
27-07-2005, 16:24
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 18.07.02
הודעות: 30,027
|
|
|
הממונה על ההגבלים העסקיים: יש מקום לתביעה להרמת מסך של רשת קלאבמרקט
"יש מקום לתביעה להרמת מסך של רשת קלאבמרקט, כדי להגיע לבעליה" - כך אמר היום הממונה על ההגבלים העסקיים, עו"ד דרור שטרום. שטרום התייחס לסוגייה של תווי הקנייה הלא ממומשים של הרשת, במהלך דיון שקיימה השדולה הפרלמנטרית להגנת הצרכן.
הממונה על ההגבלים הוסיף, כי "אנו לא רוצים לאבד את הרשת, מה שיגרום לצמצום התחרות ולפגיעה בצרכנים. לכן, אנו מעדיפים למכור אותה לגורם שלישי. אנו פועלים לעריכת מכרז למכירת השליטה ברשת, תוך תיאום בין הבנקים והנאמנים".
יו"ר השדולה, ח"כ רומן ברונפמן (יחד), וח"כ אורית נוקד (עבודה), אמרו כי יקדמו את הצעת שטרום בעניין הרמת המסך. ברונפמן אמר כי קלאב מרקט הנפיקה תווי קנייה בזמן שכבר ידעה שהיא נמצאת בקשיים כלכליים חמורים, ולכן מדובר במעשה שנעשה שלא בתום לב ותוך ניסיון לגייס כסף בלא בטוחות.
השדולה דנה בקביעת פיצוי עונשי שיחויבו בעלי הרשת לשלם. פיצוי עונשי הוא גדול יותר מפיצוי רגיל ויש בו גם אלמנט של עונש. פיצוי רגיל הוא פיצוי רק בגין הנזק שנגרם והחזרת המצב לקדמותו.
דה מרקר.
_____________________________________

אם אתה לא נחסם, אתה לא קיים,,,
|