לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-05-2005, 18:47
  pakpak pakpak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.02
שלי מתמחה בטיהור שרצים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "סילבן "פוגש את העתונות" בערוץ 2 ברגעים אלה"

זכור לי היטב הראיון עם המפקח על הבנקים כשהיה בעין הסערה בלי שהיא שאלה אותו שאלה אחת קשה על התמוטטות בנקים (מסחר, פיתוח התעשיה), החקירות בנוגע להפצת קרנות הנאמנות בבנק לאומי, העדר ענישה על פי החוק של פושעי בנק לאומי בפרשת לאומי פון (גניבה במרמה וזיוף של 60 מיליון ש"ח מהציבור), בלי להבין ממנו למה יו"ר בנק לאומי שוויץ (גליה מאור)צ זוכה להגנת בנק ישראל ולא מסיקים כלפיה מסקנות למרות מעילת הענק של ארנסט אימפלד בבנק שהיא עומדת בראשו בלי שאלות נוקבות על "תיפקוד" בנק ישראל לגבי גזל כספי ניספי השואה בבנק לאומי ובבנקים אחרים, בלי.... בלי.... ובלי

היא מאפשרת למושחתים הגדולים ללכת בלי ולהרגיש עם

משהו מוזר קורה בממלכת יחימוביץ

גם בראיון עם סילבן היא מחוייכת ומאפשרת לו להתחמק צהשאלות הנוקבות

היה ברור שהוא משקר לגבי נושא מדונה והוא בחר להתרכז ביום הכנס למרות שהוא וג'ודי היו כאן בימי שהותה האחרים של מדונה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-05-2005, 19:00
  pakpak pakpak אינו מחובר  

אני טוען שהיא על הפיירול של עצמה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי קופדנוטס שמתחילה ב "אתה לא טוען שהיא על ה"פיירול" של גליה , לא ?"

כדי להשיג ראיונות "יוקרתיים או יחודיים" היא מזנה את המסך וניראית כמי שמתואמת עם המרואיין מראש !

היא סתם כלומניקית שהולכת נגד הזרם כדי ליצור בידול וייחוד

לפרקים היא מכה באליטות ולפרקים היא מתרפסת הכל כדי להיות עלאק "ייחודית"

לפעמים היא זועפת מתחילת הדיון ועד סופו ומסבירה שהיא רק עושה עבודה עיתונאית ולפעמים (כמו היום) היא נוטפת דבש וגם מביעה את דעתה האישית (לטובת המרואיין - איך לא ? )

בקיצור - לא סופר אותה יותר לא כשהיא תתלהם על הבנקים ולא כשהיא תתרפס בפניהם, לא כשהיא תמרק שחיתויות ולא כשהיא תהיה נביאת זעם.

סתם אחת !

נערך לאחרונה ע"י pakpak בתאריך 21-05-2005 בשעה 19:07. סיבה: טעות כתיב
ישן 21-05-2005, 18:56
  pakpak pakpak אינו מחובר  

ממראיינת "מדופלמת" כמותה הייתי מצפה:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "סילבן "פוגש את העתונות" בערוץ 2 ברגעים אלה"

1. כשסילבן אומר שלא הוא הכתובת - לשאול אותו מי כן הכתובת ?

2. כשנמצא לפניה אדם בכיר העומד בעין הסערה לגבי שחיתות שלטונית,פוליטית וכלכלית - לשאול אותו מה דעתו על התופעה ? אולי הוא בכלל מכחיש את קיומה ?

3. לברר איתו מה דעתו על התנהלות מרכז הליכוד ? עבריינותה של פנינה רוזנבלום ? התופעה של עוזי כהן ? הזיופים והמהומות במפלגת העבודה ? השחיתויות בשינוי והדיקטטורה האנטי דמוקרטית של לפיד ? וכיוב..... היא בחרה לתת לו לשאת מונולוג בכייני וכיוונה אותו לארגומנט העדתי (למרות שג'ודי היא מהצנטרום של האשכנזיות וגם המושחתת גליה מאור לא הגיעה מצפון אפריקה ....)

היא עשתה עבודה של עיתונאית מהזן הנחות המהווה חלק ממנגנון השחיתות וההשחתה !!!!

עיתונאות שהיא שופר ממרק של עוונות ציבוריים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:49

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר