לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2005, 02:21
צלמית המשתמש של nir-vana
  nir-vana nir-vana אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.03
שלח הודעה דרך ICQ אל nir-vana שלח הודעה דרך MSN אל nir-vana Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי White Lion שמתחילה ב "כן.. המתנחלים הרעים האלה.. מה כבר עשו להם?"

לא היה אכפת להם לזרוק אחרים מהבית בלי שקל פיצויים - כאשר מדובר בלא יהודים.
הם ממש מסכנים... מקבלים כופר של יותר מפי 10 ממה שהבית שלהם עלה , אבל בעזה היה להם נוח לנצל עובדים ב40 שקל ליום (כי החוק הישראלי תקף שם רק מתי שנוח)... ולא היה אכפת להם שהצבא גם ישים להם שמירת חממות (שאני גם עשיתי בשביל החארות האלה במורג), כדי להמשיך לנצל את המדינה, הצבא והערבים. ממש לא אכפת היה להם להיות אדוני הארץ במדיניות של אפרטהייד וממש לא היה אכפת להם מאלפי הפלסטינאים שבתיהם גולחו או נכבשו אם זה לצרכים טקטיים, או לצרכי הנאה (רחצה בחוף דקלים).
בני אדם לא צריך לשפוט לא לפי מוצאם אלא לפי טיבם - בשני העמים יש טובים ויש רשעים !

נערך לאחרונה ע"י nir-vana בתאריך 16-08-2005 בשעה 02:32.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2005, 04:20
צלמית המשתמש של nir-vana

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי White Lion שמתחילה ב "מעניין אותי אם היית מזדעק עכשיו"

ההפגנות בבלעין בימנו ובמקומות שונים לאורך חומת ההפרדה, נובעות מהפקעה של שטחים וניתוק של כפרים ללא שום פיצוי. גרוש מהגליל היה כבר מזמן... ברצועת עזה נהרסו בתים רבים של אנשים שמעולם לא השתתפו בלחימה רק כדי לשמר את ההפרדה הגזעית בין 8000 בריונים שנטעו התנחלות בקרב מליון וחצי תושבים חסרי זכויות.
אם המתנחלים רואים בהתנתקות גירוש אז שהצבא יצא מעזה ושישארו שם תחת שלטון הרשות.
תקרא שוב את המשפט האחרון תבין שאני לא באתי להגן על ערבים אלא על הצדק. אני יעדיף לקרוא "אחי" לערבי שוחר שלום ולא ליהודי לאומני ולהיפך, כי לדעתי לשני העמים יש אויב משותף שזה הגזענות, דיעות קדומות ולאומנות.

נערך לאחרונה ע"י nir-vana בתאריך 16-08-2005 בשעה 04:41.
ישן 16-08-2005, 13:01
צלמית המשתמש של nir-vana

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי jointelmen שמתחילה ב "פחחחחחחחחחחחחחחחח"

א. אני אכן לא יהודי
ב. המתנחלים הם אלה שצריכים לפצות את המדינה על הנזק שגרמו לה
ג. מי שקונה רכוש גנוב בזול לא צריך להתפלא אם שוטרים ידפקו לו בדלת, אבל בגלל אחריות חלקית של המדינה למחדל הזה נוהגים מלפנים משורת הדין ו"מלבינים" את ההון... בהרבה הרבה יותר משווי העלות.
ד. גם וילה במצפה רמון זולה יותר מדירת חדר בתל אביב... הכל תלוי איפה אתה בוחר לגור.
ה. הם שלחו את הילדים שלהם לאזור סיכון ולשכב על כבישים בחסימות. זו הפקרה שגובלת במה שהם למדו ב"עקידת יצחק".
ו. בחצי השנה האחרונה אנחנו נאלצים להיות חשופים לתעמולה בלתי פוסקת שמנסה להציג אותם כמסכנים. כל זה במימון הממשלה שממשיכה לממן את מועצת יש"ע למרות שזו הפכה להיות ארגון טרור, במטרה לנסות להראות לעולם שנסיגה נוספת מיהודה ושומרון לכאורה בלתי אפשרית.
כאשר גורשו ללא פיצויים פלסטינאים מבתיהם זה לא זכה לחצי אחוז מהסיקור של ההתנתקות. נמאס כבר לראות את הכתומים האלה ואיך הפרצוף המכוער שלהם מאיים להשתלט ולהיות הפרצוף של המדינה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:56

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר