לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-05-2005, 08:58
צלמית המשתמש של תוהו ובוהו
  תוהו ובוהו תוהו ובוהו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.04
בדרך לפיסגת הרייטינג:מוקי על המתנחלים: "החארות האלו, לשבור להם את העצמות"

מוקי על המתנחלים: "לשבור להם את העצמות"

לזמר המצליח יש דעה נחרצת על המתנחלים: "חארות, שמאיימים במלחמת אחים" וגם תוכנית איך לפנות אותם מגוש קטיף: "להעמיס במשאיות, לזרוק אותם באיזה פינה ולסתום להם את הפה". לשופט חשין שקרא לפצות את המפונים הוא אומר: "מי אתה בכלל? הם התיישבו במקום לא חוקי, למה לשלם להם?"
מירי חסון

>"החארות האלו, זו קבוצה של קיצונים שמאיימים במלחמת אחים ובאלימות. אני מציע יומיים של עוצר צבאי על כל המדינה. שיגיעו משאיות לשטחים, יעמיסו את המתנחלים ויסגרו עניין. מי אתם בכלל, יא פושטקים פורעי חוק? אתם מאיימים נגדי במלחמה? כל הפרחחים האלה, צריך להיכנס בהם ולשבור להם את העצמות, להעמיס אותם במשאיות, לזרוק אותם באיזה פינה ולסתום להם את הפה", כך קובע הזמר מוקי בראיון שיתפרסם מחר (יום ב') בעיתון "תזה" - בטאון אגודת הסטודנטים בתל אביב, לקראת הופעתו ביום הסטודנט ביום חמישי.

בראיון תוקף מוקי קשות גם את שופט בית המשפט העליון שקרא לפצות את תושבי גוש קטיף על הפינוי : "מה שאמר כבוד השופט חשין - 'העם בחר להתנתק, העם ישלם', מה זה? מי אתה בכלל? האנשים האלו, המתנחלים, התיישבו במקום שהוא חוקית לא חלק מארץ ישראל. למה אני, אני(!) צריך לשלם להם. מה קרה?! אני לא מאמין לאנשים שמנהיגים חברה בשם אידיאלים, תמיד יש אינטרסים נסתרים מהעין. האנשים האלו התיישבו במקום שהוא חוקית לא חלק מארץ ישראל. למה אני, אני צריך לשלם להם. מה קרה?! למה זה שונה כשזה יהודים?".

בהתייחסו לחסימת הכבישים אמר: "היד הרכה שהמשטרה נוקטת כלפי אנשים שחוסמים כבישים ונועלים בתי ספר מוציאה אותי מדעתי. הרי אם זה היה ערבים אז היו שמים את כולם בכלא ומפוצצים אותם במכות. למה זה שונה כשזה יהודים? למה בהפגנה של ערבים המשטרה יורה באנשים ושוברת עצמות, וכשזאת הפגנה של חרדים אז עושים לשוטרים קורסים בפסיכולוגיה איך להתמודד איתם? גם אני לא רוצה כאן רוב ערבי. אבל אני לא יכול לקבל את זה שהמדינה שלי, מדינת חוק, יורה באזרחים מפגינים, ובאזרחים מפגינים מסוג אחר היא לא יורה. זה מתכון לאנרכיה, לאלימות".

ויש לו גם תוכנית חברתית: "צריך לשנות את הסלחנות המשפטית כלפי אלימות ואת סדר העדיפויות החברתי ביטחוני. אני לא מפחד לדבר נגד בעלי השררה, לא מפחד שיסמנו אותי. ההיפך, הם צריכים לפחד מאיתנו, כי כאזרחים אנחנו הבוסים שלהם. הם מתעללים בנו כמו בעדר כבשים. דופקים אותנו כל הזמן. מפריטים את המדינה, אנשים נזרקים לרחובות, עובדים זרים, אימהות חד הוריות, אבטלה.

"אתה רואה ביום שישי אנשים אוכלים מהזבל, ולא אחד או שניים - עשרות. ואז אתה יוצא החוצה, ורואה יגוארים ו'פורשים' ברחוב, כאילו כולם פה מליאנים. אני לא מבין את זה, מאיפה זה? מעמד הביניים כאן נשחק. ארץ בלי חוק, בלי דין ובלי דיין, שחיתות, מינויים פוליטיים".

נערך לאחרונה ע"י תוהו ובוהו בתאריך 22-05-2005 בשעה 09:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-05-2005, 11:11
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
"סבירות שמישהו יאמץ ויישם את דבריו היא אפסית"
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "צחוק צחוק, זו בפירוש הסתה"

אם ללכת לפי זה נוצר כאן אבסורד. אם מסיתים נגד אנשים טובים ואוהבי ארץ ישראל, אז אין בעייה, בגלל שיש מעט סבירות שמישהו יישם את דבריו.

אבל אם מישהו יסית נגד מי שהביא לפה 50 אלף מחבלים ונתן להם נשק, ובדרך הוא קנה קולות של ח"כ בכסף וגם התחבר לח"כ שהם שונאי ישראל מוצהרים, אם מסיתים נגד איש כזה, או אז יש כבר סבירות גדולה יותר שמישהו יעשה מעשה.

ככה יוצא שיש לנו רשות הדיבור רק להצדיק מחבלים ולדבר נגד יהודים טובים, ואילו נגד פושעים אסור אפילו לדבר גם ברמז.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 22-05-2005, 15:11
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
עכשיו המילים של השיר שלו יותר ברורות .
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תוהו ובוהו שמתחילה ב "בדרך לפיסגת הרייטינג:מוקי על המתנחלים: "החארות האלו, לשבור להם את העצמות""

כולם מדברים על שלום
אף אחד לא מדבר על צדק
לאחד זה גן עדן לאחר גיהינום
כמה אצבעות על ההדק

עד מתי יהום הסער
עד מתי אדם בן כלב
מחליקות הפנים על התער
מלטפות אצבעות את החרב

לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים
אין שומר את השער
אין סימן משמיים

אני רואה אנשים שחיים
חלומות ותקוות
אנשים שחיים
רק תככים ומזימות

יש ששואלים שאלות ואין תשובות
יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות אבל

כולם מדברים על שלום
אף אחד לא מדבר על צדק
כמה אצבעות על ההדק

אז נשארים לבד מדברים אל הקיר
אין עם מי לדבר
אם רק נבין שכולנו אחד
נראה הכל מתחבר

כשיישרף רכושך
תישרף נשמתך
אם לא תמהר
להציל את עצמך

רצחנו אדמה ורצחנו נשמה
כמעט ולא נשאר לנו אויר לנשימה
והעולם בתנועה מתמדת
עושה סיבוב וחוזר לאותה נקודה
מה שעולה חייב לרדת
איך לוקחים את הכל במידה

ויש אנשים שלוקחים בעלות על אלוהים
ויש נאבקים בועטים ושורטים
כמה מאיתנו באמת מקשיבים
כולם מדברים על השלום

כולם מדברים על שלום
אף אחד לא מדבר על צדק
כמה אצבעות על ההדק

לכולם יש אותו החלום
על פני הר על פני עמק
ממשיכים לדבר מדברים על השלום
אבל לא ייכון שלום בלי צדק

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:24

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר