04-08-2005, 14:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.05.05
|
|
|
מנו ספנות - ביקורת
מי שזוכר שאלתי פה לפני שבוע אם מישהו הפליג עם מנו ספנות ושאלתי איך היה והכל.
אז עכשיו חזרתי מהפלגה לתורכיה ויוון באוניה איריס.
והיו כמה דברים מבאסים שם: ביום הראשון קצת קשה להתרגל לתנודות של האוניה
מי שהחדר שלו נמצא קרוב יותר לחרטום מרגיש יותר את הטלטלוים , וביום הראשון הרגשתי מוזר היה לי סחרחרות והלכתי כמו שיכור וזה לא רק אני כמעט כולם היו ככה. לאט לאט התרגלנו לזה אבל עדיין הלכנו בזיגזג במיוחד שהים סוער וכמעט נופלים.
בנוסף איזה טמבל זרק נייר טואלט לשירותים למרות שאסור ,מותר להכניס לשם רק פיפי וקקי ואת הטישו אחרי שמנבים את הטוסיק לזרוק לפח (?!) ואז כל הביוב עלה בכל הקומה של החדר שלי וזה היה מסריח.
בנוסף לא היה לי חלון בחדר ולא ידעתי אם צהריים או ערב וגם לא היה טלויזיה.
חשבתי לא נורא אין טלוויזיה אז בטח יש מה לעשות בספינה אבל אין ממש מה לעשות
יש מופעי בידור אבל סמרטוטיים כאלה ולפעמים היה בינגו ועוד כמה דברים נחמדים
הבריכה ממש קטנה 5 מטר על 5 ועומק 5 מטר ממש קוביה ויש לידה עוד בריכה לקטנים 2 מטר על מטר.
כל הצוות של האוניה מדבר רוסית ואנגלית הרוב שם רוסים חלק אמריקאים נראה לי שחטפו את כל הרוסים האלה מתישהו שהאוניה הפליגה פעם לרוסיה וזהו מאז הם עבדים שם.
הם לא יודעים עברית למרות שהם בטח עובדים שם כבר שנה לפחות ,ואפילו בתורכיה אנשים ידעו לדבר עברית קצת אז זה קצת דפוק. תצטרכו לדעת אנגלית טוב
יש דיוטי פרי בספינה מחירים טובים קניתי ייגרמייסטר 20 דולר ושיבס 36 דולר ואבסולוט 19 דולר
יש גם חדר כושר קטן 6 מטר על 4 מטר עם איזה 7 מכשירים.
אפשר לעלות על הסיפון למעלה וללכת עד לחרטום ויש שם נוף יפה וגם בקצה השני בירכתיים אפשר לשכב על מיטה עם מזרון ולהתבונן באופק.
יש אוכל מצוין הרבה אוכל ויש שתי נגלות הנגלה הראשונה 300 איש וגם בשניה ככה
הם קוראים לזה "משמרות"
זהו בקיצור נהנתי אני ממליץ ללכת לשם למי שלא היה אבל אני לא יחזור לשם שוב
צריך לעשות את זה פעם בחיים בשביל החוויה מי שעוד לא היה בתרוכיה או יוון.