[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images/nrg/gifs/t.gif] מעשי הרצח המרובים בישראל בשנים האחרונות יעמדו במרכז סדרה דוקומנטרית חדשה של "רשת". עידו בהט יערוך ויביים, בוקי נאה ייעץ [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images/nrg/gifs/t.gif]
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images/nrg/gifs/t.gif] בזכיינית ערוץ 2 'רשת' מתכננים פרויקט על נושא קטלני במיוחד: סדרה דוקומנטרית על תופעת הרציחות בישראל.
הרעיון לסדרה נולד עקב התרבות מקרי הרצח במדינה בשנים האחרונות. כל פרק יוקדש לרציחות ממניע אחר: על רקע סכסוכי העולם התחתון, על רקע כלכלי, על רקע משפחתי.
הסדרה תעקוב אחרי שורה של מקרים שהסעירו את המדינה, ובהם רצח חנית קיקוס, רצח דרק רוט ורצח אסף שטיירמן. התכנון הוא לעסוק גם במקרי רצח שיתרחשו תוך כדי הצילומים.
בימים אלה נבחנות אופציות שונות למנחה לסדרה. בין היתר נבדקת האפשרות ללהק לתפקיד איש משטרה בכיר בדימוס, או לחילופין מנחה מקצועי בעל רקע עיתונאי. הסדרה נמצאת בשלבי פיתוח ראשונים, ועדיין לא הוחלט מתי תעלה הסדרה לאוויר.
מאחורי הסדרה עומדת חברת "דבש הפקות." הבמאי והעורך הוא עידו בהט. כתב הפלילים של "ידיעות אחרונות," בוקי נאה, משמש כיועץ לסדרה.