לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2005, 00:06
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
תושב ניסנית: "כל שוטר או חייל שייכנס לבית יתרומם איתי"

אם דרישותי לא ייענו, אפוצץ את עצמי ואנשים נוספים עם בלוני גז ביום יישום ההתנתקות - כך אמר רוני יפרח, תושב היישוב ניסנית, שאייםלהתאבד אם תביעותיו ממינהלת ההתנתקות לא תעננה. בעקבות האיום הוזנקו למקום שוטרים רבים, שהגיעו למסקנה כי האיום הנשקף מיפרח אינו רציני.

ערוץ ההתנתקות - סיקור מיוחד ב-NRG מעריב

בשיחה עם NRG מעריב נשמע אבי המשפחה, רוני יפרח, נחוש לממש את איומו, אם דרישתו לקבל קראווילה גדולה יותר ממנהלת ההתנתקות לא תיענה בחיוב. "אני אולי המתאבד הראשון בהתנתקות", אמר, "אבל אני הולך לקחת איתי כמה אנשים נוספים בדרך. מצדי, כל חייל או שוטר שייכנס הביתה ב-15 באוגוסט 'יתרומם' איתי יחד".

יפרח הסביר כי כל רצונו הוא לקבל קראווילה של 90 מ"ר ולא של 60 מ"ר. "אני מוכן להתפנות, אבל עכשיו זורקים אותי כמו כלב אחרי ששירתתי בצה"ל 3 שנים. לא אגור במעברה של שנות האלפיים".

במשטרה ניסו הערב להמעיט בחשיבות האירוע. "קיבלנו דיווח על התבצרות, וברגע שהגענו למקום ראינו שמדובר בקריאת שווא", אמר מפקד תחנת משטרת ארז, מלכי אליז'ר. "האיש לא התבצר, ולא סיכן את עצמו, ולא את בני משפחתו".

גורמים נוספים במשטרה אמרו כי יפרח השמיע את איומיו ועשה "רעש" תקשורתי, כדי שאנשי מינהלת ההתנתקות יפתרו את בעייתו.

רק לפני כשבועיים הזהיר ראש מינהלת ההתנתקות, יונתן בשיא, כי יש מתנחלים המאיימים בהתאבדות אם לא יימצאו עבורם פיתרונות דיור. לדבריו, המינהלת מנסה לסייע למתיישבים אלו באמצעות פסיכולוגים ועובדים סוציאלים.

''הגעתי לשולחני ומצאתי עליו פקס של אדם השואל אותי: 'האם אתה רוצה שאני אהיה הראשון שמתפרסם כמי שהתאבד?", אמר אז בשיא. "אנשים בוכים, מאיימים. זה אולי לא חזות הכל, אבל יש יותר מבודדים שהקושי העצום שבפניו הם נמצאים מעמיס עליהם'', הוא הוסיף.

בשיא הוסיף: "אם יש דבר שהמינהלת חרטה על דגלה זה להיות קשובים לדרישות המתיישבים ולקרב אליהם פיתרונות התיישבות. הקושי שלנו זה איך לשכנע את המשפחות שהדיור מוכן, ושהם צריכים רק לבחור''.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/968/963.html

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר