לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2005, 09:15
  system_x system_x אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל system_x שלח הודעה דרך MSN אל system_x
מצאתי לנו תחליף טוב ל NFSU

אז אחרי שעברתי הרבה פעמים את האנדרגראונד 2 ונמאס לי ממנו... אבל מה? צריך תחליף , התחלתי לחפש לי משחק חלופי וכמו כן עברתי את JUICED (השליטה על הפנים וגם כל השאר לא משהו...).

עכשיו קניתי את המשחק SRS שזה Street Racing Syndicate ואני חייב לציין שאני מרוצה מהמשחק... המשחק מזכיר מאוד את האנדרגראונד הראשון (מאוד) וניתן ליסוע בו בעיר... יש כל מיני תחרויות (אין דריפטים... וכו') יש תחרויות מסודרות עם משתתפים (אתה ועוד 3) ובכל תחרות יש 3 תחרויות כאלה (שבכל אחת מהן רמת קושי שונה... בעצם הן ממוספרות ב 1,2,3 ובסוף כל תחרות שבה יש 3 מסלולים אתה מקבל כסף אבל ניתן גם להמר כסף כנגד הנהגים שאתה נוסע איתם ופה העיקר להגיע לפני אותו נהג שהימרתה איתו, בשביל לקבל את הפרס צריך לזכות במקום ראשון זאת אומרת לנצח ב 2 מתוך 3 מרוצים, יש גם נקודות כבוד RESPECT שאותן מרויחים תוך כדי המסלול על ידי החלקה ושטויות דומים...). השלבים האלה אם אני לא טועה אדומים.

יש גם שלבים ירוקים ופה החלק הדיי מעניין... אלה שלבים שבהם אנחנו צריכים להרשים בחורות (בחורות חמווודות ) והן נותנות לנו כל מיני משימות שיוצא בכאילו אנחנו יוצאים איתן אחרי שאני עובר את המשימה... ואחרי שאני עובר מופיע לי עם אותה בחורה סרטון שהיא רוקדת... אני רק בתחילת המשחק... לכל בחורה יש 3 סרטונים... אני ראיתי רק את הראשונים... והמשימות הן כמו לסוע בזמן מסויים בין נקודות או לנסוע אחרי רכב משופר ולא לפגוע בו (קצת קשה).

ועוד דבר עיקרי זה אתגרי רחוב... יש אתגרי רחוב שזה מרוץ בעיר נגד רכב משופר... צבע צהוב במפה אם אני לא טועה...

במשחק יש רכבים של חברות כמו:lexus, subaru, nissan, toyota, mitsubishi, vw וזהו נראה לי... בכל חברה יש כמה מכוניות... המלצה שלי קחו סובארו... (אחרי נסיון עם כמה היא הכי טובה)

יתרונות:
איכות משחק טובה... שליטה טובה... יש משטרה שרודפת אחרינו ותאמינו לי היא עושה זאת דיי טוב... עלילה נחמדה כמו כן, יש דיי הרבה שיפורי מנוע שאותם צריך לשים עם קצת שכל (ממש קצת), הרכב נהרס... לא חזק ממש אבל נהרס והתיקון לא כ''כ זול

חסרונות:
הרזולוציה אצלי לפחות לא משהו על 1024*768 עם RADEON 9550
המוזיקה במשחק מעפנה...
חסרים שיפורי יופי חסרים לדעתי...

מקווה שלא שכחתי כלום

ו 2 תמונות ממני:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כמובן ניתן למצוא עוד בגוגל

רמי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:19

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר