לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 10-08-2005, 10:58
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 22.03.03
הודעות: 22,094
ערוץ 7: ההורים נעצרו. הילדים נותרו לבד

שני תושבי שאנור, ירון אדלר ורעייתו מרים, קיבלו הלילה בידם צווי תיחום, האוסרים עליהם לשהות החל מהלילה בביתם בישובם, שאנור שבצפון השומרון.

כתבנו מזכיר כי משפחת אדלר הינה מהמשפחות הראשונות שאיישו את שאנור נטישתו. המשפחה היא מהפעילות ביותר בקידום קליטת תושבים ופעילים במקום.

על פי הצו שנמסר להם נדרשו בני הזוג לחזור להתגורר בביתם הקודם בגבעת האבות בקרית ארבע – אותו עזבו לפני שלוש שנים. את הצווים קיבלו השניים בעת שהותם אצל הוריה של מרים בישוב נווה דניאל שבגוש עציון.

אחותה של מרים, מיכל, שהיתה עדה לאירוע סיפרה לכתבנו כי השוטרים היו לבושים בבגדים אזרחיים ופרצו לבית בשעה 23:45 מבלי שהציגו צו כלשהו. ההורים של ירון ומרים, שהיו אסירי ציון במשך 10 שנים, ניסו לברר עם השוטרים מה הם רוצים ולדברי הבת מיכל, השוטרים דחפו אותם ועלו לקומה העליונה של הבית. רק לאחר זמן מה נאותו להציג את הצו שבידם. במהלך פשיטת השוטרים, הטיח מפקד הצוות הפורץ את ראשה של מרים אדלר ברצפה ולקח אותה גלויית ראש ויחפה.

בני הזוג נעצרו על ידי השוטרים שכן ירון סירב לחתום על קבלת צו התיחום. כתבנו מדווח כי בני הזוג אמורים היו לשוב בתום הביקור בנווה דניאל לחמשת ילדיהם שנותרו בביתם שבשאנור, אולם השוטרים לא איפשרו להם להגיע לבית והילדים נשארו לבדם בשא-נור כשאיש מאנשי הרווחה לא דאג להם.

יצויין כי המשטרה טוענת שהשוטרים הותקפו על ידי בני הזוג בטרם החלו להכות את האשה.

נכון להבוקר ירון ומרים נותרו עצורים. ירון עודו מסרב לחתום על צו ההרחקה של שר הביטחון. לטענתו, הוא תושב שא-נור מזה שלוש שנים ורשום שם כחוק ועל כן אינו חייב להישמע להוראה זו של מופז.

חבריהם של בני הזוג, אנשי שא-נור, אומרים הבוקר לכתבנו כי "ככל הנראה זו ה'רגישות והנחישות' שראש הממשלה ביקש מכוחות הביטחון לגלות".

http://www.a7.org/news.php?id=120779

והנה זווית אחרת לאותו סיפור:
צעד נוסף במלחמה נגד פעילי הימין הקיצוני: שר הביטחון חתם על צו הרחקה לזוג מרים וירון אדלר מקריית-ארבע שעברו לאחרונה ליישוב שא-נור בצפון השומרון.

השוטרים הגיעו הלילה ליישוב נוה-דניאל כדי להגיש את הצו לבני-הזוג. ממחוז שומרון ויהודה במשטרה נמסר כי עם הגעתם למקום, נתקלו השוטרים בתגובה אלימה מצד קרובי משפחתם של השניים ובמקום נוצר עימות.

לבסוף נעצרו בני-הזוג והובאו למשטרת מרחב חברון שם הוסברו להם תנאי המעצר. על פי צו המעצר המנהלי יהיה עליהם לשהות במעצר בית בקריית-ארבע, שם גרו עד לפני שנתיים וחצי לפני שעברו ליישוב שא-נור.

בני הזוג הודיעו כי הם מסרבים לביצוע הצו, ובתגובה עצרה אותם המשטרה וכלאה אותם בבית המעצר בחברון. הבוקר הם יובאו לבית המשפט להמשך טיפול בהליכים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/969/152.html

ותזכורת מי היא מרים אדלר:
בהפגנה שנערכה לפני מספר שבועות בשא-נור נגד מינהלת ההתנתקות, הגיעה מרים אדלר ובעלה להפגנה עם ילדיהם, אחת מהם תינוקת, והיא נשכבה איתה על הכביש. במהלך הניסיון של השוטרים לפנותה טולטלה התינוקת, ועל כך הוגש נגד מרים אדלר כתב אישום בגין אי מילוי חובת הורה.
_____________________________________
"החיים זה מה שקורה לך בזמן שאתה קורא ציטוטים של אחרים"


(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר