כזכור קרן טרנר פרשה ממשרד האוצר בקול רעש.
מיוני 2024 משמשת כחברת ועד מנהל בעמותת Pro Woman.
ובקצרה עוד אליטיסטית פרוגרס שתדאג היטב לאינטרסים של חבורת נכדי המייסדים האליטיסטית אליה היא משויכת.
לירן אבישר בן חורין הייתה שליחת העלייה הראשונה של התנועה הרפורמית - כל מילה נוספת מיותרת.
אם תרצו זאת תמונת המראה של המפלגה החדשה של בנט. פרוגרס אליטיסטי ללא מחויבו לערכי דת יהדות ימין - מצליחנות מזויפת אינטרסטנטית והכל כשר בכדי להגיע למטרה.
זאת כמובן זכותם המלאה אך בתנאי שיאמר את האמת הברורה! מפלת שמאל פרוגרסיבי על מלא קמה למולנו ללא כל בדל של מחויבות לימין האמוני כפי שהוא נתפס על ידי נציגי מפלגות הימין ומצביעיהם.
לא ימין ולא דת. הדבר היחיד שמעניין את האיש הוא להיות ר"מ בכל מחיר שהוא.
נתניהו לעומת זאת לא ויתר על ערכיו עומד עליהם אינספור פעמים והגם שסיכנו את עתידו:
מול החרדים מה שהוא לא מאמין בו הם לא קיבלו. השוו בין חוק ביסמוט לחוק ליברמן וגנץ.
עומד בגבורה מול המערכת המשפטית
ההפרטות קנו לו שונאים רבים
נמנע מקידום הסכמי שלום חדשים לאורך השנים .
פנה לאופוזיציה בפרשת ההינתקות.
עמד מול כל העולם במערכה האחרונה וספג צוי מעצר שמגבילים אותו מאוד ומסכנים את עתידו. בולטים במיוחד כיבוש רפיח ההתנגדות לעסקת חטופים מופקרת וכיבוש חלקים מעזה.
מנע פגיעה במערכת המשפטית למרות האמוציות האישיות שלכאורה אמורות להיות קיימות.
בנט לעומת זאת שיקר בבוטות ובגד במצביעיו בעבר ובגד במה שהתיימר להגדיר כערכיו. במערכת הבחירות הנוכחית הוא ממשיך בכך בכל מישור שהוא. ובכל מקרה הייתי ממליץ לשמאל לא לבנות עליו. לאור נסיון העבר סביר להניח שהוא לא יהסס להקים ממשלת ימין עם הליכוד והחרדים אם יקבל את ראשות הממשלה.
עם נתניהו הייתי יוצא לקרב לבנט לא הייתי מעז להפנות את הגב!! לא הייתי סומך עליו לנהל קיוסק - ובודאי שלא את המדינה!
(האמור משקף את דעתי האישית על הנ"ל ולא מתיימר לקבוע כל עובדה לגופו - בפועל אינני יודע כיצד ינהג אך זכותי בהחלט שלא להאמין לדבריו לאור נסיון העבר).
נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 20-04-2026 בשעה 09:03.
נחשף ניסיון לחבל בטקס ההנצחה לחללי המגזר החרדי כ-700 כרטיסים נרכשו מראש בניסיון למנוע הגעת קהל ולהותיר את האולם ריק - בעמותת 'נצח יהודה' זיהו את הדפוס וביטלו את ההזמנות החשודות
כמה מרושע צריך להיות כדי לעולל כזה דבר למשפחות שכולות! שינאה תהומית!
מצפה ממשיח השמאל החדש לגנות את המעשה!
אני חלילה לא מייחס אליו אך כמי שמתיימר לייצג את השמאל מצופה ממנו לגנות זאת!