לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2005, 13:46
צלמית המשתמש של DolphinBoy
  DolphinBoy DolphinBoy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
סבא טוביה הולך לכלא?..

סביר להניח שלא, איכשהוא לאישים מפורסמים יש דרך לנצחאת החוק תמיד..

טוביה צפיר לדין

"ידיעות אחרונות": במשטרה החליטו להגיש נגדו כתב אישום בחשד שתקף את מנהלת האולפן במהלך צילומי טלנובלה
עמיר בן דוד

במשטרה הוחלט להגיש כתב אישום נגד הבדרן טוביה צפיר, בחשד שתקף מנהלת אולפן טלוויזיה בצילומי טלנובלה שבה השתתף. צפיר לא הכחיש בחקירתו את החשדות נגדו וטען כי היה בלחץ.

שבעה חודשים לאחר התקיפה המתוקשרת , שאירעה במהלך צילומי הסדרה "טלנובלה בע"מ", מתכוונים במשטרה להגיש כתב אישום נגד צפיר. מבחינת המשטרה לא מדובר בתיק מורכב, מכיוון שצפיר לא התכחש לאירוע, והיו במקום עדים שראו חלק מהתקרית.

נגד צפיר הועלו חשדות כי תקף את מנהלת הבמה באולפן, לאחר שזו ביקשה ממנו להזדרז ולהגיע לצילומים. עוד נטען שצפיר היכה גם עובד נוסף באולפני

הצילום, בעת שזה ניסה להפריד בינו לבין מנהלת הבמה.

לאחר האירוע טען צפיר בראיון ל"ידיעות אחרונות": "זה היה לחץ בלתי אנושי. הרגשתי פשוט נורא. כל יום קמתי ב-5 בבוקר לצילומים. למדתי בעל פה טקסטים עד 7 בבוקר. הלכתי לצילומים וחוזר חלילה. אני לוקח תרופות בגלל התקף לב שעברתי. אני צריך לקחת אותן באופן מסודר, דבר שלא התאפשר לי". צפיר טען שאינו זוכר את כל מה שקרה במהלך הזמן שבו תקף לכאורה את מנהלת הבמה. הוא אמר: "הכול נבע מלחץ של עבודה".

בצילומים מאתר ההסרטה בנווה אילן ניתן היה לראות גם קיר שנשבר כתוצאה ממכה שנתן לכאורה צפיר. לאחר אותה תקרית נאלץ צפיר לעזוב את הסדרה והוחלף על ידי שחקן אחר .

זמן קצר לאחר חקירתו של צפיר במשטרת ירושלים, בסוף חודש ינואר השנה, העריכו במשטרה כי החוקרים ימליצו להעמיד את צפיר לדין, לאחר שזה אישר את מרבית החשדות נגדו בחקירה – למעט הטענה שרדף כשסכין בידו אחרי אחד העובדים. צפיר גם הביע צער באוזני החוקרים על האירוע.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:55

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר