לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2005, 21:10
  הרואה את הנולד הרואה את הנולד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.02
תרגע כלב, אני הצבעתי נגד, רק בשבילך.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי כלב טוב שמתחילה ב "גם אני הצבעתי בעד, כי חשבתי שזו צעדה ברשיון המשטרה"

"פרובוקציה מסוכנת" - וואו, איזה מילים גדולות ומפחידות. כל הטרמינולוגיה מתחילה לקבל אופי פאשיסטי ומאומצת כמעט בחדווה על ידי ה"שמאל".
מתי יגיע שלב ה"חינוך מחדש" ? כי "טקסי השינאה" כבר יש לנו, הם לא תתמיד מסוכרנים לאותה שעה אבל עם כל כך הרבה שינאה שמפעפעת בשמאל, חשוב לתת לה לזרום באופן חופשי כי מי יודע מה יקרה אם יאלצו לשמור אותה בבטן.
"מינסטריון האמת" בראשות החזיר נפוליאון מהחווה, מכניס כל יום מילים חדשות למכביסה, וכל יום הן מאבדות עוד ממשמעותן המקורית.
"לא נבליג" משמעו אתם יכולים להמשיך לירות קסאמים
"נעשה הכל" משמעו: לא נעשה כלום
"צעדה פרובוקטיבית" משמעו מחאה לגיטימית כנגד גירוש וטרנספר של תושבים בשל שיוכם האתני
"התנתקות" משמעו גירוש ועקירה
"אוייבי המדינה" משמעו אילו שנושאים בעיקר הנטל ההתיישבותי והצבאי ביחס למספרם באוכלוסיה
"דמוקרטיה" משמעה גניבת דעת של מאות אלפי מצביעים
"שלטון החוק" משמעו מערכת גיבוי למושחת שהשתלט על המדינה
"תקשורת חופשית" משמעה חופשית להעביר את מסרי השילטון ולהגן על העומד שראש השילטון

אתה סך הכל עוד שופרון קטן של "מיניסטריון האמת". עוד מעט תהפוך למתקין טלסקרינים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-07-2005, 21:49
  הרואה את הנולד הרואה את הנולד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.02
אין הפגנות חביבות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי כלב טוב שמתחילה ב "מהו הפירוש הנכון מבחינתך לביטוי הדמוקרטי "הפגנה" ?"

ביליתי כמעט שנה בהפגנות בתקופת אוסלו, נעצרתי, נפגעתי מסילוני מים, הוכיתי עם אלות על ידי שוטרים עם קסדות, הייתי ער הרבה לילות. לא זכורה לי הפגנה חביבה, כן זבורה לי הרבה גאווה על הנכונות והזכות להילחם על מה שהאמנתי בו.

רציתי לדעת אם אתה נגד הוצאת עיניים לחיילים? האם אתה נגד גרימת מוות לשוטרים ליד הגדר? עד כמה אתה תומך ואוהב את זביידי? מתי אתה מתכנן לההרביץ למתנחלים עם שרשראות או סתם למכור סודות מדינה כמו ואנונו? אתה נהנה לזרוק אבנים ולפגוע בחיילים ליד הגדר? בכמה האיחוד האירופאי מממן את כתיבתך והאם זה לא גורם לך להתבלבל באשר לאינטרסים האמיתיים של מדינתך? יש לי עוד כמה שאלות, אבל אילו יספיקו.

שאף אחד לא יצפה להפגנת ילדות כשהולכים לבצע טרנספר, כל שכן כאשר הוא מתבצע בגניבת דעת ושילטון וכל שכן כאשר הוא מתבצע תחת מגמות דיקטטוריות ההולכות ומתחזקות מיום ליום. כרגע המחאה הופכת להיות עיקרון בפני עצמו, עוד אפילו לפני המחאה כנגד הגירוש.
המשך נסיונות הדיכוי של חופש הביטוי, הדיבור והזכות להפגין מעבר לכל מה שהתרחש עד היום, יובילו לאלימות. יש גבול למה ששרון וחבורת המריונטות ועושי דברו שסובבים אותו, יוכלו לעשות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר