|

31-08-2005, 03:03
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.10.04
|
|
|
הסברים
הריבוע הקטן - יש אנדרה כזאתי של אריה שוכב כאשר אתה נמצא שמה זה מוחק ליריב את הזכרון (כלומר המפה). בכל מקרה יש כמה טקטיקות.
אם אתה משחק במפה קטנה, אני ממליץ לשחק עם stronghold, הרבה לא יסכימו איתי ויגידו שזה טירה חלש, חלש בקסמים וחלשה בהגנה, ויצורים חלשים. אבל היתרון שלה זה הקצב המהיר. במפה סטנדרטית תוך יומיים אתה יכול לייצר את הבהמות הראשון שלך. במהירות אפשר ליצר את רוב הדמויות, (כולל לפתח את הבהמות) למעט הצ'יקלופים שהם באמת קשים ליצור, אבל הם קשתים מאוד חזקים (אחרי הטיטאנים). לבהמות המתפתח יש לו הורדה של 80% מהגנה. ולא אני ממליץ עם הצבא שלך לא הכי גדול ויש לך מקום פנוי והרבה בהמות אז לפצל את הבהמות, כלומר לדוגמה 2 ו6. ואז בהתחלה אתה תוקף עם ה2, מוריד ליריב את ההגנה, ואז שאתה תוקף עם ה6 אתה פשוט שוחט אותו.
למפות גדולות יש כמה טירות טובות.
Castle היא הממולצת. גם Tower טובה מאוד.
מה שאתה צריך לעשות עם הטירות האלה הוא פשוט לפתח אותם לאט לאט ולצבור כוח. תתחיל קודם עם הcity hall והcastle כדאי שיהיה ריבוי טוב ומשכורת טובה. ואז תשקיע ביצורים, ביום ה7 תקנה בית יצורים אם אתה יכול ולא ביום 1, כי ככה יהיה כמות גדולה יותר.
טירה נוספת טובה היא האלמנטים. שהפניקס יכול להגיע ל4 בשבוע. בנוסף 2 האלמנטים הראשונים שלה מאוד חזקים לרמות שלהם, והטירה מתבססת בעיקר על קסמים. קל למצוא ארטיפקטים של התקפה הגנה, או בניינים ואז הגיבור יהיה חזק בכל התחומים. כמובן שמומלץ לקנות גם univesrity בעיר, ככה שהוא יוכל להיות עם קסמים חזקים מכל ארבעת הסוגים. (מאוד חשוב).
ההבדל המשמעותי בין לוחם לקוסם, שקוסם יכול לחזק את הלחימה שלו בנוסף, ללוחם מאוד קשה להיות גם קוסם.
טירה נוספת היא ה dungeon, הטירה מורכבת מיצורים חלשים, וחסרי יכולות, אבל הדרקון השחור שלה נחשב ליצור הכי אפקטיבי במשחק. קרה לי שנצחתי במפות גדולות רק בזכות הדרקון השחור. לדרקון השחור יש הגנה מפני כל הקסמים, ולי היה ארמגדון, (וגם ארטיקפט שממלא את המנה כל יום), ואז הרשתי לעצמי להעביר את כל שאר היצורים שלי לגיבור אחר, ושהגיבור שלי יחזיק רק דרקונים שחורים. וככה ההיתי מתקיף עם ארמגדונים (שהיו מאוד חזקים אצלי) ואם יצור היה מתקיף את הדרקונים שלי הוא היה מת ישר (הרבה דרקונים בערך 30).
טירה כמו נקרופוליס היא מאוד מיוחדת. יש להם מוות שונה מהאחרים, ותחייה שונה. המטרה העיקרית אם החלטת לשחק איתם היא להשיג את הnecromanci, זאת אומרת שעל היצורים שאתה תהרוג אתה תקבל סקלטונים. עם יש לך ארטיקפט מיוחד אתה יכול לקבל עד היצור הרביעי בטירה Vampire, כלומר הוא בין היצור השני עד הרביעי (לפי היכולת שלך בנקרומנסי.) רצוי לעלות את האחוזים של היכולת הזאתי. ככול שתשקיעו בה יותר תגלו שאחרי קרבות קלים מול קבוצה גדולה של יצורים חלשים אתה מקבלים כמות גדולה של סקלטונים לצבא שלכם, ולאחר הפיתוח שלהם, הם הופכים לקשים לפיצוח וחזקים מאוד בקרב.
Fortress היא טירה מאוד חלשה ולא מומלצת היא מתבססת על הגנה, בנוסף היצורים שלהם בין החלשים ורובם מורכבים מהגנה בלבד, היא חלשה בקסמים. הדבר היחידי שטוב אצלה זה שמאוד קשה לכבוש את הטירה שלה. כאשר היא במיטבה זה כמעט בלתי אפשרי.
Inferno זה עוד טירה, (ההפך מקסטל), יש לה יתרונות. בקסמי אש היא הכי טובה, והארק דביל מאוד מהיר, יש לה יצורים טובים (בדרגות הגבוהות), והיא הטירה היחידה עם טלפורט בין הטירות (טיפה יקר אבל חשוב מאוד במפות גדולות).
הטירה האחרונה היא רמפט. למרות שהיא מורכבת טוב היא לא נחשבת לטירה טובה.
הקנטאור שלה (היצור הראשון) המתפח שלו מאוד חזק, הוא בערך כמו רמה 2 או 3. הוא מאוד מהיר יש לו התקפה והגנה גבוהים, והוא באמת יכול לאיים כאשר צריך. הגמדים שלהם מוגנים באחוז מסוים מקסמים. הקשתיםה מתפתחים שלהם גם מאוד אפקטיבים, בעיקר בגלל הכמות, ובגלל הירייה הכפולה. הגפסוס שלהם הוא יצור מאוד עלוב. והעצים שלהם בכלל על הפנים, איטיים מאוד וסך הכל מקבעים את היריב. אבל הם מתים מהר ולא שווים את הכסף. החד קרן גם הוא לא משהו, יש לו יכולות טובות אבל הוא לא מהבולטים. דרקון הזהב הוא הבולט אצלם, קשה להשיג אותו אבל הוא מוגן עד רמה רביעית של קסמים (כלומר לא סופג את ארמגדונים).
לtower ול inderno, יש את היצורים ה6 החזקים במשחק, נגות, ואביר שחור. לנגות התקפה והגנה גבוה, נזק של 30 (זה המקסימום והמינימום נזק אצלו), וגם לא מחזירים לנגות. לאביר השחור, יש התקפה והגנה מאוד גבוהה כמו לרמה 7 (בהמות), כולל הורדה של 20 אחוזים בהתקפה או בהגנה.
מינוטאורוס הוא החזק שברמה חמישית, אם אתה עם הגיבור שהקישורים שלו זה מיטוארוס זה ממש טוב, קל ליצר אותו, הוא מגיע בכמויות יחסית גדולות, הוא לא יקר והוא מאוד חזק לרמה שלו, הוא טוב מאוד להתקפה והוא לא סובל מאיטיות.
זה האינפורמציה החשובה בקשר לטירות. קשה מאוד להסביר יותר מידי כי זה משחק מאוד מורכב, ובטח אתה גם מבין בו. אז תנסה לממש את מה שכתבתי לא משנה באיזה טירה תבחר, ותראה מה תצליח לעשות ותראה שתשתפר.

pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis
מחלת ריאות שנגרמת משאיפת אבק זעיר ביותר של סיליקון והר געש. מפחיד!
|
|