לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #8  
ישן 10-06-2013, 14:37
  מיכאל חי מיכאל חי אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.04.10
הודעות: 1,159
זה כמו שאני יכתוב לך מספיק לי שאתה וחברים שלך דב חנין אודי אדיב ואורי אבנרי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי The_last_Apachi שמתחילה ב "מספיק לי שהם או החברים שלהם..."

מפגינים נגד חיילי צה"ל ובעד המחבלים בעזה
ציטוט:
במקור נכתב על ידי The_last_Apachi
מספיק לי שהם או החברים שלהם מתחבקים ומתנשקים עם אחמדינג'ד וכמותו ומפגינים בגנות מדינת ישראל ובעד פירוקה.
נ.ב
אתה רוצה להגיד לי שהם חיים רק מתרומות מחו"ל? הם משלמים מיסי עירייה? אולי הם עובדים ומשלמים מס הכנסה ליישות השנואה עליהם?

אני לא מצפה שתכיר את כל הזרמים במגזר אבל הם ממש לא שונאי ישראל
ומסתייגים מאד מתומכי המחבלים
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
אכן רובם עובדים כמו רוב החסידים,מעניין לי את קצה הזרת אם הם משלמים מיסים
בפרט שאם לא שמת לב מדובר על סאטמר בארה"ב
ואם אתה שואל על סאטמר שכאן בארץ
לא הם לא מקבלים שקל מהמדינה אידיאולוגית
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #9  
ישן 10-06-2013, 16:17
  The_last_Apachi The_last_Apachi אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 16.09.08
הודעות: 3,107
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "זה כמו שאני יכתוב לך מספיק לי שאתה וחברים שלך דב חנין אודי אדיב ואורי אבנרי"

אמרתי כולם? אמרתי "סאטמר והחברים שלהם"!
אורי אבנרי תקרא לדודה שלך. בינתים אני כמו עוד רבים בארץ, שמשלמים מיסים ועושים צבא - שומר על התחת שלהם במילואים ומשלם, אולי לא ישירות לסאטמרים, על החיתולים.
ובינינו, מבחינתי, שאידיאולוגית יקפצו על רגל אחת בזמן השחרית, חיים במדינה הזאת, נהנהים מהזכויות (גל המגזר), שיטלו גם את החובות על עצמם.

יותר מזה, כל צוציק שהחליט להתחזק פתאום והחל צועק "עזבו את החרדים לנפשם", שישלם מס הכנסה כפול, או לפחות יוסיף על עצמו תוספת מס כאחוז הלא עובדים/מעלימים.
ואת אותו הדבר, אני חושב גם על המגזר הערבי ועל המנהיגים שלהם, לפני שצועקים אפליה, תפסיקו את התעמולה נגד שירות אזרחי/לאומי.
_____________________________________
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Morty

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #21  
ישן 10-06-2013, 14:17
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.12.09
הודעות: 9,751
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי צ'אקי. שמתחילה ב "אם איזה..."

מפתיע אותך שאפילו היהודים הקיצונים וההזויים ביותר (כמעט) לא ברברים ואלימים כמו מאמיני דת השלום?

אגב, ייאמר לזכותם:
חסידי סאטמר נחשבים כקנאים ומציגים עצמם כשומר האידאולוגי של כלל ציבור החרדי. הם מגדולי התורמים לעדה החרדית ולמוסדות חרדיים אחרים שאינם מקבלים כסף ממדינת ישראל.

עם זאת, רבי יואל גילה גם פרגמטיות ובנושאים רבים נטורי קרתא הקצינו יותר ממנו. כך למשל לא נמנע רבי יואל להפגש עם רבנים ואדמו"רים אשר נמנים עם שורות אגודת ישראל ואף התעקש להספיד את הרב אהרן קוטלר, מי שקבע שהשתתפות בבחירות היא מצווה ו"חוב קדוש" (לעומת דעת רבי יואל שזוהי העבירה החמורה ביותר). כמו כן, לא התנגד להשתתפות בבחירות לעירייה, שלדעתו הן כבחירות לועד בית, ללא יכולת החלטה בנוגע לתקצוב כנסיות או החלטה הנוגעת לשפיכות דמים‏. כמו כן, רבי יואל התנגד להפגנות נגד מדינת ישראל בזמן מלחמת ששת הימים מחשש פגיעה בתמיכת העולם בישראל. גם על יורשו, הרב משה טייטלבוים, מסופר שכאשר נשאל אם ייאות להיפגש עם יאסר ערפאת, הוא ענה שלא ייפגש עם רוצחים, זאת בניגוד לחלק מנטורי קרתא אשר מקיימים קשרים עם מנהיגים ערבים (כגון ערפאת ואחמדינג'אד) ואף עם ארגוני טרור כמו החמאס.
מקור: װיקיפּעדיע (הדגשות שלי)

ויש שיוסיפו: לא רק בניגוד לחבורה ההזויה בקרב נטורי קרתא שמתנשקת עם אחמדינז'אד ומחזיקה בתפקיד "שר לענייני יהודים" אצל ערפאת, אלא גם בניגוד לשמאלנים שמסתחבקים איתם; ובניגוד לנטורי קרתא, שאפילו בקרבם החבירה לערפאת ולאחמדינז'אד היא שולית, בשמאל זה המיינסטרים של המיינסטרים...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה(קרדיט למרשי)
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #32  
ישן 11-06-2013, 08:22
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.08.12
הודעות: 3,262
חבל שאין תחרות עולמית נושאת פרסים בשם מונדי-הייט
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי The_last_Apachi שמתחילה ב "חרדים הפגינו נגד הגיוס במנהטן: "הדת נרדפת" (YNET)"

כי אין ספק שישראל היתה זוכה בה במקום הראשון כל 4 שנים...

בכל פעם שנפתח פה אשכול על חרדים או גיוס, כל הרפש של השנאה עולה. תפסיקו לשנוא את החרדים, תפסיקו לשנוא את הדתיים, תפסיקו לשנוא את החילוניים. עדיף שכל אחד יסתכל בצלחת האישית שלו, איך הוא יכול לעשות את הדברים טוב יותר. איך הוא יכול לשפר את המצב במדינה ולא לתלות את כל הבעיות של העולם במישהו אחר.

יכול להיות שהטענות שלכם צודקות, אבל מה זה בדיוק עוזר לשנוא אחד את השני? מה זה עוזר לכפות על הצד השני? משם יבוא הצדק? הרי בתוך תוככם אתם יודעים שזה מאבק אבוד מראש. החרדים יודעים שאין שום סיכוי שיצליחו להפוך את החילוני למאמין גמור והציבור החילוני יודע שאין שום סיכוי שיצליח להפוך את החרדי לעשות תספורת מרינס. אז למה לשנוא? לא אמרתי שצריך לאהוב אותם, לא אמרתי שצריך להפסיק להפיץ את הדת היהודית וגם לא אמרתי שצריך להפסיק לחפש דרכים לשלב את החרדים במעגל העבודה. אבל למה כל דבר צריך להיות בכפייה? למה אי אפשר לעשות את זה בהבנה, בהתחשבות ובסובלנות הדדית?

אלו היו 60 שניות למחשבה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #34  
ישן 11-06-2013, 12:15
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.08.12
הודעות: 3,262
זה לא ממש מדוייק
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "כעקרון אני מסכימה איתך. יש רק..."

לא היתה הסכמה כי מעולם לא היתה באמת הידברות. הציבור החילוני כל כך בטוח בצדקתו, עד שהוא שכח לנסות ולדבר עם הצד השני. עובדתית, אף מנהיג חרדי (למעט אנשי מאה שערים) לא פוסל גיוס לצה"ל והנה כמה ראיות לכך:

גפני: "אני בעד גיוס, לא כולם יכולים ללמוד כל היום" - http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%...7%95%D7%9C.html

ישי: "מי שלא לומד בישיבה - שילך לצבא" - http://megafon-news.co.il/asys/archives/113806

ואת זה הם אמרו מבלי שהיה דיון אמיתי עם החרדים על הגיוס. הבעיה היא שכשזורקים משפט כמו "שוויון בנטל" לאוויר, אז הכי טבעי זה לחשוב שצריך לגייס את כל העולם החרדי (אפילו שבפועל - אפילו לא כל הציבור החילוני מתגייס), ללא כל פשרות.

אני חושב למשל שאם היו בונים מערכת הרבה יותר רחבה משירות צבאי נטו, שבו גם כן קיימת תרומה לקהילה שלא מחייבת חרדים לשנות את צורתם ותרבותם בשביל גיוס - הדברים היו נוחים יותר לציבור החרדי ועדיין היו מקבלים "שוויון בנטל".
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #36  
ישן 11-06-2013, 19:25
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 29,140
טלי צודקת, וההצהרות שציטטת הן בעיקר ישראבלוף
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "זה לא ממש מדוייק"

גם אלה שמגיעות מכיוון ש"ס ובעיקר אלה של יהדות התורה. הם אומרים - מי שלא לומד שיתגייס, אבל מסרבים בכל תוקף לכל ניסיון לקבוע מדד איכות ל"לומד" , כזה שלא יאפשר ל 98.4% "ללמוד" אלא רק ל - 5% . כי גם מי ששינן משנה בודדת במהלך היום ושאר הזמן טייל מחוץ לישיבה נחשב אצלם ללומד.

שמע נא, לא רחוק ממני גר עסקן צעיר של ש"ס . אני רואה אותו כל היום בבתי הקפה באזור. תאמין לי שהרבה לימוד הוא לא עושה שם. אז למה הוא לא עשה צבא? החרדים וביתר שאת יהדות התורה מוכנים לשלוח לצבא כמה פרחחים ונושרים וכאלה שממילא יש חשש שהם יחזרו בשאלה כדי שהמאסה הגדולה של מרבית הצעירים תוכל "ללמוד" ואבוי לאותו לימוד.

אם אתה חושב שאני טועה, מדוע לא שמענו מאף ח"כ חרדי מילה וחצי מילה על קמפיין החרדק"ים (חרדים-חיידקים) שזה התיאור החדש שהומצא ברחוב החרדי לחרדים שהעזו לשרת בצבא ומאפשר את רדיפתם היומיומית
_____________________________________
“Much of the social history of the Western world over the past three decades has involved replacing what worked with what sounded good”


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:14

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר