לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-06-2005, 16:21
  לוחם בנשמה לוחם בנשמה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.01.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי kristal שמתחילה ב "לוחם יקר, תעשור לנו לעזור לך...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kristal
לוחם יקר, תעשור לנו לעזור לך. מה חשוב לך במצלמה, שתהיה קטנה כך שתוכל להכניס אותה לכיס כמו פלאפון, או שיותר חשוב שתהיה יפה ופוזאיסטית. מה זה נוח בעינייך? אפשרות לכוון הכל ידנית או דווקא שהכל יהיה אוטומטי ולך ישאר רק ללחוץ?

הS1 מצלמה מעולה אבל לא נראה לי שהיא עונה על הקריטריון של "יפה" כמו שאני מנחש ש"לוחם בנשמה" התכוון אליו. וגם ריבוי הפונקציות והכפתורים לא נראה לי שמתאים לנוחות שאליה מתכוון הלוחם.

תנסה לפרט קצת יותר לעניין(זום, מגה-פיקסל, פונק' ידניות, וכל קריטריון שהוא לא לחלוטין אינדיוידואלי) ואני אשמח לעזור.

בנוגע לזום 3X מספיק לי, רצוי 5M, שיהיה אוטו', שיהיה קטן מימדים ושלא יהיה עבה, חשוב גם שהמסך יהיה גדול, ושהמצלמה תהיה יפה!

נערך לאחרונה ע"י לוחם בנשמה בתאריך 01-06-2005 בשעה 16:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר