לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-07-2005, 02:03
  Educated Fool Educated Fool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
אין לי מושג מה אתם רוצים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Hell-Dad שמתחילה ב "שאלה בקשר לנופלים מצוות אוויר"

באמת שהמכונה הזאת ממש לא מסובכת, ולמי שעוד לא זכה לראות אותה... שלא יצפה לכזאת "מכונה!!" זאת מכונה מאד קטנה שעושה פעולה בסיסית ביותר..
אני אספר את מה שנראה לי שמותר לספר..
יש לך זמן מוקצב ולא רב להתבונן במכונה, להפעיל אותה, ולבחון את פעולתה.
לאחר אותו הזמן החיילות אומרות לך לפרק את המכונה בעצמך ולהניח את החלקים לצדיה.
מיותר לסדר את החלקים בסדר מסויים, כיוון שבתום הפירוק החיילות באות ומבלגנות לך את סדר החלקים. ואז, מקבלים זמן מוקצב על מנת לשחזר אותה עד לרמה המקסימלית.. ניתן אף לצאת לפני הזמן אם אתה בטוח שהצלחת (והן אפילו קוראות לך חזרה אם לא באמת הצלחת לגמרי)
ההליך עצמו לא מסובך, מי שיש לו טיפה חוש טכני, וזיכרון צילומי טוב, יצליח בלי שום בעיה.

כמה טיפים: כאשר אתם בוחנים את פעולת המכונה, להשתדל להסתכל על הקפיצים ועל החלקים הגדולים.. כי הם החשובים ביותר.. באופן עקרוני.. מי שממקם את החלקים הגדולים ואת הקפיצים במקומם-עובר.
כאשר אתם מפרקים אותה, שימו לב להפריד את החלקים בעדינות כיוון שנופלים מתוך המכונה עוד פינים שלא שמתם לב לקיומם, השתדלו לשים לב מהיכן הם נופלים, וכך תדעו להחזירם למקומם המקורי.

זהו.. חוץ מזה יש שם עוד מבחנים שבאמת.. אבל באמת (כמו גם שאר מיוני צ"א) אין כלל וכלל מה להתכונן אליהם, ומעברם מוקנה בכישורים מולדים, או בכאלה שנצברו במהלך השנים.

ד"א.. אם זה איכשהו מעניין מישהו.. הצלחתי להרכיב את המכונה עד הסוף והיא עבדה לי כמו בהתחלה (חוץ מאיזה פין אחד שלא זכרתי איפה מכניסים, אך הוא לא הפריע לפעולתה התקינה של המכונה..)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר