סביר להניח שאם פתוחים אצלך בסביבות ה-4 טאבים זה מה שיתפוס הדפדפן. נסה לפתוח בדפדפן אחר (IE או Mozilla) ארבעה חלונות \ טאבים ותראה שזה יתפוס אותו הדבר אם לא יותר.
בקשר לאוונט, כמה טאבים פתוחים? (או חלונות)
הבעיה באוונט שזה אינטרנט אקספלורר, שמשתמש במספיק זיכרון+עוד תוכנה עליו
הייתי ממליץ לך על פיירפוקס שהוא דפדפן מבוסס טאבים גם, והוא ממש נוח וקל
האוונט שלי בטריי אייקון? כלומר - בשורת המשימות? כאילו, הוא עובד או ממוזער? הוא עובד.
באותו רגע היו פתוחים לי רק שני טאבים, אבל בדר"כ הממוצע הוא בערך עשרה טאבים, וזה לא מכביד עליו עד כדי כך. ברגע זה פתוחים לי שישה חלונות, והוא לוקח "רק" 45 מגה.
מה שבאמת מוזר זה שהמחשב אפילו לא מראה סימני חולשה... כאילו שהאבנט לא מזיז לו..
Your signature did not follow Fresh's signatures policy, therefore it was automatically erased. Please see the E-Mail which has been sent to you, to learn how to fix this.
45 מגה עבור שישה טאבים זה מעט מאוד. ניסית פעם לפתוח שישה חלונות של Internet Explorer ולבדוק כמה זה לוקח? (#רמז: הרבה יותר). אוונט למעשה מרכז את כל חלונות האינטרנט לתוך חלון אחד שמחולק לטאבים, אך עדיין כל טאב דורש כמות מכובדת של זיכרון.
פשוט תעבור לפייר-פוקס (עוד מעט הגרסא הרשמית הראשונה שהיא לא בטא). פיירפוקס הוא פשוט יותר נוח... נכון שהוא בא כמעט בלי כלום, אבל לדעתי לפחות חלק מהכיף שבו זה לגלוש בכל האתרים שיש בהם הרחבות לדפדפן ולהתחיל לבחור מבניהן את מה שמתאים לך... http://www.mozilla.org/products/firefox/
אצלי גם ששום טאב לא פתוח ובלי שום קשר לכמות הזיכרון שהוא תופס, האוונט מכביד מאוד על המחשב ומאט אותו בצורה דרסטית.
גיליתי את זה לא מזמן ומאז פשוט הפסקתי להשתמש באוונט וחזרתי להשתמש ב-IE הרגיל.
ההבדלים במהירות העבודה משמעותיים.
פעם השתמשתי רק באוונט כי הוא מאוד נוח ויעיל.
אבל היום הוא מאט את המחשב כל-כך שזה לא שווה את זה.
כבר עדיף לסבול קצת מהאי נוחות של האקפלורר ולהינות מהמהירות.
ולא. זה לא קשור לסקין כי ביטלתי אותו לגמרי, וגם את הטרי אייקון.
למרות שלא נראה לי שיש קשר כי הטריי האייקון זה הדבר האחרון שיאט לי את המחשב.