לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-08-2005, 20:12
צלמית המשתמש של Arziv
  Arziv Arziv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל Arziv שלח הודעה דרך MSN אל Arziv
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי NikoNation שמתחילה ב "אזז אולי תחשוב עוד קצת ותבין..."

לפני כל הודעה שלי מושקעת מחשבה - דבר שלא קורה אצל כולם.
אני הצעתי לו לשלוח הודעה לאולג, לא ביקשתי למחוק, לא ביקשתי לנעול, ולא ביקשתי להפעיל סמכות כוחנית כזו או אחרת.
אנחנו לא מנהלים, אז מה?
זה אומר שאסור לי להגיד שהודעה פרטית תתאים יותר?
אני לא ראיתי שוב התערבות בהחלטה, אלא הצעה והצגת דעה, או שגם אילו זכויות השמורות למנהלים?

אני אומר שפעם הבאה שאתה מנסה להעביר ביקורת עליי, קרא בדיוק מה כתבתי, ואל תכניס לי מילים לפה.
תודה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-08-2005, 21:18
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "שאלה לאולג."

יש את ה-Vivid color mode שבזמנו הייתי מרוצה ממנו מאוד. יש גם אפשרות לשנות את רוויית הצבעים ע"י שינוי הגדרות ה-Color saturation. דבר אחרון - אפשר גם להשתמש באופציית ה-Filter, כאשר הכוונה היא לפילטר "מחמם", כלומר מוסיף ומדגיש צבעים חמים כגון צהוב וכתום. את ההבדלים בתמונות תוכל לראות כאן

ולגבי עניין העריכה - עריכת תמונות הינה חלק בלתי נפרד מצילום דיגיטלי. בסופו של דבר מה שהמצלמה עושה ע"י שינוי ה-Color saturation הוא שינוי מלאכותי בעזרת התוכנה והמעבד הפנימיים - כלומר מבצעת עריכה עם הגדרות שנקבעו ע"י המהנדסים של מינולטה. בצילום דיגיטלי כל דבר קטן קשור לעריכה, אפילו השמירה של התמונה ב-JPEG ע"י המצלמה - התוכנה הפנימית של המצלמה משנה את הצבעים, את הניגודיות, את רמות הבהירות (החשיפה), מוסיפה חידוד וכמובן מכווצת את המידע בעזרת אלגוריתמים מתוחכמים. אגב, אף אחד לא אמר שמה שהתוכנה קובעת הוא הדבר הטוב ביותר - בסה"כ המעבד בתוך המצלמה הוא עדיין רק מעבד ויודע לבחור רק מבין האפשרויות שקיימות לו בזיכרון. כדי לקבל את השליטה המלאה והאולטימטיבית בתוצאה, על הצלם ללמוד לערוך את התמונות לבד (רצוי מאוד לצלם ב-RAW. וכן, אני יודע שהנושא הזה בעייתי ב-7i).

בצילום עם פילם הדבר שונה לחלוטין - מה שמצלמים הוא מה שיוצא (תלוי כמובן בסוג הסרט ובפילטרים בהם משתמשים).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:06

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר