23-07-2005, 07:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
|
תקרא את התייחסותיך ואם לא תבין לבד גם אני לא אוכל לעזור לך
התייחסותי להערותיך הרלוונטיות (לא אלו בעלות ההכפשה האישית)לגבי השקפותי :
עם הגישה שלך אינך חושב שהאויב ירצה עוד ?...
=== בטוח שהאויב רוצה עוד גם אני רוצה עוד גם אני הייתי מעדיף מדינת ישראל גדולה יותר, גם אני הייתי מעדיף שכל יהודי העולם ימצאו מקומם במדינת ישראל - אז מה רצוני מתבצע?אנחנו באחדותנו ונחישותנו ובמו"מ עקש נבטיח את גבולות הקבע שלנו באותו הקו בו ניתן להשיג ולממש את מירב התועלת שלנו.הרי אתה בעד נתינת זכויות מלאות לפלסטינים במדינה
=== מתן זכויות מלאות לפלסטינאים אזרחי ישראל רק יגרום לחיזוקה הפנימי של המדינה. הוא יקרב ציבור גדול של אזרחים נרגנים ובלתי מרוצים ויגביר את תרומתם למדינה לשמחת כולנו.
אתה בעד לתת את עזה ושאר ההתנחלויות ללא תמורה
===אני לא בעד לתת שום דבר אני בעד חיזוקה של מדינת ישראל ואחת הדרכים לכך היא יציאה משטחים כבושים והפסקת השליטה על עם אחר. התמורה שנקבל היא גבוהה ללא שעור - היא תאפשר רגיעה ואם לא תאפשר תגובה חריפה של צה"ל (מה שלא ניתן לעשות היום, כאשר אזרחים ישראליים מצויים בשדה הקרב), היא תאפשר החזרת צה"ל לפעילויות ההגנה במקום שימורו של הכיבוש, היא תשפר את מצבה הבינלאומי של ישראל ואת כלכלתה.
ברור שהייתי נעדיף שהכל יעשה בהסכם אבל זה איננו מסתייע בעת הזאת.
באשר לשאר ההתנחלויות אינני יודע מה כוונתך - אני העד יציאה חד צדדית מצפון השומרון ומכל ההתנחלויות הבלתי חוקיות שעל דעת ממשלת ישראל. כל השאר כפוף למו"מ ולהסכם.
אתה חושב שנסראללה טוב לישראל
=== הכל יחסי. כמובן שמוטב היה שהחיזבאללה לא ישב על גבול ישראל ולא יפנה אליה את איום הטילים. אבל, באופן יחסי, על בסיס התנהגותו עד כה הוא נסבל. כפי שכתבתי וזה על בסיס מידע של מומחים לדבר, החיזבאללה רק ילך ויתמתן עם הזמן.
ועוד ועוד...
=== כל פעילותי היא לטובתה ולחיזוקה של מדינת ישראל על פי השקפתי ודרכי.
העובדנ ש"גדולים ממני", שהיו מגדולי ה"מהרסים" של סכויי ההסדר עם הפלסטינאים הולכים היום ב"דרכי" אומרת דרשני - כפי הניראה מה שרואים משם אין רואים מכאן וכאשר חייבים לקבל החלטה וגם לשאת באחריות זה שונה מאשר ל"הפציץ" את הפורום בהכפשות של מקבלי ההחלטה.
נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 23-07-2005 בשעה 07:17.
|