לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2013, 05:16
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי WonderAndroid שמתחילה ב "דחוף להיכנס כולם, פאק בשעה במחשבים וטלפונים"

דחוף אתה אומר? זה לא שיש כלי תקשורת שלא מדבר על זה כבר שבוע בערך... וכל(/רוב?) חברות הסלולר גם שלחו סמס...

אשר למחשבים - אין צורך (ולא נכון) להעביר אותם לאתונה. במיקרוסופט יש להתקין את העדכון המתאים לגירסת מערכת ההפעלה שלכם: http://support.microsoft.com/kb/2863058. בלינוקס - יש להתקין חבילה הכוללת את מסד נתוני איזור הזמן מגירסת 2013d (יש הפצות שמשום מה קוראות לזה 2013c2) - ו

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.יסטים - יסתדרו לבד או שיגדירו את שעון חורף בתור השעון החדש.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-09-2013, 07:37
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי The Sleeve שמתחילה ב "[QUOTE=שימי]זה לא סביר לגבי..."

זה לא קשור לרשת הסלולרית. זה קשור למתי יצאה הגירסא של מערכת ההפעלה של המכשיר שאתה מריץ.

יש עוד תאריך שבו עלול לקרות המעבר השגוי (והוא יותר סביר עבור מכשירים עם מערכת הפעלה שיצאה ממש לאחרונה) - כמעט עוד חודש - ב 6 באוקטובר... היו שני שינויי חוק עוקבים בישראל. היום נפגע מי שיש לו את הגירסא של החוק מלפני כשנה. בתחילת אוקטובר ייפגע מי שיש לו את הגירסא שלאחר מכן - ורק מי שמערכת ההפעלה שלו יצאה אחרי יולי השנה - מועד עדכון החוק האחרון (ובגירסא שיצאה - דאגו להכניס את העדכון האחרון של איזורי הזמן כפי שפורסם על ידי IANA) - יעבור לו התאריך במועד הנכון באמת, שהוא ה 27 באוקטובר.

נ.ב. לא הבנתי את הקטע של להזכיר את הקידומת של הרשת הסלולרית. אם אתה עדיין ברשת המקורית של המספר שלך, אזי מדובר בסלקום ולא החבאת שום דבר. אם עברת רשת, מה זה משנה שהקידומת שלך מתחילה ב 052 - חסר משמעות. אבל שוב, לא שזה משנה.
ישן 08-09-2013, 13:33
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
אני מתכוון לאנדרואיד
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי The Sleeve שמתחילה ב "..."

אגב, מערכות מבוססות לינוקס ובעיקר ההפצות הנפוצות יותר הן כלל לא מאובטחות ברמות יוצאות מן הכלל (כמו שאוהבים לומר לא פעם ולא פעמיים) - עצם העובדה שהמערכת היא בקוד פתוח עושה אותה דווקא לפגיעה יותר לאיומים - לא שזה כ"כ רלוונטי שכן אין כ"כ הרבה משתמשים פרטיים במערכות כאלה, מה שהופך את ניסיונות הפגיעה בהן ללא-כדאי מלכתחילה...

עם כל זאת, גם אני הייתי משתמש לינוקס מרוצה ביותר למשך תקופה מסויימת, אבל פשוט נגמר הצורך להתעסק במערכת אז חזרתי ל-Windows...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

נערך לאחרונה ע"י efekt בתאריך 08-09-2013 בשעה 13:35.
ישן 08-09-2013, 14:15
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "אנוכי ואשתי למשל"

אתה לא יכול להאשים את יורוקום, המערכת לא תופסת בכל העולם.

מדובר במערכת הפעלה טובה ואנשים שמשתמשים בה מעידים שהם מרוצים (אלו שלא נתקעו עם גירסה 7-7.5 בגלל החלטה הזויה של מייקרוסופט לא לאפשר עידכון) הבעיה הכי קשה של מייקרוסופט היא העדר של אפליקציות, ויותר מזה, העדר של אפליקציות רישמיות.

http://www.infragistics.com/communi...-windows-8.aspx

רק 64% מהפליקציות הכי מורדות באייפון נמצאות בווינדוס פון, ופחות מזה בווינדוס 8 (לא הוגן, אבל בהחלט עלול להשפיע על החלטה של מי ששוקל לקנות טלפון - אשמת מייקרוסופט שיצרו את הקישור המחשבתי הזה)

יכול להיות שזה לא דבר שיגרום למישהו שקונה סמארטפון ראשון (או שהיה לו משהו מאוד חלש לפני זה שלא תמך ברוב האפליקציות המודרניות) להתרחק, אבל מי שמחזיק היום אייפון או מכשיר אנדרואיד מתקדם סביר מאוד להניח שזה ישפיע עליו.

ישן 08-09-2013, 16:12
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

המערכת תופסת לאט לאט, ובתקווה תתפוס עכשיו יותר מהר כיוון שמיקרוסופט קנו את נוקיה
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אתה לא יכול להאשים את..."

עד כמה שידוע לי, אמנם באמת אין למערכת את כל האפליקציות "שהכי מורידים" באייפון ובאנדרואיד (אם כי בהחלט יש ל-WP כמעט את כל ה-50 שהכי מורידים), אבל יש הרבה שהן פשוט "לא רשמיות" (כלומר, נוצרו ע"י צד-שלישי), בעוד אותן האפליקציות ה"לא רשמיות" הרבה פעמים טובות יותר מהרשמיות (כמו למשל MetroTube, אפליקציית YouTube שמאפשרת צפיה בסרטונים ביו-טיוב בלי פרסומות ועם אפשרות להורדה פשוטה וקלה של כל סרטון).
ממבט חטוף ברשימה בקישור שלך, אני רואה כמה אפליקציות כאלה שאני יודע שיש להן חלופה ב-WP (כמו DropBox, או Instagram) שעובדות מצויין וגם הרבה פעמים נותנות פונקציונליות שלא קיימת בגרסאות ה"רשמיות" של האפליקציה בפלטפורמות המקבילות.
עוד משהו - ברשימה מצויינות גם כמה אפליקציות שהן של שירותים של גוגל - כמה מהן בוודאי לא יהיו ל-WP בקרוב שכן גוגל מנסה בכל מני דרכים למנוע משירותים שלה לעבוד על מכשירי WP (כמו מה שהיה עם החסימה שהם שמו ל-Google Maps בזמנו כך שלא תעבוד על מכשירי WP כשנכנסים עם הדפדפן לשירות דרך המכשיר).

בכל מקרה, הרבה שוכחים שכש-iOS יצאה לשוק וגם אנדרואיד - לא היו להן מיד את כל האפליקציות בחנות האפליקציות. זה לוקח זמן, וזה יקח קצת יותר זמן מהרגיל ל-WP בגלל הדומיננטיות הרבה בשוק של אנדרואיד ו-iOS, אבל בסופו של דבר יש סיכוי יפה מאוד שהיא תצמצם משמעותית את הפער מול iOS בשנה הקרובה. ישנם שווקים בעולם ש-WP תופסת בהם כבר מעל ל-10% מנפח השוק.

ציטוט:
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 08-09-2013, 19:21
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "המערכת תופסת לאט לאט, ובתקווה תתפוס עכשיו יותר מהר כיוון שמיקרוסופט קנו את נוקיה"

אומנם לאנדרואיד לקח קצת זמן עד שכל האפליקציות הפופלאריות היו בחנות - אבל אי אפשר לשכוח את סימביאן, בלאק ברי וכו שהחנויות שלהן פשוט נכשלו. אנדרואיד נכנסה כאלטרנטיבה הייחידה למוצר השולט בשוק - אם כל היתרונות והחסרונות שלו, וזה גם הסיבה שזה הצליח כל כך, היה הרבה מאוד מקום בשוק שאפל לא סיפקה לו את הצרכים ואנדרואיד נכנסה לשם ובזכות זה גם הצליחה *שם משקפי שמש* לנגוס בתפוח.

מיקרוסופט מנסה להיכנס איפה שהוא בין אנדרואיד לאפל - מצד אחד לא להיות סנובית כמו אפל, מצד שני לא להיות בגירסת בטא תמידית כמו אנדרואיד (לפני שמישהו חוטף פה התקף לב, אני לא מדבר על המצב המציאותי, אלא על איך המוצרים עלולים להיתפס על ידי הציבור) וזה מצב הרבה יותר בעייתי - היא לא פתוחה כמו אנדרואיד וגם אם היא מאוד יציבה ואינטואיטיבית, גם iOS כזה אז היא לא באמת נותנת יתרון משמעותי על פני שתי המתחרות האחרות. כי קשה מאוד לראות איך היא מנצחת ביותר מנקודות בודדות את המתחרים הקיימים בשלל השוואות.

בקשר לפיתוח אפליקציות - זה בעיה רצינית, החברות הגדולות לא נכנסות לשם (וההתנהגות של גוגל לא מתיישבת על הdo no harm שלהם) ומתכנתים רבים כבר נפלו על התמחות בפיתוחי מובייל שנעלמו מהעולם לאחר שנה-שנתיים, אני בהחלט רואה איך זה יכול להיות מה שיפיל סופית את הווינדוס פון.

בקשר לרכישה של נוקיה - במצב של מייקרוסופט היום אני לא בטוח שהרכישה הזאת זה מה שיציל את הפלטפורמה - שגוגל רכשה את מוטורולה היא עשתה את זה בתוך שוק שלא מתכוון להפסיק לשווק מכשירי אנדרואיד, לעומת זאת במצב של הווינדוס פון בהחלט יכול להיות שחברות כמו HTC יפסיקו לייצר מכשירי ווינדוס פון - מה שיהפוך את הווינדוס פון למתחרה של אפל בלבד (חומרה+תוכנה) מה שאומר שוק עוד יותר קטן ולא יותר גדול.

זה לא הוגן (כמו שאמרתי בהתחלה, אנשים שמשתמשים במערכת אוהבים אותה) אבל זה המצב, אני מזכיר שגם הzune היה מכשיר מעולה ועדיין מהרגע הראשון לא הצליח להיכנס לשוק חזק מאוד ובסוף נעלם לחלוטין.

ישן 08-09-2013, 23:43
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אומנם לאנדרואיד לקח קצת זמן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי High_Hopes
אומנם לאנדרואיד לקח קצת זמן עד שכל האפליקציות הפופלאריות היו בחנות - אבל אי אפשר לשכוח את סימביאן, בלאק ברי וכו שהחנויות שלהן פשוט נכשלו. אנדרואיד נכנסה כאלטרנטיבה הייחידה למוצר השולט בשוק - אם כל היתרונות והחסרונות שלו, וזה גם הסיבה שזה הצליח כל כך, היה הרבה מאוד מקום בשוק שאפל לא סיפקה לו את הצרכים ואנדרואיד נכנסה לשם ובזכות זה גם הצליחה *שם משקפי שמש* לנגוס בתפוח.

אהמ... סימביאן, בנקודה מסויימת בזמן, היתה מערכת ההפעלה היחידה בעולם לסמארטפונים (בתחילת דרכה נקראה EPOC32).
לאחר מכן, BB הפכה את מערכת ההפעלה שלה ל-Smartphone OS (לפני כן היא היתה מערכת הפעלה ל-FeaturePhones), אבל היא אף פעם לא נתנה "פייט" רציני לנוקיה ששלטה בסימביאן. כש-אפל נכנסה עם האייפון לשוק היא ניערה ניעור רציני את נוקיה עם סימביאן המקרטעת, שעד לאותה הנקודה לא השתנתה הרבה ונשארה אי-שם בעידן האבן מבחינת ביצועים ויכולות.
רק אחרי שהשוק געש והאייפון התחיל להשתלט על שווקים, גוגל נכנסה עם אנדרואיד, שבהתחלה היתה עוד פחות טובה מסימביאן, אבל מהר מאוד בגוגל השכילו להכניס לה פיצ'רים שלא היו ב-iOS (כמו ריבוי-משימות אמיתי) מה שמיצב אותה כאלטרנטיבה היחידה והמודרנית ל-iOS, אם כי עד היום אנדרואיד רצה בכל מכשיר על מכונה וירטואלית שמאפשרת לה להריץ קוד ג'אווה על ליבה של לינוקס (אם אני זוכר נכון). בכל מקרה, השעטנז הזה הוא בעיקר מה שמחייב שמכשירי אנדרואיד יהיו עתירי מעבדים וזיכרון - אחרת, אפילו במעבר פשוט בין התפריטים בסלולרי המערכת היתה מגמגמת...

ציטוט:
מיקרוסופט מנסה להיכנס איפה שהוא בין אנדרואיד לאפל - מצד אחד לא להיות סנובית כמו אפל, מצד שני לא להיות בגירסת בטא תמידית כמו אנדרואיד (לפני שמישהו חוטף פה התקף לב, אני לא מדבר על המצב המציאותי, אלא על איך המוצרים עלולים להיתפס על ידי הציבור) וזה מצב הרבה יותר בעייתי - היא לא פתוחה כמו אנדרואיד וגם אם היא מאוד יציבה ואינטואיטיבית, גם iOS כזה אז היא לא באמת נותנת יתרון משמעותי על פני שתי המתחרות האחרות. כי קשה מאוד לראות איך היא מנצחת ביותר מנקודות בודדות את המתחרים הקיימים בשלל השוואות.

WP "סגורה" כמו iOS, והעובדה שהיא מערכת הפעלה "סגורה" לא הפריעה ולא מפריעה ל-iOS להיות מוצלחת ולכן כנראה שזה לא ממש הפרמטר המרכזי באם מערכת הפעלה תצליח או לא.
למעשה, אני מבטיח לך שהרבה מאוד - אם לא רוב - המשתמשים באנדרואיד, לא יודעים מה המשמעות של מערכת הפעלה פתוחה וזה גם לא מעניין אותם. הם לעולם לא יתקינו "רומים" במכשיר שלהם, וכנראה שלעולם לא יבקשו הרשאות ROOT ויריצו פקודות בטרמינל.
היתרון המרכזי של WP הוא הממשק האינטואיטיבי והזריזות של מערכת ההפעלה, וכמו כן יש לה יתרון שיצרנית החומרה הגדולה מכולן למכשירי WP היא נוקיה, שידועה במכשירים האיכותיים שלה.
עוד יתרון של WP על המתחרות הוא העובדה שהמערכת מאובטחת מאוד. למעשה, ככל שידוע לי עד היום לא הצליחו לפרוץ מכשיר WP של נוקיה (וזה לא שלא ניסו).

ציטוט:
בקשר לפיתוח אפליקציות - זה בעיה רצינית, החברות הגדולות לא נכנסות לשם (וההתנהגות של גוגל לא מתיישבת על הdo no harm שלהם) ומתכנתים רבים כבר נפלו על התמחות בפיתוחי מובייל שנעלמו מהעולם לאחר שנה-שנתיים, אני בהחלט רואה איך זה יכול להיות מה שיפיל סופית את הווינדוס פון.

כדי לדעת לפתח ל-WP אתה בעיקר צריך להיות מפתח DOT NET. אתה יודע, הסביבה של מיקרוסופט, שהיא בסה"כ הסביבה הכי נפוצה בעולם...

ציטוט:
בקשר לרכישה של נוקיה - במצב של מייקרוסופט היום אני לא בטוח שהרכישה הזאת זה מה שיציל את הפלטפורמה - שגוגל רכשה את מוטורולה היא עשתה את זה בתוך שוק שלא מתכוון להפסיק לשווק מכשירי אנדרואיד, לעומת זאת במצב של הווינדוס פון בהחלט יכול להיות שחברות כמו HTC יפסיקו לייצר מכשירי ווינדוס פון - מה שיהפוך את הווינדוס פון למתחרה של אפל בלבד (חומרה+תוכנה) מה שאומר שוק עוד יותר קטן ולא יותר גדול.

נפח השוק של היצרניות האחרות ל-WP מלבד נוקיה הוא זניח כמעט לגמרי - אם HTC וסמסונג יפסיקו לייצר מכשירי WP, זה כלל לא יזיז לשוק:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ציטוט:
זה לא הוגן (כמו שאמרתי בהתחלה, אנשים שמשתמשים במערכת אוהבים אותה) אבל זה המצב, אני מזכיר שגם הzune היה מכשיר מעולה ועדיין מהרגע הראשון לא הצליח להיכנס לשוק חזק מאוד ובסוף נעלם לחלוטין.

נעלם לחלוטין כי לבסוף הוטמע ב-WP. בכל מקרה, ימים יגידו - אני לא רוצה ש-WP תשתלט על השוק וכל שאר המערכות תעלמנה, זה גרוע מאוד אם זה יקרה. תמיד צריך תחרות ותמיד צריך שתהיה לצרכן את אפשרות הבחירה בין מערכות ההפעלה, אבל אני בהחלט מקווה ש-WP תהיה מערכת ההפעלה השניה בגודלה בשוק ותיתן פייט רציני לאנדרואיד...

ולסיום, אתנחתא קומית - אני רק אניח את זה כאן

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://ididitforthexp.files.wordpress.com/2013/04/ironballmer.gif]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://i.imgur.com/cnjTa.gif]

ציטוט:

נערך לאחרונה ע"י efekt בתאריך 08-09-2013 בשעה 23:49.
ישן 08-09-2013, 14:52
צלמית המשתמש של ShoobyD
  משתמש זכר ShoobyD ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות

חבר מתאריך: 04.06.06
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "זה לא משנה אם דרך הרשת הסלולרית או דרך פרוטוקול תקשורת אחר."

אני חושב שפספסת את הנקודה שלו.
טלפונים ישנים (כמו זה שלי) מקבלים את השעה המקומית ישירות מחברת הסלולר, ולכן הם באמת לא צריכים לעדכן כלום.
לעומת זאת, כאשר מחשבים/סמארטפונים וכו׳ מסתנכרנים, הם שואבים מידע גלובלי על זמן ("זמן יקום מתואם"), והמערכת מתאימה בעצמה את השעה לאיזור הזמן+שעון הקיץ שמוגדרים בה.

במילים אחרות, הבעיה תלויה במכשיר ולא ברשת. חברות הסלולר אינן אחראיות לשינויים במערכת ההפעלה של המכשירים.
סלקום, לדוגמא, לא יכולים לשלוח לבעלי אייפון עדכון שישנה להם את המערכת (אפל מאוד יכעסו אם יעשו דבר כזה..), לבעלי אנדרואיד עדכון אחר, וכן הלאה.

נערך לאחרונה ע"י ShoobyD בתאריך 08-09-2013 בשעה 14:56.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:52

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר