07-01-2014, 18:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.08.10
|
|
|
מזעזע. צריך ליישב אותן בדרום ת"א
לאחר הכול, עם ההיסטוריה שלנו, אסור לנו לעמוד אדישים לסבלם של אנשים שללא אשמה מלבד השתייכות לגזע או קבוצת מיעוט, מקופחים ומהווים נושא לאלימות אפילו מאימותיהם (ראה מאמר).
ישראל, כמקור האור היוצא מציון, חייבת להציל את כל המדוכאים בעולם מידי החברה, הממשלה והאם-אמא שלהם ע"י הבאתם לארץ משום שאלו אנשי איכות שיודעים להפגין תוך שליטה על אלימותם משך הפגנות.
כדי לרומם את ציון, הייתי מביא גם את מחוללי הזוועות ומישבם בארץ. גם הם קורבנות הסביבה בה נולדו ללא בחירה או אשמה מצידם. תארו לעצמכם אילו היינו מתערבים בזמן להצלת אידי אמין. אילו גדל בקיבוץ בבית פעוטות, אילו זכה להשתמש במקלחות משותפות, האיש היה בכלל אדם מסוג אחר ולא היה מאכיל אנשים לתנינים.
יש להכיר בעובדה שאלו שאינם רוצים להציל את הפליטים ומעניהם שמסביבה שהתקלקלה ע"י ממשלותיהם, סובלים משנאת מיעוטים ופחד מפני אומואים ושחורים. לאנשים רעים אלו יש להנפיק להם דרכונים זרים ולסלקם מדרום ת"א וההתנחלויות.
במחשבה שניה, יש לסלקם ללא דרכון שירגישו איך פליט חש כשאין לו מדינה או בית. לא יתכן שבציון הטהורה יחיו אנשים אנוכיים מהסוג הזה.
רואים מה קורה כשאור גדול כמו נלסון עוזב אותנו ומצטרף לחבריו קאדאפי ועראפאת בשדות הצייד הניצחיים? חובה עלינו לעשות משהו לעזור לעמו בעת העדרו עד לקימתו השניה.
וידוי חיים שור."אני הייתי מאלה שפתחו לאש"ף את הדלת לאמריקה. משרד המדינה האמריקאי לא רצה לתת להם אשרות. טיפלנו בזה שיקבלו אשרות, והם נכנסו ובעזרתנו כבשו את אמריקה. זה מה שהם רצו, אני אישית הזמנתי אותם לחוגי בית של יהודים אמריקאים. הם הצליחו בזה בעזרתנו. בלעדינו הם לא היו מצליחים בזה לעולם". כל פעם שאני קורא את חתימתי נחמץ לבבי. האיש שיכל בן בסיירת. מתעתע בנו אלוהי ישראל.
נערך לאחרונה ע"י BurningBush בתאריך 07-01-2014 בשעה 18:25.
|