לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-05-2005, 21:03
  asafn88 asafn88 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל asafn88
ללא ספק MPlayer
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Elad Angel שמתחילה ב "נגן המדיה האהוב עליכם?"

(לא Media Player, אלא Movie Player for Linux).
מבחינת מהירות - מדובר בנגן מדיה קוד פתוח, שקיים בגרסאות עם אופטימציה למעבד (ולא רק I386 גנרי), מה שנותן לו יתרון ביעילות ובמהירות על אחרים.
תומך גם בכל פונקציות המולטימדיה המיוחדות של המעבדים - MMX, SSE, MMX2, SSE2, 3DNOW, 3DNOW2...
מבחינת מקודדים הוא עצמאי - לא תלוי במקודדים של חלונות.
גמיש ביותר - יודע לעשות ה-כ-ל.

החסרונות הם חוסר ידידות למשתמש (צריך ללמוד קצת איך להשתמש בו ולהגדיר אותו). ממשק גרפי הוא אופציונלי (מיותר לחלוטין לדעתי - מכביד, ובכל מקרה אפשר לשלוט על כל האפשרויות של הנגן דרך קיצורים במקלדת, אבל זה עניין של טעם).
יש גם בעיה קטנה עם כתוביות בעברית (כברירת מחדל זה לא כ"כ עובד, אבל אפשר לסדר את זה).

http://oss.netfarm.it/mplayer-win32.php
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-05-2005, 23:05
צלמית המשתמש של BugY
  BugY BugY אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.04
אז ככה
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Elad Angel שמתחילה ב "תודה רבה אני אבדוק אותו.. ובקשר ל Winamp הוא נחמד לא יותר.. חסרים לו אפשרויות."

MVPlayer נגן מצוין, אבל מבחינת מוזיקה? לא, אין לו את האפשרויות של נגני המוזיקה (כמו שלנגני המוזקיה את אפשרויות הווידאו המתקדמות של MV וBS)

Winamp הוא אחד הנגנים היותר טובים למוזיקה, ואם מדברים על אפשרויות אז יש לו הרבה יותר מMP (חוץ מהריפינג והצריבה שממילא לא משתמשים בזה)...
אני חושב שלא הסתכלת במקומות הנכונים, באמת קשה למצוא ב winamp את כל האפשרויות, צריך להתרגל והאמת ווינאמפ קל יחסית ל MP... אבל אם אתה בקטע של ממשק הדומה ל MP אז לך על realplayer (זה שפסלת) למרות שהוא ממש כבד, ומפוצץ באפשרויות מפגרות

לא ממש עזרתי לך להחליט ...

בכל מקרה, זה שטויות בMP אין שום בעיות הבטחה... אני מבטיח לך שתוכל להשאר איתו עוד 50 שנה ולא יקרה כלום למחשב שלך. אני בכל מקרה, לא שמעתי שלמישהו "נהרס" המחשב משמיעת מוזיקה ב MP

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר