לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-06-2005, 19:33
  hamta1 hamta1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.04
תתרגל, הקידמה וההגיון עוד לא הגיעו לכל חברי הפורום הזה....
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ICU2 שמתחילה ב "זה משנה את העובדות ? מה תגובתך למעשה ?"

תתרגל.
יש כאן עדיין אנשים רבים שיגיבו לגופך במקום לידיעה שתביא. יש סיכוי שסקופ עולמי שלך ייזרק כאן בין נושא הטימטום שלך או של חברי פורום אחרים לבין גודל האותיות של ההודעה שלך.

זו הדרך שלהם להסתיר שהם פשוט לא יודעים איך להגיב ומה להגיב!. המנהלים מצידם לא עושים דבר כדי למגר את התופעה הנפסדת הזו מאחר ורובם עדיין בהלם והם לא תופסים בשלמות את כללי הדיון.

השאלה היא איך אתה תגיב. האם תהיה רומאי כמו ברומא, או שתהפוך את רומא ליותר יפה...

אגב, אם יהיה בידך סקופ על ביאת המשיח, אני לא מציע לך להביא אותו לכאן וזאת בדיוק מהסיבות לעיל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-06-2005, 19:01
  קופדנוטס קופדנוטס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
אני עוד זוכר את הנזקים שנגרמו ע"י חוליגנים לציוד צבאי בשבוע שעבר
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ICU2 שמתחילה ב "ובוא לא נשכח את הנזקים לציוד ההנדסי של צה"ל שהיה הלילה"

אני זוכר את הכתבות המזועזעות שפורסו אודות "חבלה בכלי רכב צבאיים" , בשולי הדברים ובכתבות מאוחרות יותר שלוו בתצלומים התברר כי החבלה ההיא הסתכמה בכתיבת ססמאות בצבע טמבור על דחפורים וג'יפים ...... אכן פויה אבל רחוק (לטעמי לפחות) מחבלה .

השבתת מנועים כפי שתוארה היום מהווה לטעמי עילה לתקוע למזיקים תביעות פיצויים שיגרמו להם להזיע כמה שנים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:18

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר