לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-07-2005, 21:38
  ErezTree ErezTree אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.04
מנהל פורום יקר - הודעה אלייך

אולי במקום לקפוץ ולנעול את ההודעות ולהגיד שהנושא הזה נדון כבר הרבה פעמים בעבר, תסייע גם אתה ותצרף קישור למקום הרלבנטי בפורום (אם באמת, לטענתך יש כזה) שמתייחס לנושא שנדון כל-כך הרבה פעמים בעבר, במיוחד אם מי שכותב את ההודעה כותב בפירוש שהוא קרא את ההתייחסויות הקודמות ולא קיבל תשובה הולמת.

מכאן או שהחיפוש שהוא עשה לא היה טוב או שפשוט התוצאות שעלו בחיפוש היו לא מספקות או שפונקציית החיפוש לא מספיק יעילה.

בכל מקרה, בתור מישהו שמשתמש ונהנה משירותיי FRESH הרבה זמן (גם כחבר שכותב הודעות וגם כקורא לפני-כן) תאמין או לא אני נוהג לחפש בפורום לפני שאני כותב שאלה כלשהי (גם כי אני מחפש תשובה מידית ולא רוצה לחכות לתשובות, במיוחד אם הן קיימות כבר באתר וגם לא רוצה סתם להטריד שוב בנושאים שעלו).

חלק מהתפקיד שלך כמנהל הוא גם לסייע לאנשי הפורום, ואני חוזר על מה שכתבתי בהתחלה - אם כתבתי שקראתי ולא מצאתי תשובה מקודם, ולטענתך תשובה מספקת (!!!!!) קיימת בפורום, אז תעזור ותצרף קישור אליה לפני שאתה נועל את האשכול בטענה שהנושא נדון.

אני גם אוהב את מי שכותב שנמאס לשמוע על הדבר הזה. אם נמאס לך לשמוע ואתה מקדיש לזה מספיק זמן בשביל לכתוב על כך באשכול, אז אולי תנצל את העובדה שאתה כבר כותב כדי לעזור למי ששאל את השאלה. אין דבר יותר נחמד ואדיב מאשר לכתוב שנמאס לך ממשהו שמישהו כתב. אם זה לא מעניין אותך אל תיכנס אבל אם כבר קראת ונכנסת תכתוב משהו מועיל במקום לכתוב "מחמאות".

שיהיה לכם ערב טוב ותודה על היחס ה"אדיב".
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-07-2005, 22:30
צלמית המשתמש של idowise
  idowise idowise אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.03
תשמע..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ErezTree שמתחילה ב "מנהל פורום יקר - הודעה אלייך"

אני לא מתכוון לחפש לך בפורום תשובה שקיימת (והיא קיימת 100%)
אולי אני לא נחמד בקטע הזה אבל שמע זה מרגיז לראות מיליון אנשים שכל פעם שואלים את אותה שאלה.

כדי שכולם יהיו מרוצים אני אגיד לך בקצרה:
היום רוב האנטי וירוסים מספקים את התמורה ככה שזה די העדפה אישית
כדי שתקבל את ההחלטה הנכונה אתה זקוק לנסות כמה אנטי וירוסים עד שתמצא את מה שאתה מעדיף
הייתי ממליץ לך לנסות 3:
nod32, kaspersky ו- norton
אני באופן אישי משתמש ב nod32 (למה? תחפש..)

לגבי אתר עם השוואה בין התוכנות
יש ואתה יכול לחפש בגוגל (אני באופן אישי לא סומך על האתרים האלה, פשוט ניסיתי מלא אנטי וירוסים עד שהגעתי למה שאני הכי מעדיף).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:52

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר