לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-12-2013, 20:19
  משתמש זכר meac meac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.13
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיכאל חי שמתחילה ב "דוח השכר במגזר הציבורי. השיאן: בכיר בסורוקה עם 106 אלף שקל בחודש"

עובדי המדינה מקבלים את משכורתם מכספי המיסים שלנו. אנחנו לקוחות שבויים שלהם, נרצה או לא נרצה את שירותיהם. לכן יש הכרח לצמצם את מספרם ואת תפקידם ככל שניתן. אמנם כרגע אף אחד לא רואה תחליף למערכת הביטחון, ישנן עתודות שומן עצומות שאפשר לקצץ:

http://www.globes.co.il/news/articl...?did=1000903964

ערוץ אחד המיותר הוא אחד ממרכזי השחיתות הממוסדת. הכתב הכלכלי שם שמבלי לראות את דיווחיו אני משער שהוא לא מועיל במיוחד, מרוויח הון תועפות. ולמה? למה על חשבוני? תאורן? טכנאי קול? למה לכל הרוחות? ועוד ממי שמפעיל מרכז גבייה שלא היה מבייש את העולם התחתון?

ומפעל הפיס? מונופול ממשלתי שלא מתבייש להצטייר כתורם לחברה ומנווט את הממשלה כדי לאסור כל פעילות הימורים אחרת מלבדו?

גועל נפש. טפילות. אלו החזירים האמיתיים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-12-2013, 00:01
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אני שוב שואל, כשאתה אומר שעובד מדינה מקבל שכר מכספי המיסים שאתה משלם..
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי meac שמתחילה ב "עובדי המדינה מקבלים את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי meac
עובדי המדינה מקבלים את משכורתם מכספי המיסים שלנו .

הכסף של הגוף הפרטי שאתה כ"כ רוצה שיישלוט בארץ ובעולם כולו.. מאין אותו הכסף הזה, שהוא משלם באמצעותו לעובד חלק קטן ומשלשל את הרוב לכיסו??

האם זה לא אותו כסף אבל בכינוי אחר? מה זה משנה אם מדובר בקבלן או מדינת ישראל??

ישן 24-12-2013, 00:33
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
נכון אתה צודק לגבי ערוץ 1.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ShoobyD שמתחילה ב "אתה באמת לא מבין את ההבדל בין..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ShoobyD
אתה באמת לא מבין את ההבדל בין כספי מסים שאתה מוכרח לשלם, ובין תשלום לשירות שהוא מבחירה?
אני חייב לשלם לערוץ הראשון, בין אם אני משתמש בשירותיו ובין אם לאו. אני לא מוכרח לשלם להוט או יס, ואם אני רוצה, אני יכול לבחור לעצמי את זה שמספק לי יחס מיטבי של שירות/עלות.

אבל לא בכל מצב מובטחת לך הצלחה בהוזלת מחירים כמו שקרה בסלולאר... ולשלם למישהו אתה תצטרך.

ישן 23-12-2013, 23:42
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
יש דווקא סיבה טובה מדוע השכר של הרופא הנ"ל גבוה במיוחד
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "זה נבלה וזה טרפה, אבל אם..."

כי אין דרך אחרת למשוך רופאים מומחים מהקליבר שלו, לדרום הארץ ולאפשר לאוכלוסיות דלות אמצעים גישה אליו.
אם לא היה מקבל שכר כזה, בוודאי היה פותח קליניקה פרטית במרכז וכנראה שוחה בכסף או בכלל עובר לחו"ל. לא שזה עושה את זה בסדר, אבל בהתחשב באלטרנטיבה - אין מה לעשות כרגע, בטווח הקצר-בינוני.
בטווח הארוך ניתן לאפשר קבלה פשוטה יותר לבתי-ספר לרפואה (ושזה לא יהיה חובה שאבא שלך יהיה ראש מחלקה בבית-חולים זה או אחר, כתנאי קבלה), וכמובן לאפשר תחבורה וגישה מהירה וקלה יותר בין המרכז לפריפריה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 24-12-2013, 22:22
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מדובר באנשים בודדים.רובם ראויים. עם זאת לפעמים המסלול מוקנה בעיקר
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי meac שמתחילה ב "לא בטוח, יש מסלול מיוחד..."

בשל התנהלות נכונה בבנית השם ולאו דווקא בשל 'משהו שאין לעוד 3-4' או יותר מנתחים בסביבה.

למעט כמה ניתוחים שבוצעו בי כשישנתי -אין לי כל קשר לעולם הכרורגיה ושיהיה להם כמובן לבריאות על כל חוזה שכזה. אבל הציפיה של המערכות שאלו שעומדים סביב בעל חוזה אישי יחודי כסגניו או כמתחרים המקבילים שלו ימשכו בכתפיים ויגידו 'יחי המלך' - שגויה. אנשים מוכשרים רמה של 90% מהמאסטר [או ברמה שלו רק עם פחות יחסי ציבור] לא ישאבו מים או יחטבו עצים בשרות הציבורי בשכר של שמינית מבעל החוזה מבלי לחפש קיצורי דרך [כלומר: או לעבוד פחות בתוך המערכת או להרוויח יותר מחוץ למערכת]. מי שסבור שיעשו זאת - אינו מכיר את הטבע האנושי.

אם למשל החתמת בחוזה אישי של 100,000 ש"ח לחודש משתיל כבדים קצוצים ידוע ומינית אותו למנהל מחלקה בתחום - עדיין תהיה חייב את שלושת הסגנים שלו וחמשת הבכירים האחרים שלהם כישורים יחודיים משלהם בכדי לבצע פעולות אחראיות אחרות או כדי להחזיק בחיים את המטופלים שלו אחרי הניתוח או סתם בכדי להיות היד המסייעת למאסטר.

כשהם מצידם יצטרכו לבחור בין ביצוע ניתוח בקע מפשעתי פשוט בבי"ח פרטי בכמה אלפי ש"ח + עשר עקירות צפורן חודרנית כסוביניר בעוד אלפיה בשעות 15:00-18:00 לבין השארות בבית החולים ב40-60 ש"ח ברוטו לשעה כדי להסביר ל'חולה האישי' של הטאלנט ולמשפחתו את מה שהכוכב לא הסביר להם בבוקר או כדי להשגיח על המנותח של הכוכב בזמן שהמנהל מרצה או עושה מינגלניג - הם יעדיפו להעביר כרטיס כחוק ולחתוך ל'אסותא המקומית'.

הפטנט החלקי של חוזים אישיים יחודיים נקודתיים בבתי חולים ציבוריים הינו בעייתי מאוד. מנהל בית החולים זקוק לשם נוצץ של מי שרכש את משחזר כיסי המרה הגדול ביותר במזה"ת אבל החולים שמממנים את ביה"ח זקוקים לבן אדם שינקה גידולי מעי כמו שצריך, שישחזר מעי אחרי כריתה חלקית בסבלנות ושיעניק לכל תוספתן את שימת הלב המגיעה לו. יש סתירה בין השניים.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 24-12-2013 בשעה 22:51.
ישן 24-12-2013, 23:29
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
יום יבוא וחגיגות השכר האלה תיעלמנה...
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מדובר באנשים בודדים.רובם ראויים. עם זאת לפעמים המסלול מוקנה בעיקר"

אין מה לעשות בנוגע לזה עכשיו, אבל בעתיד מקצוע הרפואה כנראה שלא יהיה קיים - לפחות לא במתכונתו הנוכחית. בפעולה כירוגית לא יגע במטופל אף אחד - הפעולה תיעשה בדיוק רב באמצעות מכונה, אולי לכל היותר בפיקוח של כירוג - אבל לא תהיה סיבה בשבילו לפתוח קליניקה פרטית שכן להמצאותו במהלך הניתוח לא תהיה משמעות מיוחדת, מלבד כאמצעי בטיחות.
אתה חולה, יש לך דלקת או שבר? שים מדבקה בגודל של פלסטר עם משדר קטן בתוכה על האיזור הפגוע, תבלע גלולה המכילה ננו-רובוטים וחומרים הדרושים להם כדי לטפל בחולי הספציפי, חזור על הפעולה פעם-פעמיים ביום, וגמרנו...

אז אני אומר - תנו להם לחגוג עכשיו. "כל כאלב ביג'י יומו"
סתם, אין לי שום דבר נגדם - אלא יותר נגד המערכת שלא נראה שאכפת לה שהעיניינים מתנהלים ככה...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:04

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר