לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-07-2005, 13:33
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
נסראללה טוב למדינת ישראל
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי הברמן של הפורום שמתחילה ב "כבר מזמן היה צורך לחסל את נסראללה"

אגב מדינת ישראל "יצרה" את החיזבאללה ו"הולידה" את נסראללה ע"י זה ש"המיתה" את קודמו.

היום, למרות התקריות הבודדות, להראות שהיא עדין קיימת, החיזבאללה מונעת מכל מיני גופי טרור לםעול כנגד ישראל מגבול לבנון.

החיזבאללה הולך ומתמסד כחלק מהממשל הלבנוני, כוחו האזרחי הולך וגובר וכוחו הצבאי הולך ונחלש.
נכון שהוא יצר "מאזן אימה" נגדינו וטיליו עשויים להגיע היום עד חדרה ומחר גם מעבר לזה אבל אין הוא מהווה סכנה ממשית לקיומה של מדינת ישראל. היום הוא הולך ומתמסד ולא ירחק היום ש"לוחמיו" ישתלבו בצבא לבנון ו"איומו" דהיום יהיה כלא היה.

עזמי בשארה אולי יהיה שגריר ישראל בסוריה או לבנון - אין מתאים ממנו לדבר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-07-2005, 19:04

למעט המשפט האחרון מה איננו מדוייק במה שכתבתי
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "אני תקופה ארוכה האמנתי שיש בך כנות תמימה אם כי מעוותת."

האם אין זה נכון שמדינת ישראל גרמה למותו (חיסלה בלשון נקיה) את קודמו של נסראללה ?.

האם זה איננו נכון שהחיזבאללה מונעת מכל מיני גופי טרור לפעול כנגד ישראל מגבול לבנון. ? הם רוצים להחליט בלעדית מתי והיכן..

האם זה איננו נכון שהחיזבאללה הולך ומתמסד כחלק מהממשל הלבנוני?

האם זה איננו נכון שהחיזבאללה יצר "מאזן אימה" נגדינו וטיליו עשויים להגיע היום עד חדרה ?

האם לא יתכן שבבוא היום אינשאללה, עזמי בשארה אולי יהיה שגריר ישראל בסוריה או לבנון ?

אינני תמים אני ראליסט וקורא את תמונת המצב הקיימת לאור עובדות ההיסטוריות האזוריות והבינלאומיות.
ישן 23-07-2005, 07:13

תקרא את התייחסותיך ואם לא תבין לבד גם אני לא אוכל לעזור לך
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "איפה קראת הכפשה אישית ?..."

התייחסותי להערותיך הרלוונטיות (לא אלו בעלות ההכפשה האישית)לגבי השקפותי :

עם הגישה שלך אינך חושב שהאויב ירצה עוד ?...
=== בטוח שהאויב רוצה עוד גם אני רוצה עוד גם אני הייתי מעדיף מדינת ישראל גדולה יותר, גם אני הייתי מעדיף שכל יהודי העולם ימצאו מקומם במדינת ישראל - אז מה רצוני מתבצע?אנחנו באחדותנו ונחישותנו ובמו"מ עקש נבטיח את גבולות הקבע שלנו באותו הקו בו ניתן להשיג ולממש את מירב התועלת שלנו.
הרי אתה בעד נתינת זכויות מלאות לפלסטינים במדינה
=== מתן זכויות מלאות לפלסטינאים אזרחי ישראל רק יגרום לחיזוקה הפנימי של המדינה. הוא יקרב ציבור גדול של אזרחים נרגנים ובלתי מרוצים ויגביר את תרומתם למדינה לשמחת כולנו.
אתה בעד לתת את עזה ושאר ההתנחלויות ללא תמורה
===אני לא בעד לתת שום דבר אני בעד חיזוקה של מדינת ישראל ואחת הדרכים לכך היא יציאה משטחים כבושים והפסקת השליטה על עם אחר. התמורה שנקבל היא גבוהה ללא שעור - היא תאפשר רגיעה ואם לא תאפשר תגובה חריפה של צה"ל (מה שלא ניתן לעשות היום, כאשר אזרחים ישראליים מצויים בשדה הקרב), היא תאפשר החזרת צה"ל לפעילויות ההגנה במקום שימורו של הכיבוש, היא תשפר את מצבה הבינלאומי של ישראל ואת כלכלתה.
ברור שהייתי נעדיף שהכל יעשה בהסכם אבל זה איננו מסתייע בעת הזאת.
באשר לשאר ההתנחלויות אינני יודע מה כוונתך - אני העד יציאה חד צדדית מצפון השומרון ומכל ההתנחלויות הבלתי חוקיות שעל דעת ממשלת ישראל. כל השאר כפוף למו"מ ולהסכם.

אתה חושב שנסראללה טוב לישראל
=== הכל יחסי. כמובן שמוטב היה שהחיזבאללה לא ישב על גבול ישראל ולא יפנה אליה את איום הטילים. אבל, באופן יחסי, על בסיס התנהגותו עד כה הוא נסבל. כפי שכתבתי וזה על בסיס מידע של מומחים לדבר, החיזבאללה רק ילך ויתמתן עם הזמן.

ועוד ועוד...
=== כל פעילותי היא לטובתה ולחיזוקה של מדינת ישראל על פי השקפתי ודרכי.
העובדנ ש"גדולים ממני", שהיו מגדולי ה"מהרסים" של סכויי ההסדר עם הפלסטינאים הולכים היום ב"דרכי" אומרת דרשני - כפי הניראה מה שרואים משם אין רואים מכאן וכאשר חייבים לקבל החלטה וגם לשאת באחריות זה שונה מאשר ל"הפציץ" את הפורום בהכפשות של מקבלי ההחלטה.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 23-07-2005 בשעה 07:17.
ישן 23-07-2005, 08:20
  Tal53 Tal53 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.04
נססראלה אויב מר לנו אך מדוע אתה רואה בו רב טבחים?
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי שונרא1 שמתחילה ב "טעות בכותרת צ"ל עזמי בשארה הטרוריסט, נפגש עם נסראללה (שכל כינוי (כמעט)יאה לרב הטבחים)"

האם חיילי צה"ל שנהרגו בקרבות עם החיזבאלה הם "טבוחים" בעיניך?
יתכן והאזרחים שנהרגו בגבול לבנון הופכים אותו לרב טבחים. אם כך אני ורבים מחבריי טבחנו הרבה יותר אזרחים לבנונים (יותר ממאה נשים וילדים בעמדת האו"ם בכפר שובה 1996).
מתי תפסיקו להתנהג בגלותיות הזאת ולדבר כאילו פרעות חמליצקי עדיין כאן.
יש לנו מדינה חזקה וצבא ואויבים שרוצים להשמיד אותנו. הם לא צדיקים גדולים אך בנתיים אנחנו כבשנו את לבנון 18 שנה לא הם את ישראל.

הגישה שלך מחלישה את ישראל ומעמידה אותנו כמסכנים שטובחים בהם.

בברכה
טל

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר