17-07-2013, 00:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.06.13
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "ידיאו: חיילים הכו עיתונאים שתיעדו הפגנה בכפר קדום, 21.6.2013"
בהמשך לתגובתו של maorhag: בזמן השירות שלי הייתי עד לאירוע שקרה בגזרת חברון בו פעילי שמאל (גם ישראלים וגם זרים) שילמו כסף לפלשתיני כדי שיצית שדות של מאחז באיזור, כל זאת על מנת שהם יצלמו את האירוע ויפיצו אותו כדי להראות את פשעי המתנחלים. לצערו של אותו "צעיר תמים" המאחז היה מורכב אמנם ממספר בודד של משפחות שבהן הבן הכי "ג'ובניק" במאחז היה מפלס"ר צנחנים, המתיישבים תפסו אותו ואירגנו לו יום כיף בבית חולים (אין צורך לומר כי מיד כל הפעילי שמאל ברחו והפקירו את אותו פלסטיני שאת כישוריו שכרו ואנחנו,חיילי "הכיבוש המפלצתי", היינו צריכים להזמין לאותו אידיוט אמבולנס)
אז בפרפרזה למילים שפתחת בהם: "תחשבו מה פעילי שמאל עושים כאשר אין חיילים באיזור ואין תיעוד של הסרט המלא שהם מצלמים".
דרך אגב, באותה כתבת יש תגובה של דובר צה"ל שאומר שהצלמים לפני זה תקפו את חיילי צה"ל ומאחר שהסרטון (בצורה חשודה...) מתחיל רק במכות, יש פה למעשה גירסא מול גירסא. למה אתה מקבל אוטומטית את גרסת המתפרעים ולא את גירסת אלה שמגינים עליך? מה אתה היית עושה אם מישהו היה תוקף אותך? (לצורך העניין, תחשוב שהוא מתנחל אם זה מקל על ההתלבטות)
אתה מתלונן שמתייחסים אליך כטרול? אז בבקשה, תביא סימוכין לטענה שלך שמה שמתרחש ביהודה ושומרון הוא אפרטהייד (אני ממליץ שקודם תדע מה פירוש המילה, כי מההודעות שלך עד עכשיו אתה ממש לא מבין מה זה)
|