לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-06-2005, 12:46
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
האם תלונות נגד "ארץ המתנחלים" היו מפוברקות?

האם הסדרה "ארץ המתנחלים" של חיים יבין אכן מעוררת התנגדות ציבורית עזה, או שמדובר בניסיון למניפולציה תקשורתית?

בשבועות האחרונים דווח בהרחבה על ביקורת ציבורית רחבה כלפי הסדרה. אחת האינדיקציות לכך היתה כמות עצומה של תלונות שהתקבלו במשרדו של נציב קבילות הציבור של הרשות השנייה, גיורא רוזן: יותר מ-200, מספר שיא בשנתיים האחרונות.

אלא שבימים האחרונים התעורר במשרד הנציב החשד לפיו חלק מהתלונות היו מזויפות, וכי ייתכן שנשלחו על ידי גוף בעל אינטרס בעניין.

הסיבה לחשדות: בעקבות התלונות הרבות, קיים רוזן בדיקה בנוגע לסדרה ומצא אותה עניינית ואמינה.

מכתב המפרט את תוצאות הבדיקה נשלח אל כל הפונים. ימים ספורים לאחר שנשלח מכתב התשובה התקבל במשרדו של רוזן מכתב מאחד המתלוננים לכאורה, הטוען כי מעולם לא שלח כל מכתב תלונה.

"קיבלתי בתדהמה את מכתבכם הנדון", כתב אותו אדם. "אין לי ומעולם לא הגשתי תלונה על תוכניתו של מר יבין. אין לי ספק שמכתבים רבים בנושא הינם רמאות, כפי שמוכיחה 'קבלת' תלונה ממני. אבקשכם להעביר תלונה מתאימה לרשויות החוק כדי שיחקרו מעשה התחזות, שעבורו יש עונש בדין הפלילי".

רוזן השיב לפונה: "אנחנו עונים לכל מכתב שמגיע אלינו. אני, אישית, לא חייב ולא רוצה לתחקר את הפונים אלי ואת מניעי כתיבתם. בעיני, אם הם מתלוננים, סימן שמשהו כואב להם. אני מאמין לפונים אלי ואם קורה מקרה, ואולי יותר מאחד, שאנשים שנוהגים ברמאות מהסוג שעליו אתה כותב אלי, אני חס עליהם בשל טיפשותם".

רוזן הוסיף אתמול כי "קיימת תופעה מוכרת שבה נוסח תלונה אחד מועבר באמצעות האינטרנט לקבוצת אנשים והם מחזירים אלינו מכתבים חתומים על ידיהם. בשיטה הזו התגלו גם בעבר מקרים של שמות מפוברקים, כדי לייצר תחושה שיש הרבה מאוד פונים.

גם במקרה הזה היתה לנו תחושה כזו בגלל שהיו מכתבים עם נוסח זהה. מנגד, אין לי שום עניין לבצע חקירות כדי לוודא אם כל פנייה אמינה או לא".

http://www.nrg.co.il/online/4/ART/951/289.html

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-06-2005, 14:28
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
האיש עושה לעצמו עבודה קלה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "האם תלונות נגד "ארץ המתנחלים" היו מפוברקות?"

רוב האנשים לא טורחים לכתוב מכתב.
מספיקה שוטטות קלה באינטרנט בפורומים ובטוקבקים, בכדי להבין את ההתמרמרות הרבה והסלידה שיש לפחות מחצי מהציבור על התוכנית הנוראית הזו.

רוזן קפץ על ההזדמנות שקפצה לידיו שמישהו עשה שטות (למרות שלא מובן לי למה הוא בחר בזהות שאולה של אדם זר, שעה שיכול היה לבחור בשם של קרוב משפחה, אבל זה באמת לא העיניין)-
בכדי לטהר את השרץ העיתונאי שמכונה חיים יבין.

ישן 28-06-2005, 23:24
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אני מתלונן על הסדרה הזאת ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "האם תלונות נגד "ארץ המתנחלים" היו מפוברקות?"

יבין נטל מהאנשים האלה צלם אנוש , הוא צילם את המטורפים ביותר בקרב המתנחלים וקרא לזה "ארץ המתנחלים" הוא הפנה את המצלמה אל הסדק בפוסטר היפה של יש"ע .
במקרה של הערבים , הוא צילם רק תמימים עוברי אורח , פתאום נעלמו כל הקיצוניים מהשטח . האנשים שהגיבו באשכול זה בעד הסדרה של חיים יבין ולעגו לתלונות עליה , לוקים גם הם בראייה חד צדדית , מי שרואה את העולם בשחור ולבן , חושב שהסדרה השחורה הזאת מציגה את המציאות .
יבין הוא המסית הגדול ביותר בתולדות העם היהודי , מעולם לא סומנה כך קבוצה של יהודים על ידי בני עמם , הוא צילם אותם כמו חיות טרף . זוהי עלילת דם שהמציא יהודי .

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 29-06-2005 בשעה 00:17.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:19

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר