30-07-2005, 21:35
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
בן 76,חולה לב,נקלע לחסימת כביש,שוטרים עיקמו את ידו,היכוהו בחזה והטיחו אותו אל הכביש
הכתבה היא ממקור ראשון
ד"ר ישראל כץ הוא מומחה לפילוסופיה בן 76 ,לפני כחודש רכבו נחסם בחסימות הכבישים , הוא נכנס לתחנת דלק בצד הדרך . כשיצא ממנה ,ראה שוטרים ללא תגי זיהוי מפליאים את מכותיהם במפגינות צעירות "כישרדתי לצפות במתרחש נדהמתי לראות קבוצת שוטרים ללא תגי זיהוי הולמת בקבוצת נערות שחסמו את הכביש , אינני איש ימין , אך מה שנראה לעיני לא היה פינוי של הפגנה אלא ניצול הזדמנות לפורקן יצרים ותו לא .
ד"ר כץ מספר ששוטר שאחז במגפון תקף גם אותו ועיקם את ידו " ניסיתי להתחנן על נפשי ואמרתי לקצין כמה וכמה פעמים , אני חולה לב , אל תכה אותי , אני לא מן ההפגנה " הקצין לא השתכנע ובחר להכניס לו עוד מכה , הפעם חזקה לתוך החזה.
אחרי כמה דקות כץ רואה קצין בדרגת פקד צופה במתרחש , כץ פנה אליו כשהוא נשען על כתפי בתו הבוכה וביקש ממנו שיאפשר לו לזהות את השוטר שהכה אותו "בתגובה קירב הקצין את פניו , הלם באפי עם מצחו ותוך שהוא דורך על רגלי , היכה בשתי ידיו במרכז חזי , הוטחתי שנית אל הכביש "
אנשים צעקו מסביב "מה אתה מכה איש זקן " מישהו צעק "הוא בסדר , הוא נושם " כץ למזלו עדיין נושם , אבל הוא כבר לא בסדר כמה שבועות "כך הופכת המשטרה שתפקידה לסייע לאזרח לאויבתו בנפש"
למה כץ לא מתלונן במחלקה לחקירות שוטרים? : " לא נעים לי להודות אבל אני פוחד מאוד ביודעי כיצד מגנים השוטרים זה על זה , אני יודע היטב כי יבולע לי אם אתלונן , אני פוחד מהמשטרה ומהמשטר כאחד "
************************************************** *************************************************
אז זהו , ככה נראית משטרת ישראל , שבכיריה מגבים בעונשים מגוחכים את הפולסא דניסו , השתלחות חסרת רסן תוך הסתה לביצוע מעשים בלתי חוקיים שעשה מפקד מרחב דרום - התוצאה של גיבוי מעשים כאלה ואחרים , היא אלימות משטרתית קשה המופעלת בהפגנות הימין , מסתבר שלא רק מפגיני ימין סובלים ממנה .
כך גם נראים התומכים ללא סייג בכל מעשה או הודעה של משטרת ישראל .