לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2005, 11:07
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
פלאפון עיקלה אצל הורים בשל חוב של בנם - ותפצה אותם

"הנתבעת לא התייחסה בכובד הראש הראוי לטענת התובעים, ולא חסה על זמנם, כספם וכבודם". אלה הן מקצת דברי הביקורת שמתח שופט בית משפט השלום באשדוד, גיא הרמלך, על חברת פלאפון בפסק דין המורה לה לשלם לבני זוג, תושבי העיר, פיצויים בסך 2,000 שקל ועוד 500 שקל הוצאות משפט. הפיצויים נפסקו לשניים עבור עוגמת נפש שגרמה להם בגין הליכי הוצאה לפועל שננקטו נגדם, לטענתם, שלא בצדק.

בני הזוג, א' וי', טענו בתביעה שהגישו לבית המשפט לתביעות קטנות, בעיר כי פלאפון גרמה להם בושה ועוגמת נפש כשעיקלה מיטלטלין בדירתם במסגרת הליכי הוצאה לפועל שניהלה נגד בנם הבגיר, שאינו גר עימם.

בעדות בבית המשפט הציג עצמו א' כאיש ציבור מוכר וידוע באשדוד וסיפר כי "השכנים החלו לשאול למה מעקלים לי חפצים". עוד סיפר כי "רצו לפרסם כתבה בעיתון על זה שעיקלו רכוש בבית שלי, אבל הצלחתי למנוע את הפרסום".

א' העיד על השתלשלות העניינים בפרשה. הוא סיפר על מכתבי אזהרה שנשלחו אליו עוד לפני נקיטת הליכי ההוצאה לפועל, על ניסיונותיו להבהיר לבאי כוחה של החברה כי מדובר בטעות, וטען כי נתקל בזלזול ונאלץ לטרוח כדי להוכיח שהמיטלטלין שעוקלו הם שלו ולא של בנו המתגורר בכתובת אחרת.

פלאפון טענה כנגד כי התביעה קנטרנית, טורדנית וחסרת בסיס וכל מהותה ומטרתה לגרום לה הוצאות מיותרות תוך שימוש פסול ונלוז בהליכי משפט.

השופט, גיא הרמלך, חלק כאמור על דברי בא כוח הנתבעת, וקבע כי התנהגותה של החברה היתה לקויה וכי היא הפרה את חובת הזהירות שהיא חבה כלפי התובעים.
"עדותו של התובע", ציין השופט, "מהימנה עלי והיא מתיישבת גם עם המסמכים שצורפו לתביעה המוכיחים את הבעלות על המיטלטלין שעוקלו".

השופט כתב בהחלטתו כי לאחר שהתובעים פנו לבית המשפט הפסיקה הנתבעת, ובצדק, את מחלוקתה כנגד החייב על גבם של הוריו, התובעים. עם זאת, ציין, ניתן לומר כי לו היתה הנתבעת מתייחסת ביתר תשומת לב, בנפש חפצה ובאוזן קשבת לטענת התובעים, ניתן היה להגיע לאותה תוצאה מוקדם יותר ולחסוך את עוגמת הנפש וההוצאות שנגרמו להם".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3113760,00.html

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-07-2005, 13:00
  SplndidTorch SplndidTorch אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.04.02
אפרופו סרטים כתומים (הגיעני במייל)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "פלאפון עיקלה אצל הורים בשל חוב של בנם - ותפצה אותם"

תודתי למשרד התחבורה

אני רוצה לנצל במה זו כדי להביע את תודתי למשרד התחבורה. סוף סוףהם עושים משהונכון ואפילו מתוחכם, לא... גאוני!!!
על מה אני מדבר? ובכן אני מדבר על התופעה המצערת הקיימתבכבישים. על הנהגים שהםעברייני תנועה ברמות שונות.

מדובר בנהגיםהמקללים, נוסעים באור אדום, לא עוצריםבעצור, חונים על מעברי חציה
(ואני בטוח שיש כאלו ששואלים את עצמם: "מה... אסורלחנות על מעברחציה.." כאלו הפונים מבלי לאותת, זורקים פסולת מהחלון, מחליפיםנתיבים ועוד ועוד. בקיצור, בשפת הכביש "חארות".)

אני לא יודע מי חשב על-זה שם למעלה, אבל הרעיון לקחת את כלהנהגים האלו ולשכנעאותם לשים בד כתום על האנטנה זה פשוטגאוני!!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר