לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-07-2005, 00:42
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אני לא אמרתי שהם לא רצו , אדרבה , זכותם לרצות וכדאי שיתנו להם
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "עכשיו אתה כבר משתטה לא מתמם."

אני אמרתי ואני מצטט :

"מועצת יש"ע שמארגנת את הארוע טענה שבכוונתם להמשיך לצעוד עד המקום שבו יחסמו ללא אלימות . הרצועה מוקפת גדר , כך שאי אפשר לפרוץ לרצועה ללא אלימות .
מדוע אסרה המשטרה גם על קיום העצרת וגם על הצעדה עד שערי גוש קטיף , אם יכלה לעצור אותם בשערי הרצועה?"

כלומר , אילו היו נחסמים בשערי הרצועה לא היו ממשיכים הלאה למרות הרצון שיש להם להמשיך הלאה . משום שלא יפגינו אלימות .. הטענות שלך על אלימות מגוחכות . גם כשהשוטרים עצרו אותם לפני כפר מימון (החלטה שהיא הרבה יותר מקוממת) לא הופעלה נגדם אלימות של ממש.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-07-2005, 20:20
צלמית המשתמש של Jarvis
  Jarvis Jarvis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.03
אז מה אתה עושה כאן בפורום ? לך תצעד !
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "הסוף של הדמוקרטיה הישראלית כבר הגיע מבחינתי .."

אם היית מאמין בכל הדמגוגיה ששפכת כאן באמת ובתמים, היית כבר יוצא עכשיו לנפץ שמשות ולהפוך מכוניות, כפי שנהוג במהפיכה עממית, או מינימום מצטרף אל הצועדים האמיצים במארץ' לכיסופים.

אם הדמוקרטיה בסכנה (והיא לא) זה בגלל שאנשים חושבים שהם יכולים לעשות מה שבא להם, לעבור על חוקים כאוות נפשם, להשתין על בתי המשפט ושלטון החוק - ועוד להיות מופתעים כשבאים איתם חשבון. אבל כאמור היא לא בסכנה, כפי שמשחקי כדורגל לא מוכרעים כשכמה אנשים צועקים "השופט הוא בנזונה". וכמה מאות הפישרים, שחושבים שהם יותר חשובים משאר אזרחי ישראל, לא יפילו אותה.

ישן 18-07-2005, 20:56
  הרואה את הנולד הרואה את הנולד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.02
קומיסר - למי התחצפתי? אליך ?
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "אתה חוצפן"

יש לי את הגבולות שלי. מדינת ישראל עבורי איננה מעל הכל. יש כמה דברים שעומדים מעליה, אחד מהם הוא החופש שלי, שכולל את הזכות שלי לבחור, להשפיע ולקבל סיכוי שווה שדעתי תיוצג בכנסת ואם התמזל מזלי ואני נמנה על הרוב, שאפילו תיושם.
כאשר העיקרון הזה אובד, מדינת ישראל כמדינה איננה בראש סדר עדיפויותיי. אינני מתכוון לשרת בצבאה.
אני בז למנהיגיה, לבית הנבחרים שלה, לבתי המשפט שלה ולמשטרה שלה.
ואם תזדמן לי מחאה נוספת שאינה אלימה, אמחה גם אותה.

לגבי האלימות, אין ספק שישנם גורמים שיפנו לאלימות ולא מדובר באיום אלא בתחזית ריאלית ביותר.
האם צריך להיות שמפניה כדי להבין את זה? האם צריך להיות שבכנ"יק כדי להבין את זה? ממש לא. מדובר בתופעה שמתרחשת בכל משטר שרומס את אזרחיו, מדכא אותם, חונק את זכות המחאה שלהם ובעצם סותם את הערוצים שמובילים את שיחרור הקיטור הלגיטימי. משטר כזה מאבד את זכותו הלגיטימית כמשטר גם אם נבלתו הוכשרה על ידי אדמור"י בג"ץ.

ההבדל הבסיסי ביננו בפרשנותינו לדמוקרטיה הוא, שעבורך הדמוקרטיה היא כל עוד מדיניות השמאל מבוצעת במתכונת כזו או אחרת ועבורי כאשר מדיניות הרוב מתבצעת.

נערך לאחרונה ע"י הרואה את הנולד בתאריך 18-07-2005 בשעה 21:01.
ישן 18-07-2005, 23:12
  הרואה את הנולד הרואה את הנולד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.02
סטטיסטיקה היא הזונה של המדע ואתה הסרסור
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "LOL"

מעניין, במקרה ראיתי את הסקרים של ערוץ 1, אחד מהם דיבר על תוצאות משאל עם לו היה מתבצע היום, 46% בעד, 41% נגד, השאר חסרי דיעה או מתלבטים. זה משנה משהו? כלום.
המדד היחיד שעל פיו נקבעת הנהגת המדינה הוא בבחירות כלל ארציות, כל השאר זה ספקולציות קרובות יותר או פחות למציאות אבל חסרות כל תוקף.

מדיניות הרוב היא מדיניות שמובילה המפלגה וראש הממשלה שנבחר בבחירות על פי מצע ספציפי שהציג לציבור. למה אתה מתעקש להיות כל כך קשה תפיסה?
לו היתה תוכנית ההתנתקות עוברת בבחירות או משאל עם, הייתי תומך כמובן בזכות המחאה נגדה אבל מחאה מוגבלת שתיקח בחשבון את רצונו של רוב הציבור בעם. מחאה שתתייחס רק לנושא ההתנתקות ולא ללגיטימיות הממשלה והחלטותיה.
ישן 18-07-2005, 22:38
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
כן , תבלבל את המוח , זה יחפה על המחסור בטיעונים...
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי כלב טוב שמתחילה ב "הבנתי מה הדמוקרטיה שלך"

בדמוקרטיה שלך מותר לחסום כבישים - נכון , המשטרה חוסמת כבישים עבור ראש הממשלה - אתה טוען שזה בלתי חוקי?

, מותר לפזר נינג'ות, זכוכיות וכתמי שמן - אני מניח שאתה שוב מתכוון לכביש , אסור בתכלית האיסור לעשות דברים כאלה ומעולם לא הצדקתי מעשים כאלה.

מותר להסית לסירוב פקודה - כנ"ל

מותר להניח מטעני דמה- כנ"ל

מותר לסרב פקודה- נכון , לפקודה בלתי חוקית בעליל

מותר להתעמת עם חיילים ושוטרים תוך הפגנת אלימות וקריאות "נאצים" לעברם - לא , אסור

מותר לפרק מחנה צבאי - לא , אסור ,

מותר לפנצ'ר רכבי צבא ולגרום נזק לציוד צבאי- לא , אסור

, מותר לחבל בארונות סעף, בבתי ספר - לא , אסור
במשרדי ממשלה - גם אסור לחבל

מה שמותר לעשות במדינה דמוקרטית , זה להפגין . כשמונעים את זכות ההפגנה - זו לא מדינה דמוקרטית ואז מתרחשים כל מיני דברים בלתי חוקיים , כשאי אפשר למחות בצורה חוקית עוברים למסלולים מקבילים - ככה זה בכל מקום ברחבי הגלובוס - גם כאן
.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 18-07-2005, 21:02
צלמית המשתמש של Jarvis
  Jarvis Jarvis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.03
ממש לא
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "הבנתי מהי הדמוקרטיה שלך ..."

נפתח בזה שההתנהלות של ממשל שרון היא בהחלט שערורייתית, אבל כל עוד לא בוטלה הדמוקרטיה על ידו, בג"צ שריר וקיים כמו גם מבקר המדינה, והבחירות הדמוקרטיות הן עדיין אופציה - זו עדיין לא דיקטטורה ועדיין מוקדם לנפץ זגוגיות.

אני יודע שאם הייתי מרגיש שאני חי בדיקטטורה - הייתי יוצא לרחוב ומתחיל לשבור דברים, כי זה מה שעושים כשאתה מבין שאתה חי בדיקטטורה, אבל עדיין יש לך כבוד עצמי. והטענה שלי היא שאם אתה באמת היית חושב שאין יותר דמוקרטיה בישראל היית עושה קצת יותר מלכתוב על זה בפורום. זה ניחוש שלי מתוך היכרות מסוימת לפחות עם הפרסונה שלך.

אני חושב שנתנו מספיק במה לאנשים למחות, וגם להפגנה יש כללים וסייגים. הרי לא היית מאושר מכך שיפגינו לך הומואים מתחת לבית 24 שעות ביממה, נכון ? היית מוכן ש-PETA יסגרו לך את הכביש למשך שבוע כי זו תקופת הרבייה של השממיות ? אני מניח שלא. אני לא חושב שיש אזרח בישראל שלא שמע עדיין על כך שיש התנתקות, ושלא נחשף לדעתם של מתנגדי ההתנתקות (אם יש אחד כזה - אני בהחלט מקנא בו), אז קשה לי לקבל את הטיעון שיש כאן פגיעה בחופש הביטוי. יותר נראה לי סביר ההנחה של המשטרה, שה"מפגינים" באים למעשה מתוך כוונה לשבש את פעולות המשטרה ולהפריע בחסימת הרצועה ובהתנתקות, ואת זה חייבים לעצור.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:49

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר