לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-07-2005, 15:52
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
תשובות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי X-ANTHRAX שמתחילה ב "כמה שאלות בקשר לפעילות של סטילים..."

1. זה תלוי בצורך, לפעמים יוצאים להפלגות קצרות פעם בשבוע ולפעמים כמעט כל יום (הלפגה קצרה- מספר שעות). לגבי הפלגות ארוכות זה גם בסביבות פעם בכמה שבועות.

2. בסביבות פעם בשנה

3. סטי"לים משתתפים במבצעים סודיים. אם מישהו יכתוב לך מהם זה כבר לא יהיה סודי נכון? אני מניח שאם תגיע לשם אתה כבר תדע באילו פעילויות משתתפים הסטי"לים. אגב, הדבר הראשון שעולה לי לראש הוא השטת לוחמים משייטת 13 לאזור היעדים שלהם.

4. אני לא יודע אם סטי"לים ישראליים הטביעו צוללות אבל הם כן הטביעו סטי"לים סוריים במלחמת יום הכיפורים, באחד הקרבות הגדולים והמבריקים בהיסטוריה הימית. התוצאה היתה 5:0 לישראל אם אני לא טועה. לסורים היו טילי סטיקס בעלי טווח כפול משל הגבריאל הישראלים אך באמצעות טקטיקות שפותחו ואמצעי ל"א כל הטילים ששוגרו לעבר הכוחות הישראלים החטיאו.

הפלת מטוסים- אני יודע שבשנות ה-60 הופל מטוס קרב סורי בכינרת ע"י סירת משמר של חיל הים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-07-2005, 18:40
  elad22 elad22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.04.05
כמה תשובות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי X-ANTHRAX שמתחילה ב "כמה שאלות בקשר לפעילות של סטילים..."

1) אי אפשר להעריך כמה פעמים יוצאים להפלגה כזאת בת 5 ימים או יותר יש ספינות שיוצאות כל חודש להפלגה ארוכה כזאת ויש כאלה שפעם בכמה חודשים אבל אף ספינה לא עוברת את ה4 חודשים בלי להעביר לפחות 4-5 ימי ים רצופים.

2)לרוב הספינות יוצא תרגלים עם הצי האמריקאי בין פעמיים שלוש בשנה תרגילי קרב, תרגילי נצ"ל ותרגיל חיצוץ והצלה (אילו תרגלים ממש מענינים ויוצא גם לתרגל קצת את האנגלית).

3)גבר תפקידי הסטי"ל הם רבים בין השאר זה גם ביצו משימות מבצעיות חלקם במימי מדינה זרה
איך זה מתבצע תפעיל את הדמיון או שתצרף להפלגה כזאת על סטי"ל (פה לא תמצא את התשובה).

4)שאלה יפה:
במלחת יום כיפור הטביעו הסטי"לים 5 סטי"לים סורים(קרב לטקיה)
4 סטי"לים מיצריים(קרב דמייט בלטים,קרב פורט סעיד)
מקווב שעזרתי.

פפי פפי פפי לא פה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:03

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר