לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-07-2005, 15:23
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
מידע הנער הערבי מה"לינץ'" :החייל היכה אותי בראשונה בקת של רובה אם-16 ולא המתנחל

הבוקר הגישה המשטרה בקשה להארכת מעצרו של אבינועם קריספין, החשוד גם הוא באירועי המואסי. עורך דינו מציג את תמלול הראיון בו מספר הנער הערבי שהוכה כי החייל היכה אותו לראשונה ומביע חשש מנסיון טיוח.

עורך דינו של קריספין שי וולשטיין אומר לכתבנו כי דרישת המשטרה להארכת מעצרו של מרשו בעוון נסיון לרצח, שהעונש לגביו הוא עד עשרים שנות מאסר בפועל נראה לו כמו נסיון טיוח.

"אני מחזיק בידי את תמלול הראיון עם הנער שהוכה ושנטען שנעשה בו לינץ'. הוא עצמו אומר בראיונות לקול ישראל ולערוץ 10 שהחייל היכה אותו בראשונה בקת של רובה אם-16 ולא המתנחל. הכתב שואל אותו שוב כדי לוודא שזו כוונתו והוא חוזר על דבריו שהחייל הוא שהיכה אותו. הדרישה מבית המשפט להארכת מעצר לעשרה ימים והאישום המופנה כלפי מרשי מריחים כמו נסיון טיוח. אני דורש מהמשטרה שמכיוון שמדובר באישום כל כך חמור תחקור את העניין לעומקו כולל חקירתו של החייל שנכח במקום. אם צריך להעמיד אותו לדין אני דורש שהדבר ייעשה".

כתבנו משה פריאל מדווח כי קריספין עצמו כפר בכל העבירות שיוחסו לו וקבע כי "לא עבר על החוק". עורך הדין ויינשטיין עירער על בקשת המשטרה להארכת המעצר והשופטת שרה דברת הכריעה לדחות את הערעור ליום ראשון. השופטת דברת הגדירה את התיק הנדון כמסועף ומורכב ומצריך המשך החקירה לפחות עד ליום ראשון.

באשר למורכבותו של התיק אומר עורך הדין ויינשטיין כי הקלטת שבידי המשטרה אינה מספיקה כדי להרשיע את מרשו. "עובדה היא שהמשטרה מבקשת עוד עשרה ימים נוספים. ישנה פרוצדורה מסודרת כדי לאפשר קבלת צילום טלוויזיוני כעדות בבית המשפט".
A7

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:05

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר