03-07-2005, 02:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.02.05
|
|
|
אין לי מושג מה אתם רוצים
באמת שהמכונה הזאת ממש לא מסובכת, ולמי שעוד לא זכה לראות אותה... שלא יצפה לכזאת "מכונה!!" זאת מכונה מאד קטנה שעושה פעולה בסיסית ביותר..
אני אספר את מה שנראה לי שמותר לספר..
יש לך זמן מוקצב ולא רב להתבונן במכונה, להפעיל אותה, ולבחון את פעולתה.
לאחר אותו הזמן החיילות אומרות לך לפרק את המכונה בעצמך ולהניח את החלקים לצדיה.
מיותר לסדר את החלקים בסדר מסויים, כיוון שבתום הפירוק החיילות באות ומבלגנות לך את סדר החלקים. ואז, מקבלים זמן מוקצב על מנת לשחזר אותה עד לרמה המקסימלית.. ניתן אף לצאת לפני הזמן אם אתה בטוח שהצלחת (והן אפילו קוראות לך חזרה אם לא באמת הצלחת לגמרי)
ההליך עצמו לא מסובך, מי שיש לו טיפה חוש טכני, וזיכרון צילומי טוב, יצליח בלי שום בעיה.
כמה טיפים: כאשר אתם בוחנים את פעולת המכונה, להשתדל להסתכל על הקפיצים ועל החלקים הגדולים.. כי הם החשובים ביותר.. באופן עקרוני.. מי שממקם את החלקים הגדולים ואת הקפיצים במקומם-עובר.
כאשר אתם מפרקים אותה, שימו לב להפריד את החלקים בעדינות כיוון שנופלים מתוך המכונה עוד פינים שלא שמתם לב לקיומם, השתדלו לשים לב מהיכן הם נופלים, וכך תדעו להחזירם למקומם המקורי.
זהו.. חוץ מזה יש שם עוד מבחנים שבאמת.. אבל באמת (כמו גם שאר מיוני צ"א) אין כלל וכלל מה להתכונן אליהם, ומעברם מוקנה בכישורים מולדים, או בכאלה שנצברו במהלך השנים.
ד"א.. אם זה איכשהו מעניין מישהו.. הצלחתי להרכיב את המכונה עד הסוף והיא עבדה לי כמו בהתחלה (חוץ מאיזה פין אחד שלא זכרתי איפה מכניסים, אך הוא לא הפריע לפעולתה התקינה של המכונה..)
|