05-08-2005, 12:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.07.05
|
|
|
טוב, קודם כל תודה לכולם על התגובות החמות :)
בקשר לסיפור הרקע,
רק משהו כמו שבוע לפני קיבלתי ספר מהמורה נהיגה שלי, ובמשך ה-5 ימים הראשונים רק קצת עיינתי בו וקראתי אותו רק פעם אחת, בלי לפתור תרגילים(שלטים ידעתי את כולם כמעט לפני גם ככה)
יומיים לפני המורה פתאום אומר לי שאני חייב לעשות את התיאוריה ביום חמישי ה-4 לחודש, אחרת אני לא אוכל לקבל טסט במהלך החודשים או יותר הקרובים.
יומים חרשתי כמו לבגרויות, חחח יום שלישי, חזרתי מהשיעור והתחלתי לחרוש, קראתי מחדש את כל הספר ואחרי כל פרק עשיתי את השאלות מהחוברת ע"פ נושאים, למדתי משהו כמו מ-3 בצהריים ועד איזה אחד בלילה עד שסיימתי הכל (70 עמודים בחוברת + בערך 600 שאלות)
וביום רביעי פתרתי את כל חוברת המבחנים, 13 מבחני תיאוריה (חישוב מהיר 390 שאלות)
ביום חמישי נאלצתי בניגוד להרגלי (לקום ב-10-11 בבוקר) לקום במשהו כמו 6:30 בבוקר, נסעתי, הגעתי באיזה 7:30 למקום, חיכיתי חצי שעה בשמש(היה חם רצח), עד שב-8 הכניסו אותנו לחדר ממוזג, הייתי בנגלה הראשונה שנכנסה, עשיתי את המבחן משהו כמו 20 דקות(לא הייתי ממש בטוח בעצמי כי למדתי קצת יחסית אז בדקתי 3 פעמים כל שאלה חחח)
וזהו.. נראה לי שהייתה לי רק טעות אחת.. לא רציני... המבחן עצמו היה די קל, יותר מבחוברות...
היה איזה 14-15 שאלות על שלטים שזה שאלות קלות רצח.. היה קצת על מבנה הרכב, אבל גם לא ממש מסובך והיה עוד כמה שאני לא זוכר ממש.
אגב, לפי מה שהבנתי הייתי מזליסט, כי כמה שעשו איתי קיבלו שאלונים הרבה יותר קשים עם שאלות ממש מפחידות
חחחח