לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2005, 20:08
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
פרץ דורש למנוע שידור התוכנית "לימוזינה" בשל "הסתה של פעילי ימין"

יו"ר ההסתדרות, עמיר פרץ, פנה היום במכתבבהול למנכ"ל הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, מוטי שקלאר, בדרישה למנוע את שידור התוכנית "לימוזינה" הערב בערוץ 10 בשל דברי הסתה חריפים המופיעים בה.

בתוכנית שתשודר הערב מתראיינים שלושה פעילי ימין קיצוני - נעם פדרמן, ברוך מרזל ואיתמר בן-גביר. השלושה לא חסכו בביטויים קשים נגד ערביי ישראל, ההתנתקות, ראש הממשלה אריאל שרון, וראש הממשלה לשעבר, יצחק רבין.

פרץ טוען שמדובר בהסתה שעלולה להוביל לרצח: "בין שאר ההתבטאויות מסמרות השיער של השלושה, הם אומרים כי רצח ערבים הוא לגיטימי, כיוון שמדובר בהגנה עצמית. הניסיון להגיד כי פיגוע בערבים הוא לגיטימי, וודאי כאשר הוא משודר בטלוויזיה, חוצה את גבולות ההסתה לגזענות. זוהי הסתה לרצח, קריאה ישירה לפעולה, מאת שלושה אנשים המתיימרים להיות מנהיגי קבוצה. אוי לנו ואבוי לנו אם הדברים ישודרו, כי הסתה פועלת".

עוד כתב פרץ: "רק לפני ימים ספורים חזינו בזעזוע בפיגוע הנורא בשפרעם, פיגוע אשר כוון לא רק נגד אזרחים חפים מפשע אלא גם נגד רקמת החיים העדינה שבנינו במאמץ כה רב בישראל", כותב פרץ, "הפיגוע הזה הוכיח מעל לכל ספק, כי הסתה תמיד נופלת בסופו של דבר על אוזניים קשובות". לדברי פרץ, "מחירה של התוכנית הזו עלול להיגבות מאיתנו בדם רב".

בתוכנית "לימוזינה בחברון" מתבטאים בין השאר שלושת פעילי הימין הקיצוני בחריפות רבה נגד ערביי ישראל. "יש הזויים שאומרים שאפשר לחיות בדו קיום, שאני והסרטן שלי יכולים לחיות ביחד. אף אחד לא יכול לחיות עם הסרטן שלו. צריך לחתוך אותו ולזרוק אותו, אי אפשר להגיד לו 'סרטן חמוד שלי'", אמר פעיל הימין הקיצוני פדרמן.

הוא הוסיף: "מה זה ערבי טוב? אחד שלא רצח יהודים? קשה למצוא היום אחד כזה... אם הוא לא רצח בפועל אז הוא רוצה לרצוח או תומך ברצח. הם רוצים להיות ערבים טובים, שיהיו במצרים. צריך להגיע עם משאיות לכפרים שלהם ולפנות אותם. מי שיתפנה מרצון יקבל פיצויים ומי שלא, יקראו לצבא שבמקום לגרש יהודים שיגרש את הערבים באום אל-פחם... מה נעשה עם הבתים שלהם? ניקח להם את הבתים".

לדבריו, "הערבים שחיים זמנית במדינת ישראל הריבונית, הרבה יותר מסוכנים מהערבים של חברון או שכם - כי מה שהם עושים זה לשבת בשקט וללדת ילדים, ועוד 20 שנה הם יהפכו את המדינה בצורה דמוקרטית למדינה ערבית".

גם בן-גביר התבטא בצורה דומה: "מצחיק אותי המושג הזה, ערבים ישראלים... ערביי ישראל צריכים גם ללכת מכאן".
במהלך הראיון לא הסתיר מרזל את סלידתו מראש הממשלה: "אריק שרון הרבה יותר מסוכן מרבין. רבין היה פחות משוגע משרון. שרון יותר שקרן מרבין, הוא יותר מושחת ממנו. הוא מוכר את ארץ ישראל בשביל אינטרסים אישיים. יש הרבה שעשו מיליונים מתוכנית הגירוש של שרון. הוא בוגד. אם הוא לא בוגד, אז צריך לשנות את הערך במילון. שרון הוא אדם מטורף", אמר ברוך מרזל בתוכנית.

גם את רצח רבין סירבו השלושה לגנות. "יגאל עמיר עשה חסד עם רבין, היום כל פח נקרא על שם רבין", אמר פדרמן, "צריך היה לעשות לו משפט בכיכר העיר לשפוט אותו על פשעיו, לתלות אותו בכיכר מלכי ישראל... כוונתו של יגאל עמיר היתה טובה ולכן צריך לשחרר אותו".

המרואיינים עדיין לא ויתרו על התקווה למנוע את ההתנתקות. פדרמן: "מספיק לי שכל אחד יעשה דבר אחד שיעסיק את המשטרה ונוכל למנוע את ההתנתקות". מרזל: "תפקידי לעשות הכל כדי למנוע את האסון הקרב ובא. זה פשע נגד העם היהודי ואנשים פושעים. עושים את זה מתוך אינטרסים אישיים. בפושעים האלה צריך לנהוג כמו בפושעים".

הוא הוסיף: "שהצפונים מצפון תל-אביב ילכו לצבא. הגיע תורם, הגיע הזמן שאחרים גם יתרמו את חלקם. הם הולכים על השלום שיביא לטבח בעם ישראל. שיתנו הם את הקורבנות שלהם".

היחיד שלא חוטף ביקורת במהלך הראיון הוא ברוך גולדשטיין. "טבח? לא זה לא היה טבח", מסביר פדרמן, "הוא היה איש אחראי מאוד, זאת היתה הגנה עצמית. כמה ימים לפני הגיעו אליו מפקדים בכירים מהצבא ואמרו לו שהוא צריך להיערך לפיגוע גדול. אז הוא התכונן בצורה אחרת".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/968/481.html

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2005, 20:20
צלמית המשתמש של Jarvis
  Jarvis Jarvis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.03
גיל ריבה פשוט ענק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "פרץ דורש למנוע שידור התוכנית "לימוזינה" בשל "הסתה של פעילי ימין""

כל הזמן הזה זלזלתי בו, עד שנפלתי על כמה תכניות שלו, ופשוט נדהמתי איך האיש המוזר הזה (או לפחות בעל הפרסונה המוזרה) מצליח לסחוט מהמרואינים שלו את כל האמת הפרטית שלהם, ומצליח כל פעם להגיע לכותרות בגלל זה. אני מביט ולא מצליח לפצח את הסוד שלו - האם המראה המטרוסקסואלי שלו, יחד עם הגישה האובר-אמפתית הם אלו שגורמים למרואינים שלו להוריד הגנות ? לא יודע, אבל הבנאדם גאון.

אבל אני מסכים עם פרץ שאולי זה לא הזמן הכי טוב לתת במה לחבר'ה האלה. אפשר בכיף לשדר את זה עוד שבועיים, כשההתנתקות, כמו גם עניין הפיגוע והלינץ', יהיו מאחורינו.

ישן 09-08-2005, 11:11
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
The_Equivocator, אתה מסוכן לציבור...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "גם האמירה הזאת?"

ציטוט:
ברגעים אלו בא לי לשחוט את הנבלה
.

תקרא עוד פעם מה שכתבת. אתה אינך יותר טוב מיגאל עמיר, גם הוא "בא לו". אתה עוד יותר גרוע ממנו, בגלל שיש לך את האופציה להתלונן לרשויות אכיפת החוק, אבל "בא לך" לשחוט מישהו רחמנא ליצלן.

אני מקווה שהשב"כ ידפוק לך על הדלת וישים אותך בבית הסוהר על כוונות כאלו.

וחושבתי כאזרח ללכת לספר את זה לשב"כ, אחרת עלולים לשים אותי בבית הסוהר על אי מניעת פשע.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 09-08-2005 בשעה 11:16.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר