לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-08-2005, 12:38
  Dark Knight Dark Knight אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Dark Knight
טוב, קודם כל תודה לכולם על התגובות החמות :)
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "לדעתי אתה לא צודק, תאוריה זה גם קשה"

בקשר לסיפור הרקע,
רק משהו כמו שבוע לפני קיבלתי ספר מהמורה נהיגה שלי, ובמשך ה-5 ימים הראשונים רק קצת עיינתי בו וקראתי אותו רק פעם אחת, בלי לפתור תרגילים(שלטים ידעתי את כולם כמעט לפני גם ככה)

יומיים לפני המורה פתאום אומר לי שאני חייב לעשות את התיאוריה ביום חמישי ה-4 לחודש, אחרת אני לא אוכל לקבל טסט במהלך החודשים או יותר הקרובים.
יומים חרשתי כמו לבגרויות, חחח יום שלישי, חזרתי מהשיעור והתחלתי לחרוש, קראתי מחדש את כל הספר ואחרי כל פרק עשיתי את השאלות מהחוברת ע"פ נושאים, למדתי משהו כמו מ-3 בצהריים ועד איזה אחד בלילה עד שסיימתי הכל (70 עמודים בחוברת + בערך 600 שאלות)
וביום רביעי פתרתי את כל חוברת המבחנים, 13 מבחני תיאוריה (חישוב מהיר 390 שאלות)

ביום חמישי נאלצתי בניגוד להרגלי (לקום ב-10-11 בבוקר) לקום במשהו כמו 6:30 בבוקר, נסעתי, הגעתי באיזה 7:30 למקום, חיכיתי חצי שעה בשמש(היה חם רצח), עד שב-8 הכניסו אותנו לחדר ממוזג, הייתי בנגלה הראשונה שנכנסה, עשיתי את המבחן משהו כמו 20 דקות(לא הייתי ממש בטוח בעצמי כי למדתי קצת יחסית אז בדקתי 3 פעמים כל שאלה חחח)

וזהו.. נראה לי שהייתה לי רק טעות אחת.. לא רציני... המבחן עצמו היה די קל, יותר מבחוברות...
היה איזה 14-15 שאלות על שלטים שזה שאלות קלות רצח.. היה קצת על מבנה הרכב, אבל גם לא ממש מסובך והיה עוד כמה שאני לא זוכר ממש.
אגב, לפי מה שהבנתי הייתי מזליסט, כי כמה שעשו איתי קיבלו שאלונים הרבה יותר קשים עם שאלות ממש מפחידות
חחחח

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר