לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-05-2005, 01:47
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mickie שמתחילה ב "מה דעתכם על הפורטרטים המעובדים?"

התמונות נהדרות, אבל המקוריות הרבה יותר טובות, לדעתי. לפחות בשתי הראשונות. עומק השדה נפלא, הזווית מעניינת, והמבט שלו מצויין.
את העריכות, לעומת זאת, לא אהבתי. במיוחד לא את השניה, שממש מגרענת את הפנים.
התמונה השלישית מצויינת, והעריכה שלה גם יפה. לא יודעת להחליט איך יותר יפה. מצד שני, אני חושבת שאם היית עושה אותה בספייה זה היה יותר טוב. נראה לי שגווני חום ממש יתאימו למנומשת [וגם לא ימחקו את הנמשים שלה כמו שהש/ל עושה], וגם הגבוהה יותר תהיה יותר יפה ככה, אני חושבת. [מה גם שהעור שלה גם במקור בגווני מוקה, וזה יתאים].

תמונות נהדרות [המקוריות], בכולופן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-05-2005, 08:17
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mickie שמתחילה ב "מה דעתכם על הפורטרטים המעובדים?"

היי,

הערה קטנה לפני שאתחיל - אנא, לפעם הבאה - להעלות תמונות בגודל של 800X600 או קטנות מכך. אפילו במסך כשלי (עם רזולוציה של 1280X1024) מעט קשה לי לצפות בהן בגודל מלא...

בנוגע לפורטרטים עצמם, בין שתי התמונות הראשונות, בראשונה המבט עובר טוב יותר - גם בחיתוך מעניין יותר וגם במרחב שיש בכיוון המבט שלו.
בעיבוד של הראשונה משהו הולך לאיבוד במבט עצמו - הברק הזה בעיניים נעלם והעיניים הופכות כהות יותר ומסתוריות. התמונה משנה במידה את המשמעות שלה וממבט צעיר ואופטימי משהו הופך למנוכר.

בתמונה השלישית, שם דווקא אני תומך בעיבוד - אך הגוונים מעט חסרי קונטרסט. כדאי אולי לבצע עיבוד לשחור-לבן מלא (גווני silver). אני עצמי ניסית את העיבוד לתמונה - וזה נראה מצויין. אם תרצי, אעלה אותה לכאן.

נערך לאחרונה ע"י rgrg בתאריך 08-05-2005 בשעה 08:21.
ישן 08-05-2005, 12:39
  mickie mickie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.03
המון תודה לכל המגיבים :)
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי rgrg שמתחילה ב "היי, הערה קטנה לפני שאתחיל -..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rgrg
היי,

הערה קטנה לפני שאתחיל - אנא, לפעם הבאה - להעלות תמונות בגודל של 800X600 או קטנות מכך. אפילו במסך כשלי (עם רזולוציה של 1280X1024) מעט קשה לי לצפות בהן בגודל מלא...

בנוגע לפורטרטים עצמם, בין שתי התמונות הראשונות, בראשונה המבט עובר טוב יותר - גם בחיתוך מעניין יותר וגם במרחב שיש בכיוון המבט שלו.
בעיבוד של הראשונה משהו הולך לאיבוד במבט עצמו - הברק הזה בעיניים נעלם והעיניים הופכות כהות יותר ומסתוריות. התמונה משנה במידה את המשמעות שלה וממבט צעיר ואופטימי משהו הופך למנוכר.

בתמונה השלישית, שם דווקא אני תומך בעיבוד - אך הגוונים מעט חסרי קונטרסט. כדאי אולי לבצע עיבוד לשחור-לבן מלא (גווני silver). אני עצמי ניסית את העיבוד לתמונה - וזה נראה מצויין. אם תרצי, אעלה אותה לכאן.

מצטערת בקשר לגודל התמונות, זה הגודל שהעליתי לגלריה ב- pbase כי הבטחתי למצולמים, והתעצלתי לעשות עוד גדלים . בד"כ אני מעלה תמונות יותר קטנות.
בקשר לעיבוד - התכוונתי באמת לשנות את המשמעות של התמונות (האם לא זו הכוונה של עיבוד קצת שונה?), ולהפוך את הנער המצולם מסתם נער יפה למסתורי ומנוכר, ואת הבנות רציתי "לרכך" ולהדגיש את הקשר ביניהן.
ואתה בהחלט ובשמחה רבה מוזמן להעלות את העיבוד שלך.
ושוב תודה רבה לכולם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר