ממשלת ישראל לא מביאה אף מסתנן. הכשלון שלה הוא אי-גירושם. מי שתומך בהשארתם הם ארגוני השמאל הקיצוני ותומכיהם (שאתה, מסתבר, נמנה עליהם).

אנא ספר לי מהם מחנות מעבר "לא בתנאי כליאה". איך בדיוק תצליח לרכז שם אנשים, "ללא תנאי כליאה"? מה ימנע מהם מלחזור לערים כדי לחפש עבודה?

לא יודע אם גילו לך, אבל לאו"ם יש סוכנות לטיפול בפליטים (אמיתיים), ששמה הוא UNHCR...
היא מטפלת באלה מהם שאשכרה נמלטים מחרב (ולא טסים מאסמרה לקאהיר, ומשם נוסעים באוטובוס לגבול עם ישראל...), דהיינו בסמוך לגבולות המדינות המסוכנות, או במדינות הראשונות שאליהם מגיעים הפליטים...

לפני שאתה מרחם עליהם - רחם על הקרבנות שלהם בארץ...
ישן 04-06-2013, 17:59
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אם אני מרחם על משהו - הוא על אטימותך ועל קשיות לבך"

ושוב אתה משווה לשואה, מבלי להבין שההשוואה רק מלמדת עד כמה דל הידע שלך, ועד כמה רדוד המסווה הנאור שלך, מעל הפרצוף האמיתי של שלומיסט, שמוכן שאחרים יסבלו נוראות - ובלבד שהוא יוכל לספר לעצמו עד כמה הוא נאור...

אל תקשיח לבך בפני איש. הכנס לביתך מי שבא לך. רק הייה נכון לקבל עליו אחריות, ותדאג שאחרים לא יצטרכו לשלם את המחיר על הפוזה המתחסדת של נאור...

אגב, כמובן שלא ענית לשאלות על אותו רעיון גאוני לגבי הקמת "ריכוז במתקן שהייה ללא כליאה". אני מניח שזה סתם מקרה, ואל בגלל שגם אתה פתאום מבין עד כמה אבסורדי היה הרעיון הזה, בעת שהצעת אותו...

אני מודה לך על כך שהפעם חסכת מאיתנו הצעות פרקטיות, והסתפקת בכך ש"יש דרכים נכונות לעבור את תקופת המעבר ללא נפגעים", מבלי להציע רעיונות נוספים (וכמובן מבלי להתנדב בעצמך לאחסן אצלך כמה מסתננים "לתקופת המעבר"...).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר