לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-06-2005, 17:30
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
מידע הטרוריסט אבו מאזן: למרות הפגישה הקשה עם שרון, המו"מ יימשך

אבו מאזן: למרות הפגישה הקשה עם שרון, המו"מ יימשך
יום שבת, 25 ביוני 2005, 16:15 מאת: מערכת וואלה!

יו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, אמר היום כי למרות שפגישתו השבוע עם ראש הממשלה, אריאל שרון, היתה קשה, המו"מ עם ישראל יימשך, כיוון שהפלסטינים עומדים על זכויותיהם. בקול ישראל דווח, כי אבו מאזן אמר את הדברים בפגישה עם מאה ראשי רשויות שהתקיימה ברמאללה.

בפגישה הועלה גם עניין גל האלימות הפוקד את הרשות הפלסטינית. אבו מאזן הודה כי יש כמה בעיות והבטיח לטפל בבעיות ביטחון הפנים בדרך נבונה. אבו מאזן נפגש היום גם עם משלחת של עורכי דין. הפרקליטים דרשו אף הם שיפעל נגד האלימות המתפשטת בתחומי הרשות.

http://news.walla.co.il/?w=//736639

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-06-2005, 19:49
  כלב טוב כלב טוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.02
"הטרוריסט אבו מאזן"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "הטרוריסט אבו מאזן: למרות הפגישה הקשה עם שרון, המו"מ יימשך"

את האמת ? לא מפריע לי שכותבים על אבו מאזן "טרוריסט" (למרות שזה לא ממש נכון).
אמנם הוא לא עוצר או נלחם בטרוריסטים (בין אם אין לו יכולת או בין אם אין לו רצון), אך לשייך אותו לקבוצת הטרוריסטים האמיתיים זה דבר שאינו נכון ברמה העובדתית.

ברמה האישית, אני לא חושב שכל הפלסטינים הם טרוריסטים ואני מאמין שאבו מאזן מתנגד לטרור (גם אם הוא לא עושה כלום על מנת להפסיקו).
מה שמשעשע בכל הסיפור (טוב, תלוי את מי) זה שהימין שכנע רבים ואפילו רבים מאד בעם שאין עם מי לדבר ושכל הפלסטינים טרוריסטים.

כן, פעם חשבתי שאם נשב אם הפלסטינים ברצינות נוכל להגיע עימם להסכם שיביא שלום אמת.
כיום התפכחתי מהאפשרות הזאת והפכתי להיות תומך מובהק של יציאה חד צדדית מעזה ומרוב שטחי יהודה ושומרון, בניית גדר והינתקות מהפלסטינים - בלי הסכם ובלי נעליים.
פשוט, כי זה משרת את האינטרסים שלנו בצורה המיטבית במסגרת האפשרויות המצומצמות שיש לנו.

מה אומר לכם ? הימין שכנע אותי שאין עם מי לדבר ולדעתי, תרם לא מעט לכך שרבים מאד בעם הפכו לתומכים בתכנית ההתנתקות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר