לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-07-2005, 14:37
צלמית המשתמש של האור מציון
  האור מציון האור מציון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.02.04
ע ז ר ה - אני בבלגיה ובעל היום הולדת בקליפורניה !!!

שלום לכל חברי הפווווורווום,

אני יודע שהרבה זמן לא הייתי כאן, ואני חייב לציין שהתגעגעתי, הייתי בניו יורק וקצת בקנדה למשך 3 שבועות, ואני עוד יעדכן אותכם בקרוב בתמונות ובכל מיני דברים נחמדים מהסיבוב הזה, אבל עד אז אני צריך את העזרה שלכם ד ח וווווווו ף !
ביום ראשון הקרוב, מישהו שאני מאוד אוהב חוגג יום הולדת, הבעיה היא שאני נמצא בבלגיה ובעל היום הולדת נמצא בקליפורניה, רציתי לשאול אתכם מה אתם מציעים, איך אפשר להעביר את איחולי וריגשותי לזה שנמצא מעבר לים.
מה שיכול לעזור לי זה עצם זה שיש לי שם עוד חבר שנמצא באיזור, אבל בשביל לדעת איך הוא יעזור לי בקטע הזה אני צריך רעיונות שלכם, אז יייאאללללה לעבודה ולמלאכה.

ואני מקווה שכמו תמיד תשחקו אותה !!!
יום נעים.

נערך לאחרונה ע"י האור מציון בתאריך 18-07-2005 בשעה 14:39.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-07-2005, 15:55

איזה תגובות ממש תאווה לעיניים !!!
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Bazay שמתחילה ב "אוקיי דבר ראשון תתעורר"

Eran - ממש לאחר שהגבתי לתגובה הראשונה קלטתי את התגובה שלך, וכמובן שזה רעיון, אבל אם הוא נמצא שם אותו חבר אולי כדאי לדרוש מאותו חבר משהו מעניין יותר מאשר סתם כרטיס ברכה.

S - Designer - וואלה אחלה של רעיון, יש לך אולי איזה אתר נחמד עם דברים נחמדים ליום הולדת, אני אשמח מאוד.

Bazay - אתה, אתה חמוד אתה, תגיד למה אתה חושב שאני חולם, מה אתה באמת חושב שאין לי מה לעשות בחיים חוץ מלשבת ולספר שאני טס לפה ולשם. מה לעשות שיש כאלה שיודעים להנות ויש כאלה שיודעים רק לקנאות, אבל זה בסדר אני מבין אותך, בקרוב אצלך.

חברה, תגובות הצעות והארות יתקבלו בברכה.
ישן 18-07-2005, 18:44

תודה למגיבים !!!
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי S - Designer שמתחילה ב "יש אתר נחמד"

מוקד - חלק מהמקומות שהייתי זה היה לצורכי לימוד, חלקם היו לשם שליחות במקומות ברחבי העולם ויש חברה שעוזרים לי במימון של זה, וחלקם אלו מקומות שהייתי בהם בין מקום אחד למשנהו, ודאגתי גם בהם להסתובב. הכול תלוי בכריזמה האישית.

White Lion - בלעדיך אשכול שלי זה לא אשכול, הדובר הפרטי שלי, אין עליך.

Eran - תודה רבה על הערתך הבונה. זה קצת יהיה קשה לי לתאר אותו, כי מדובר ב...., אבל בוא נגיד כל רעיון שיכול לעשות לבנאדם טוב על הלב, ושוהא ירגיש שאוהבים אותו וחושבים עליו גם במרחקים.

Adidush - שאלה ממש מוזרת, מה אתה חושב שמה שקורה בארץ לא יוצא משם, אין אינטרנט, אין DVD, אין תוכניות מוקלטות, אח שלי צא מהארץ ואז אולי תבין ש.....יש חיים מעבר לים. מה שבטוח שאתה, אתה חמוד אתה.

DarkWing108 - וואלה כמה שאתה צודק, אבל ת'שמע אני מבין את המצוקה, זה קורה להרבה. אני רק מאחל להם שיום אחד הם יזכו לצאת ולנשום אוויר קצת.

S - Designer - ממש תודה רבה לך על האתר, עברתי עליו חפיף ואני יישב עליו עוד בהמשך.

תודה רבה לכווולם !
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר