21-06-2005, 01:32
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.12.02
|
|
|
תודה - מצאתי את הבעיה :/
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "אם אתה רואה שהרשת מתנתקת ומתחברת כל הזמן, סיכוי לא רע שיש מגע לא טוב בכבל הרשת בין"
ואני ממש ממש מעוצבן.
מסתבר שהבעיה היא בחיבור כבל הרשת למודם הכבלים.
לקחתי מחשב מחבר שגר בבניין וניסיתי. בהתחלה לא נראה שיש חיבור בכלל. שיחקתי עם הצד של המחשב וכלום. שיחקתי עם הצד של המודם ומיד windows התחיל להודיע - יש כבל, אין כבל וחוזר חלילה.
נו טוב, אמרתי לעצמי, אני אתקשר אליהם ואבקש מודם אחר. כשהעלתי את המחשב בחזרה לחבר וחיברתי אותו חזרה - אני מקבל הודעה שהחיבור למודם הכבלים לא טוב. בקיצור, אחרי אין ספור בדיקות (הוא איש סיסטם) הגענו למסקנה שכרטיס הרשת שלו נפגע! הוצאתי את כרטיס הרשת שלי והעברתי אליו כדי לבדוק עם זו הבעיה והכרטיס בכלל לא זיהה שהכבל מחובר! העברתי את כרטיס הרשת השני שלי והכל עבד בסדר.
סיכום ביניים - 1 כרטיס רשת שלי מת, 1 כרטיס רשת של חבר (onboard) מת. המזל הוא שזה מחשב שלו מהעבודה ויחליפו לו את כל לוח האם בלי בעיה. יש לציין שהציוד עבד לפני הפגישה עם המודם הזה.
גם ניסיונות חיבור ב usb עלו בתוהו (לא מזהה בכלל את המודם למרות שאני מפנה אותו לספריה עם ה driver).
ובנוסף על כל זה (לא קשור לענייני רשתות כל כך) חיכיתי עכשיו (1:00 בלילה) 35 דקות לשרות הלקוחות של הוט ונישברתי.
כאשר הטכנאי התקין את הכבלים הוא נכנס לאתר welcome.hot.net.il ללא שימוש בחייגן כדי להוריד את החייגן של ברק. כבר אז שמתי לב שהקצב די מחריד, אבל מאחר שזהו לי הניסיון הראשון עם אינטרנט בכבלים, קיבלתי את הסברי הטכנאי שטען ש'בקרוב זה יטוס'. שיערתי שעם החייגן אני אקבל את הקצב שמגיע לי...
תודה בכל מקרה על העזרה.
|