לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-06-2005, 09:21
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
חסרים לי פרטים בראיית כל התמונה הכוללת בכדי להגיב
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי NOTA שמתחילה ב "תיכף יבוא המדינאי להסביר לך שיהודים לא עושים דברים כאלו"

אני עדיין לא יודע האם הפלשטינים שהגיעו לשם פשוט טעו בדרך כמו שהיה עם החיילים שלנו ברמאללה או שהם היו בדרך לפיגוע או משהו כזה.

בכל אופן, כל ערבי יודע שאם הוא באמת ובתמים אינו נוגע לרעה ביהודי, ואין לו שום כוונות לפגוע בהם, לא צפוי שהוא ייפגע מיהודים. למרבה האבסורד צפוייה לו פחות סכנה כשהוא בין יהודים מאשר אם הוא בין הערבים, לכן הם נדחקים להיות במדינה היהודית לרמות שיש להם כל כך הרבה מדינות אחרות. חלומו של כל ערבי להיות אזרח במדינת ישראל וסיוטו של כל ערבי להיות אזרח של ערב הסעודית.

כל ערבי יודע שאם הוא מתגורר בארץ שלו - ערב הסעודית, היהודים לא ינסו לגרש אותו משם או לקחת ממנו חלקים של הארץ שלו. כל ערבי יודע שיש לו עשרות ארצות, והוא לא מוכרח להידחק דווקא לאותה ארץ ששייכת ליהודים. יש מספיק מקום בכל מזרח התיכון.

בסיום: אני גאה בזה שאני מצדיק את עם ישראל, ובמיוחד בכל הקשור לציון וירושלים. עם ישראל יש לו רק ארץ אחת ובכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו והקדוש ברוך הוא מצילנו מידם.

"למען ציון לא אחשה ולמען ירושלים לא אשקוט עד יצא כנוגה צדקה וישועתה כלפיד יבער".

ובאשר לשרצים: ייתכן שאם אוכלים שרצים הראש עובד שעות נוספות לחפש האשמות על יהודים אוהבי ארץ ישראל.

זוהי תגובה כללית עד שאני אדע יותר פרטים.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 30-06-2005 בשעה 09:38.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-06-2005, 11:06
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
סוף סוף מצאתי את הגרסה האמינה למה שקרה שם
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "חסרים לי פרטים בראיית כל התמונה הכוללת בכדי להגיב"

לא היה לינץ ולא ניסו להרוג אותו פשוט מאוד הצעיר החצוף הזה השליך אבנים לעבר הצעירים היהודים שישבו במרפסת הבית אחד מהם תפס את אחת האבנים שהושלכו לעברו וזרק אותה בחזרה האבן פגעה בפרצופו של הצעיר הפלשתיני (דרך אגב הוא בכלל לא נער הוא בן 19) וזהו משם לפה הפלשתינים התחילו לעשות מהומות וצעקו רצח רצח אנשי התקשורת האמינו לגירסתם של הפלשתינים וזה הפך ללניץ שהיהודים עשו בפלשתיני
פשוט שקר אחד גדול

(אחת התגובת של NFC, נראה אמיתי, ניכרים דברי אמת.)

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר