לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2005, 10:21
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
כללי טופי .. המשך לחוצפה שלך אין לי דרך או כותרת אחרת לעניין ..

שתי דברים שמשכו את תשומת ליבי {ולמען האמת עיצבנו אותי } אתמול מגוש קטיף
במורג איך לא ראינו את מח"ט גולני ניצב איתן מול המפגינים ..
בעיניי לפחות פנייה למח"ט הייתה ברורה
מייד לאחר שדיבר הבחור הראשון עם התפילין על הראש שצווח כמו טווס על המח"ט כאילו שצה"ל אשם שנפל הפור בישראל ..
לאחריו הגיע אותו זיאדן או זידן .. הוצג כ מ"מ במי"ל בפלוגה מסייעת 12 בן 20
{וזה הדבר שבכלל לא ברור לי .. קצין בן 20 מ"מ מסייעת .. וכבר משוחרר .. משהו לא מסתדר לי עם הגיל והפז"מ שלו }
ואז התחילה הקומדייה ..
החמור הזה מתחיל להסביר למח"ט מהם ערכים ..מי אוייב מי ידיד .. מנסה לנגן על מצפונו עם כול מיני אימרות פוליטיות אדיוטיות אחרות .. והשיא הוא שהוא מתחיל לומר למח"ט מהי הייתה מורשתו לפקודיו ..
טוב אז ..
ידיד המ"מ { לא תושב הגוש }
אם היית מפקד או קצין בגולני היה צריך להיות ברור לך שפקודה היא פקודה .. משימה היא משימה וצה"ל הוא גוף מבצע לא אידאולגי \ פוליטי \ דמוקרטי בשום דרך או צורה ..
לכן המח"ט שלך או כול מפקד אחר אינו הכתובת לטענותיך ומענותיך
ההצגה שלך והבכי שלך { המעט מזוייף אני חייב לומר } היו בגדר פטתיות מושלמת..!
----------------------------
המקום השני ..איך לא נווה דקלים \ גני טל

שם ראינו את מה שראה כמעט כול חייל ששירת באזח"ע .. תופעת הילדים הפלסטינים שנשלחים ע"י ההורים להתעמת עם חייל צה"ל במחסומים
רק שהפעם מדובר היה בילדים יהודים תושבי איו"ש בעיקר ..
אלפים מהם שורצים שם ומקשים על חיילי צה"ל במלאכה הקשה .. אין מחאה בטוח זה נראה כמו קייטנה אדיוטית
הורים יקרים ..
הילדים שלכם ששם .. נמצאים בסכנת חיים מיידית .. לא די בכך שהם מסכנים עצמם במהלך ההנתקות .. הם משפילים את צה"ל שלנו עם כול מילים והמשפטים .. שריפות הצמיגים וזריקת האשפה עליהם ..
הם נראים בדיוק כמו הפלסטינים לא פחות ולא יותר ..וזה החינוך שלכם ההורים.. !!
שלא נדבר על העובדה שהפינוי מתבצע ויתבצע תחת אש פלסיטינית וסיכוי סביר שיפול איזה פצמ"ר ויפגע בהם
גלו אחריות .. קחו אותם הבייתה לפני שיקרה אסון !

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 16-08-2005 בשעה 10:26. סיבה: כוס אוחתך ..כמה טעיות כתיב ..!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2005, 11:41
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

דעתי על אנשי הרבנות למניהם לא כדאי שתשמע בראש חוצות ..אין לי כוונה לפגוע באף אחד
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי trickster שמתחילה ב "ומה דעתך על אשת הרב של נווה דקלים"

אבל בכול הקשור לאיום או הבטחה ע"י הגוקרים האלו ..
שיאיימו על האמא שלהם .. הם יצאו משם ... ולא יעזור הרבי של חב"ד { שמת לפני שנים ולא נותנים לו לנוח על משכבו }.. שפירא , אל נקווה , וכול שאר התמהוניים
שיעשו 7000 פולסות ו 2000 דיני רודף וינגחו את הראש בקיר עד זוב דם מרוב תפילה דבר לא יעזור הפינוי יתבצע ..ומי שירים יד או ינסה לפגוע בחיילים פיזית בנשק חם \ קר דינו כדין כול מחבל שבא לפגוע בצה"ל

משאלתי ובקשתי "לבוס" שטוענים שנמצא למעלה { שבו אני לא מאמין }
אחרי הנסיגה .. שצה"ל יקח את כול הזמן שהוא צריך
ישמיד \ ינתץ \ יפוצץ כול עדות להתיישבות ישראלית בגוש .. לא תשתית , בתים ..שום דבר !
מה שישבור לדעתי את כול האזרחים תומכים או מתנגדים להתנתקות ... אנשי ימין \ שמאל \ מרכז תהיה תמונה בתקשורת של איזה מחבל מהחמאס שתוקע דגל אש"ף על שרידים כול -שהם מהתיישבות הישראלית שהייתה במקום
לו יהי ..!!

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 16-08-2005 בשעה 11:59.
ישן 16-08-2005, 11:55
צלמית המשתמש של snoopy22
  snoopy22 snoopy22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.03
החוצפה היחידה כאן היא חוסר הרגישות שלך...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "טופי .. המשך לחוצפה שלך אין לי דרך או כותרת אחרת לעניין .."

מח"ט גולני עושה את עבודתו ועל כך אין חולקים, וזה שאתה מנסה להיות הגיוני עם אנשים שהולכים
לחסל להם את הבית\קריירה\ קהילה\ אידיאולוגיה או הכל ביחד זה לא ריאלי,
אם עוד לא הבנת אז צה"ל והמשטרה לא נכנסו ביומיים האלה רק למסור את הצווי פינוי, הם נכנסו פנימה
כדי לדבר עם התושבים ולתת להם למחות ולהוציא קיטור בפעם האחרונה.
אז אתה יכול לדבר עד מחר שפקודה היא פקודה ודמוקרטיה היא דמוקרטיה, העובדה היחידה כאן
היא שהאנשים האלה סבלו יותר מכולנו ועכשיו גם הולכים להרוס להם את החיים...
הכי מצחיק זה שאתה קובע מהו בכי מזויף ומהו לא, למתנחלים אין רגשות הם רק יודעים לעשות הצגות...
אני צפיתי כמוך במקרה עם מח"ט גולני שהתנהג באופן מופתי, והבכי של הבחור הזה נראה לי אמיתי מאוד...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 16-08-2005, 12:13
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

ומה לנו .. לא כואב ? רק המתנחלים שם נקרעים .. ?
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי snoopy22 שמתחילה ב "החוצפה היחידה כאן היא חוסר הרגישות שלך..."

ומי אלו "האנשים האלה " שעליהם אתה מדבר ..? הם אזרחי ישראל לפני הכול .. אף אחד לא רצה ולא ייחל לזה
מה הם רוצים מצה"ל ?
למה הוא צריך לספוג את הנבלות האלה על הראש שלהם .. ?
הם קוראים לעצמם יהודים ?
אתמול .. בני אילון איש מפד"ל עם כיפה על ראש לוקח רמקול וקורא להסתה וסירוב פקודה במורג ..
זו החוצפההה .. אלו הם האנשים התמהונים נבחרי ציבור הדתי עליהם צה"ל מגן ויגן .. בושה וחרפה !!
ובנוסף לטמבל הזה אילון מגיעם הרבנים שלהם .. שקוראים לסירובי פקודה .. משווים את צה"ל לנאצים ..זורקים עליהם אשפה ? אלו הם האנשים שלך שעליהם אתה מגן עכשיו ..?
אני יגיד לך מה ..
דמם של חיילנו המתים זועק מאדמת עזה { ושניים מהם נפלו מוטלים לפניי }
זה מה שהם רואים מגן עדן אם קיים ....הם רואים את האזרחים שבגללם מתו .. משפילים את מדי צה"ל .. ועושים כול מיני הצגות מול המצלמות !!
לאף אחד זה לא קל ..וזה כולל את כול השכבות בישראל ,בשטחים , ומחוצה לה
אבל זה מה יש .. שיפסיקו לבלבל את השכל ..שיהיו אזרחים שומרי חוק ולא יתנהגו כמו חבורת פדעיונים.
כול מחאה לא מול צה"ל.. שיסעו לכנסת ויקימו שם מחנה מחאה ושם יבואו דין מול מקבלי ההחלטות !

וסנופ :
פקודת החיילים אתמול להכנס ולמסור צו אלוף ..ורק לאחר מכן להציע עזרה ..כול דבר אחר שיאמר ישמע ע"י החיילים בלבד { ואת זה לא הבנתי ..זה מה שאחי עושה עכשיו בנווה דקלים אז אל תנסה לסובב את העניין באופן רגישי }
צה"ל שלח לוחמים לא פסיכולוגים לפינוי הישובים .. וזה מה שלא הבין הבכיין הזה במורג

החוצפה היא קבלת הפנים בגני טל , מורג , ונווה דקלים
זו החוצפה וזה בדיוק מה שאתה מייצג בדבריך כרגע

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 16-08-2005 בשעה 12:33.
ישן 16-08-2005, 13:07
צלמית המשתמש של אנג'י
  אנג'י אנג'י אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.05
שני דברים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "ומה לנו .. לא כואב ? רק המתנחלים שם נקרעים .. ?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי u-367
ובנוסף לטמבל הזה אילון מגיעם הרבנים שלהם .. שקוראים לסירובי פקודה .. משווים את צה"ל לנאצים ..זורקים עליהם אשפה ? אלו הם האנשים שלך שעליהם אתה מגן עכשיו ..?

דמם של חיילנו המתים זועק מאדמת עזה { ושניים מהם נפלו מוטלים לפניי }
זה מה שהם רואים מגן עדן אם קיים ....הם רואים את האזרחים שבגללם מתו .. משפילים את מדי צה"ל .. ועושים כול מיני הצגות מול המצלמות !!

זו החוצפה וזה בדיוק מה שאתה מייצג בדבריך כרגע

א. תרגע בקשר לשנאה שלך לרבנים ותדבר מתוך הבנה
הרבנים לא קיללו והרב שפירא ח"ו לא מקלל ובטח ובטח שלא השוו את צה"ל לנאצים
אל תערב בין נוער שלא יודע לשלוט ברגשותיו לבין הרבנים

ב. דמם של החיילים זועק גם מהשומרון ומיהודה ומירושלים וגם אחרי הפינוי הוא ימשיך לזעוק מעזה כי החיילים שומרים על הגבול וכל מדינת ישראל זה גבול אחד גדול ומגן עדן הם רואים איך מדינת ישראל שפכה דם על הארץ ועכשיו מוסרת אותו ביד אוייביה.

ישן 16-08-2005, 13:36
צלמית המשתמש של snoopy22
  snoopy22 snoopy22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.03
שי, אם אתה מתחיל לדבר על מתים
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "ומה לנו .. לא כואב ? רק המתנחלים שם נקרעים .. ?"

אז בא באמת תעשה השוואה, כמה נפגעי טרור יש סה"כ וכמה מהם הם המתיישבים
בעזה ויהודה ושומרון. תפקידם של חיילי צה"ל הוא להגן על אזרחי ישראל והחיילים שמתו, מתו
בגלל המחבלים, לא בגלל המתיישבים. אפשר לחשוב מדבריך שהמתיישבים יושבים בחוסר מעש
שעה שצה"ל מת למענם, אז להזכיר לך שבני המתיישבים יוצאים ליחידות המובחרות ביותר של
צה"ל ומתים למען עם ישראל יותר מכל ציבור אחר.
אילו רבנים השוו את צה"ל לנאצים? אם היית מכיר את
חשובי הרבנים של הציונות הדתית היית שומע שהם יוצאים כל הזמן נגד אלימות ומנסים להרגיע.
אז אל תיקח לי משהו שאיזה אחד שקורא לעצמו רב אמר... בקשר לתפקיד החיילים ביומיים הראשונים
הרי ברור לך שאין חובה חוקית למסור את הצו וכבר הזכירו את זה בתקשורת כמה פעמים, לא
צריך להיות פסיכולוג כדי לדבר עם אנשים ולתת להם למחות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 16-08-2005, 13:51
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

אחד לאחד
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי snoopy22 שמתחילה ב "שי, אם אתה מתחיל לדבר על מתים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי snoopy22
בעזה ויהודה ושומרון. תפקידם של חיילי צה"ל הוא להגן על אזרחי ישראל והחיילים שמתו, מתו
בגלל המחבלים, לא בגלל המתיישבים.
אז להזכיר לך שבני המתיישבים יוצאים ליחידות המובחרות ביותר של
צה"ל ומתים למען עם ישראל יותר מכל ציבור אחר.
אילו רבנים השוו את צה"ל לנאצים? אם היית מכיר את
חשובי הרבנים של הציונות הדתית היית שומע שהם יוצאים כל הזמן נגד אלימות ומנסים להרגיע.

צה"ל היה שם ..הפקודה בזמנו הייתה ברורה "הגנה על תושבי גוש קטיף " המחבלים הם נלווים למשימה זו ..לפיכך חיילי צה"ל נהרגו כשהגנו בגופם על התושבים ולא משנה מה היה אופי המשימה
עובדתית ..צה"ל היה נוכח שם בגלל נוכחות המתנחלים במקום
ידוע לי כי רוב גדול של לוחמים בני הגוש ..למיטב ידיעתי פרט למקרים בודדים אין להם חלק בעניין !
מתנחלים ..כן קראו לחיילים נאצים ומ"ס רבנים קראו לסרוב פקודה .. ומה שבני אילון עשה אתמול ראוי בהחלט להגיע לבית משפט

ישן 16-08-2005, 13:39
  שונרא1 שונרא1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.03
דמגוגיה דה-לוקס.....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "טופי .. המשך לחוצפה שלך אין לי דרך או כותרת אחרת לעניין .."

להגיד "צווח כמו טווס", על איש כואב שכבודו נרמס, יכול להגיד רק איש אטום כמו קיר.
לזלזל בשם של בחור שמופיע בתקשורת, ולשים ללעג את שמו הפרטי, כאילו מי הוא ומה הוא, שוב זהו זלזלול וגועל נפש של התנהגות.
יש הרבה דברים שלא ברורים לך, לא רק גילו, דרגתו והתנהגותו, אבל מה שבטוח זה שהוא כנראה שלא שיקר!!!
אבל לך ממש ממש לא אכפת....
וכאילו שזה משנה אם הוא תושב הגוש.....
פקודה היא אכן פקודה, אבל אטימות כמו שלך ניתן למצוא באזורים שבין הצבא הרוסי לצבא הסורי
אז תרגע.
זאת ובנוסף לקביעה -שוב הדמגוגית - האם הבכי היה מהלב או מזוייף, מי אתה שתקבע מי????????????
והנה בהמשך אתה חושף פאן נוסף שלך ה(זדהות כמו של טומי לפיד בין האשה מג'בליה לאשה מהשואה), אתה מזהה התאמה ודמיון רב, בין ילדים יהודים המפגינים נגד גירוש לילדים פלשתינים שבאים להרוג ולפגוע בחילי צה"ל
כל הכבוד לך
אחללה השוואה בהחלט ראוייה ומתאימה.....
ולסיום תעדכן אותי באיזה זכות ניחסת לעצמך את צה"ל, צה"ל הוא לא שלך אדוני, ממש ממש לא
ואני מקווה שלטיפוסים אטומים וחסרי רגישות כמוף אף פעם לא יהיה צה"ל, או כל צבא אחר!
כי אחרת אי אפשר לדעת איזה עוד פקודות אתה עלול לתת לו, במסגרת שלטון החוק והדמקורטיה.

נערך לאחרונה ע"י שונרא1 בתאריך 16-08-2005 בשעה 13:48.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:43

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר