בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ג'ינג'י שמתחילה ב "אפילו שלי יחימוביץ' מודה: ניצחון לחוסמים"
לא ידעתי שהיא הפוסקת האחרונה
בכל אופן, כל הכבוד לחוסמים שהוכיחו לנו שנית עד כמה המשטרה שלנו אימפוטנטית. לא שלא ידענו את זה - אבל לפחות עכשיו יש הוכחות מוצקות. ושיהיה בהצלחה בהתנתקות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ג'ינג'י שמתחילה ב "אפילו שלי יחימוביץ' מודה: ניצחון לחוסמים"
וואו, איזו הפתעה.
ממש לא ידענו.
נו, נסיון של 30 ומשהו שנה לא הולך ברגל.
אין ספק שחודש ההתנתקות יהיה קשה מאד לכולנו - גם ברצועה וגם פה.
נצטרך הרבה סבלנות ואורך רוח ולפעמים לא תהיה ברירה אלא פשוט לסתום את האף.
מה שחשוב זו התוצאה הסופית.
זו שירת הברבור של הברברים.
עוד כמה חודשים כבר לא נשמע עליהם ולא נראה אותם.
זרקו משפט שדומה איך שהו, ואתה קופץ עליו.
כן כן .
השוואה ממש במקום.
מי יודע, עוד כמה פעמים ואני אשתכנע שגם מרוקו נמצאת בגדה השניה.
החסימות האלה מיותרות ואכזריות.
אתמול איחרתי לאסוף את הילד מהגן. כך, שגם הגננת הנהדרת כועסת עליכם.
טרור על המונים מזכיר את אותו שלטון שאתה רומז אליו. הפעם אתה לא הקורבן.
מעולם לא היה דיון רציני האם לבצע את ההתנתקות או לא. שרים שהתנגדו פוטרו, חלקו טובות הנאה לח"כ שהצביעו בעד ההתנתקות, התעלמו ממשאל של המפלגה שלהם עצמם. ובתוך כל זה צרפו לקולותיהם גם את אלו שלא ידועים כל כך לאוהבי ישראל (בלשון המעטה).
אם כל היהודים בארץ ישראל היו כל כך בטוחים שזה באמת לטובתנו ובאמת אינו מסכן אותנו, לא היו כאלו הפגנות וחסימות כבישים. אני לא חוסם כבישים, אבל אם הייתי צריך לעצור חוסמי כבישים הייתי נמצא בספק גדול האם אני מביא תועלת למדינה או הפוך. אולי למשוך רגליים ולתת צ'אנס להכשיל את ההתנתקות.
לכן נראה לי שהיו צריכים לכל הפחות לבצע משאל בקרב כל המומחים הבטחוניים: לדוגמה לעשות סקר בקרב כל מי שהיה אי פעם בצבא וקיבל תואר של רב סרן ומעלה האם לדעתו זה מעשה נבון או לא.
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "מעולם לא היה דיון רציני האם לבצע את ההתנתקות או לא"
חסימת כבישים נעשית על ידי הימין הקיצוני שאותו לא מעניין כל כך מה כולם חושבים אלא רק האידאולוגיה שלו ולצערנו הוא משפיע על כולנו
ללא קשר להתנתקות לדעתי הרעיון של חסימת כבישים לא תורם להם שום דבר אלא רק פוגע בהם בקרב הציבור כמו שיכולתי לשמוע בזמן שהייתי תקוע בכביש אתמול מאנשים שאמרו שאם היה להם עוד סימפטיה למתנחלים מהיום היא נגמרה
לפגוע בכיס של הציבור זה לא הדרך לקבל ממנו אהדה
ולדעתי אם היה משאל עם התוצאה שלו היתה בעד ההתנתקות כי רוב העם תומך אך כמו שאמרתי לצערנו כמו בארצו האחרות המיעוט שעושה רעש ובלגאן מכתיב את הדרך
היה עדיף שהיו משקיעים בהסברה נגד ההתנתקות מאשר בצעדים פרובקטיבים שחוץ מלפגוע באזרח הפשוט לא תורם בכלום, מבטיח לך שהחסימת כביש זה לא מה שיעצור את ההתנתקות אבל כן יכולה להוביל למעשה אלימות ולא עלינו למלחמת אחים
ותחשבו על זה !!!