לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #11  
ישן 10-07-2005, 06:18
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 10,153
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
דןרוז,מה שאתה אומר זה בדיוק מלכוד 99
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הפתרון בטול הפלייתם והפיכתם לאזרחים, מן המנין, שווי זכויות וחובות"

אתמול ראיתי את הסרט "מלכוד 99" בVOD. למי שלא זוכר,מדובר על חבורת רופאים בבית חולים ליוצאי צבא. מנהל בית החולים מנסה לחסוך כסף,ולא מוכן לאשר לחולים את הניתוח שהם זקוקים לו. ולכן הרופאים מתקמבנים,ורושמים את החולה לניתוח שהוא לא צריך. אל תתבלבלו עם מלכוד 22,שזה סרט אחר.

דןרוז מציע לשלב את ערביי 48 באופן מלא עם כל החובות והזכויות.
ובכן :
מה שממשלת ישראל מוכנה לתת לערבים,הערבים לא רוצים (שוויון זכויות מלא במדינה היהודית)
מה שהערבים רוצים,ממשלת ישראל לא מוכנה לתת (מדינה פלסטינית אחת גדולה בין הים לנהר)

ממש כמו בסרט!
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 10-07-2005 בשעה 06:21.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #14  
ישן 10-07-2005, 14:36
  נרויאיר נרויאיר אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 11.08.04
הודעות: 438
תשמע אני בעד שיוויון זכויות אחרי שוויון חובות
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בבקשה אל תחליט בשבילי מה אני רוצה"

הדעות שלי הם בשמאל (מבחינת מדיניות חברתית ופשרה בין העמים) זה לא אומר שצריך להיות תמים. חלק גדול מהמגזר הערבי נענה לקריאתו של אחמד טיבי לעשות מרד מיסים. חלק גדול מהם עובדים אצל קבלנים מחוץ למסגרת המס. הם נחשבים כלא מועסקים וחלקם מקבל אפילו קצבאות. תשאל את כל מי שבנה בית אם הקבלנים נתנו לו חשבוניות (בשביל חשבונית המחיר יעלה בהרבה). אני אישית מכיר גם יהודים אך בעיקר ערבים שלא שילמו שנים ביטוח לאומי או ביטוח רפואי ומקבלים כל עזרה רפואית וביטוחית מהמדינה. זה חוץ מהשירות הלאומי שהייתי מחייב את כולם (אם קנס/ פרס למי שמשרת). גם זה שהערבים והחרדים זוללים יותר מחצי מתקציב החינוך מישהו משלם. הגיע הזמן שנפסיק להיות פראיירים. ואת זה אני אומר כסוציאל דמוקרט. אני איש מתון בדיעותי ואומר לך אנחנו צריכים להפסיק להיות פראיירים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #15  
ישן 10-07-2005, 14:52
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.10.04
הודעות: 16,254
כמוני כמוך אני בעד שוויון בכל בחובות ובזכויות
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי נרויאיר שמתחילה ב "תשמע אני בעד שיוויון זכויות אחרי שוויון חובות"

כל מי שעובד מחוץ למסגרת המס וכל מי שמרמה את מס הכנסה מע"מ והבטוח הלאומי - הוא עברין בין אם הוא יהודי או ערבי. אינני בטוח שהערבים חוטאים בזאת יותר מיהודים.
עבור זה קיימים השלטונות ועליהם להעמיד לדין את החוטאים כולל את הנהנים. אם הנהנים ידעו שהם משתפים פעולה עם החוטאים אולי יהיו פחות חוטאים.אני ערבים חוטאים לא מכיר הרבה אבל יהודים כשרים אפילו חובשי כיפה - די והותר. למעט מספר צדיקים מרבית נותני השרות בארץ, שנתקלתי בהם, אינם נותנים קבלות.

באשר לשירות הלאומי יש לחייב את כולם. אבל לשם כך חייבים ליצור מסגרות שרות מתאימות. עד כה יצרו כאלו רק לבנות חרדיות, שגם הן משרתות משך זמן על פי רצונן ולא על פי מה שאמור להקבע על פי חוק - משך זהה לשרות הצבאי.

אתה כפי הניראה סוציאל דמוקרט חד כווני ואיך רואה את הבעיה בכל היקפה ובכל חומרתה. את מצוקתם של הערבים אזרחי ישראל לא ניתן להסתיר - היא בולטת בכל הסטטיסטיקות הממלכתיות - אם בנושא התעסוקה (האבטלה), החינוך (כתות הלימוד), קיומן של תוכניות מתאר והקצאות קרקעות מדינה להתיישבות בין חדשה ובין הרחבת זו הקיימת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #18  
ישן 10-07-2005, 08:02
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 28.10.04
הודעות: 9,419
חלק מאוד גדול מהם עובדים ומרוויחים יותר מאיתנו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב ""שליש מערביי ישראל - נתמכי קצבאות""

ומקבלים קצבאות. הם לא מרגישים רגשי אשם, נהפוך הוא אצלם מה שיותר לעשוק את המדינה זה יותר טוב.

ורשויות החוק אנים מסוגלים לאכוף שם את חוקי המדינה, למצוא מי עובד ומרוויח, מה הם העסקים שם. אפילו על בנייה בלתי חוקית המדינה אינה מסוגלת לשהשתלט. כשרשויות המס ינסו להגיע לבתי עסק אצלם, הם יתקבלו במטר של אבנים. אם ינסו לשתול אצלם סוכן, כמו שעושים אצל היהודים, הערבים יסקלו אותו באבנים.

חלק גדול מאמהות החד-הוריות אצל, אם לא כולם, הם לא אמהות חד-הוריות אלא נשואות. לפעמים הם אשה שנייה ולפעמים סתם ככה לא נרשמו. חלק גדול של הלידות אצלם זה נשות האוטונומיה שמולידים על שמות ערביי ישראל. אצלם ברדק שלם.

בקיצור: חלק מאוד גדול ממקבלי הקצבאות אצלם עובדים ומרוויחים יפה מאוד, על שחור, אבל גם מקבלים קצבאות. מצאו אפילו ערבי אחד שקבר את סבתו בחצר, והמשיך לקבל עבורה קצבת זקנה.
_____________________________________

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)


נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 10-07-2005 בשעה 08:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:13

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר