לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2005, 18:45
צלמית המשתמש של חתול-רחוב
  חתול-רחוב חתול-רחוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.02
תושבי יצהר תובעים מח"ט עקב פינוי מאחז

תושבי יצהר תובעים מח"ט עקב פינוי מאחז
יום שבת, 11 ביוני 2005, 18:28 מאת: עמוס הראל, הארץ

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://wmh.walla.co.il/w/18-200/147841-18.jpg]

אל"מ בזק. "עושה ימים כלילות בהגנה על ביטחונם של תושבי האזור" (צילום: ירון קמינסקי, הארץ)
זעם בצה"ל על כך שהמתנחלים באו לביתו של אל"מ בזק כדי להגיש לו עותק של התביעה. הקצין סירב לקבל את כתב התביעה

קבוצת של תושבי ההתנחלות יצהר שמדרום לשכם הגיעה אתמול לביתו של מפקד חטיבת שומרון, אל"מ יובל בזק, המתגורר ביישוב בתחומי הקו הירוק. המתנחלים ביקשו להגיש לו העתק של מכתב תביעה שהגישו נגדו, לבית משפט לתביעות קטנות. המתנחלים תובעים את המח"ט בגלל חלקו בפינוי המאחז שלהבת יצהר, לפני כחצי שנה. בזק, שהחטיבה המרחבית שבפיקודו אחראית על אזור שכם, סירב לקבל מהם את המסמך.

זו תביעה שלישית שמגישים מתנחלי השומרון באחרונה נגד קציני צה"ל: קדמו לה תביעות שהגישו מתנחלים מברכה נגד אלוף פיקוד המרכז, יאיר נווה, ונגד מפקד גדוד 202 בחטיבת הצנחנים, סא"ל גיא חזות, לפני יותר מחודש. התביעות עסקו בתקרית אלימה בהתנחלות, שבמהלכה נחבל דווקא חזות כתוצאה מאלימות המתנחלים.

מפקד כוחות צה"ל בגדה המערבית, תא"ל יאיר גולן, אמר כי הוא רואה בחומרה רבה את העובדה שהמתנחלים באו להטריד את המח"ט בביתו, כשהוא עם בני משפחתו. גולן אמר כי הוא רואה בהגשת התביעה "עזות מצח", מה עוד שמדובר בקצין "העושה ימים כלילות בהגנה על ביטחונם של תושבי האזור".

אל"מ בזק נמצא "על הכוונת" של מתנחלי השומרון זה תקופה ארוכה. בין היתר, הפיצו כרוזים נגדו על רקע חלקו בפינוי המאחז, והתעמתו עמו בכמה תקריות בחודשים האחרונים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-06-2005, 22:29
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
חבורה של כפויי טובה- תעזבו כבר את צה"ל !!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חתול-רחוב שמתחילה ב "תושבי יצהר תובעים מח"ט עקב פינוי מאחז"

במקום להודות, להלל, לשבח ולקלס את אנשי כוחות הביטחון ששומרים עליהם בגופם 24/7, הפנאטים מיצהר תובעים אותם למשפט.
איך הם לא מתביישים?

אגב, פרט פיקנטי שגיליתי בשירות המילואים האחרון שלי:
הידעתם שבצרכניה של אלון-מורה יש 2 סוגי מחירים?
1.- מחירון לתושבי המקום
2.- מחירון לשאר האנשים ובכללם כוחות הביטחון.
מה זה אומר? שהחיילים המאבטחים את היישוב משלמים מחיר הגבוה בעשרות אחוזים מזה שמשלמים תושבי אלון-מורה.

אגב, למי שלא מכיר את האזור- אלון מורה, יצהר, והר-ברכה הם יישובים סמוכים.

ותחשבו על זה...

ישן 12-06-2005, 01:25
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
לא אמרתי שהמחירים כפולים, אלא שהם שונים (בכמה עשרות אחוזים)
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "אתה יודע שזה לא נכון"

אם אתה רוצה הוכחות ששירתתי בגיזרה אני יכול להעלות תמונות...
לגבי אמיתות הסיפור על המחירים- דיברנו על זה עם אחד מתושבי אלון מורה בזמן שחיכה לטרמפ מצומת תפוח ליישוב שלו. הוא אישר את הנושא וטען שזה בגלל שהתושבים משלמים מס חברות או משהו כזה ולכן הם זוכים להנחה.
למען הגילוי הנאות אני מודה שלא הייתי בחנות המדוברת אבל האנשים ששירתו איתי כן היו (אנשי מילואים) וכך גם חיילים סדירים מ 202 שאחראים על הגיזרה, הם אלה שהעלו את הנושא והתווכחו עם אותו תושב אלון מורה.

אני לא שונא את האנשים שגרים באזור, אני פשוט לא מסכים עם הדיעות והמעשים שלהם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:33

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר