לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-08-2005, 20:10
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
אי אפשר כבר לעצור , עברנו את נקות האל-חזור
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מייקל, לא טענתי שיש לעבור לסדר היום. היום הוא יום נוראי, אבל צריך לעצור..."

האסון הזה אולי לא יהפוך אותנו לשני עמים ניצים , אבל הוא בהחלט הפך אותנו לשני עמים . לא ברור לי על איזה רקע מצפה השמאל שהדתיים והימין ימשיכו להתנדב ליחידות הקרביות ולמלא את שורותיהם , כשכל הפונקציה שהצבא ממלא בזמן האחרון זה להיות חברת כוח האדם של שרון . עבורו מבצעים פעולות משטרתיות נגד אזרחים , פעולות שלא היו עוברים עליהם לסדר היום בשום מדינה דמוקרטית . חוץ מזה , אפשר ממש לראות איך הצבא מפסיק להגן על אזרחים וזה לא יעצור במתנחלים , זה ימשיך לגולן ולבקעה , לקו התפר ולתוככי מדינת ישראל . ההתפוררות של צבא העם תוביל להתפוררות העם . בלי אחדות מטרה , בלי תקווה משותפת , בלי סולידריות הדדית שלא יכולה להתקיים כשצד אחד מגן על הצד השני , צד שחדל מלרצות להגן על אזרחי המדינה .

נוצר פה תקדים , פינוי לקווי הפסקת האש 49 . העולם יצפה שהתקדים הזה יחזור על עצמו , והוא יחזור , במוקדם או במאוחר . ובדיוק כמו התקדים , גם הפינוים הבאים יהיו בריחה ללא תמורה , והחמאס יחגוג את ניצחונותיו . ובדיוק כמו התקדים גם הפינוי יהיה ללא השגים , לא נספח כלום , לא נעביר את ערביי ישראל לצד השני , אלא נמשיך לצעוד בנחישות וברגישות למדינה דו לאומית . ואין לי ספק שהערבים לא יצטרכו לשם כך להגיע לרוב בפרלמנט . שליש מהמושבים יספיקו , כדי "לשכנע " פיגורות כמו זהבה גלאון שכדאי להצטרף לצד החזק .

החדשות הטובות הן , שאחרי שהחזון הזה יתמשש , אלה שישארו משני הצדדים (הימין והשמאל) אולי ימצאו שפה משותפת , אבל אז זה כבר לא ישנה כלום . שאל את הלבנונים הלא מוסלמים שפעם היו שם רוב . (וסידור השלטון שמצאו להם גם הוא עומד לקרוס בקרוב)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-08-2005, 16:45
  illi illi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.03
סלח לי מאד.
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי mikel שמתחילה ב "לא...אי אפשר לעבור לסדר היום בשלב זה"

אהלן

ראשית אני חייב להגיד שהמראות הם קשים ביותר . מבין בהחלט לליבם של המפונים מבתיהם.

לעניין, העם חייב כעת להתלכד ולהביט קדימה לכיוון השלום המיוחל.

להזכירך, היה פינוי מכל סיני שגם שם היו בתים נהדרים וחיו משפחות מאושרות אבל קיטור כזה כמו שיצא בפינוי הזה לא היה שם . קיבלו את רצון הממשלה והעם ובכאב גדול יצאו משם וב"ה היום כבר הכל נשכח כמעט עד למראות שעלו מכל מדייה אפשרית.

חשבון אישי כפי שאתה עושה אינו נכון , אבל נראה לי שאתה אומר דברייך מכאב שהוא בהחלט מובן . אבל אם תסתכל בעיניים אובייקטיביות תבין ששרון עשה מעשה קשה מנשוא לו אישית ולחלק מאזרחי המדינה שאני בטוח שהם יקרים לו והוא כואב את כאבם. אני בטוח .

אני, כחבר מפלגה ימנית , רואה את הדברים שונה ממך . מה שאני רואה ולומד הוא שמדינת ישראל יכלה לחסוך המון קורבנות שווא מ-ז-מ-ן ולהתחיל להפוך המדינה לגן עדן עלי אדמות אם היו עושים את מה שמפלגת העבודה חשבה ורצתה לעשות לפני הרבה שנים .

בגדול, זה ההבדל בין 2 המפלגות האלה, כאשר יש מקום לחשיבה וחזון , הם עולים על כל מפלגה אחרת ובהבדל ענק . לביצוע הרעיונות שלהם צריך את מפלגת הליכוד .

אם טובת המדינה כולה לעינייך באמת ובתמים אני מקווה שתסכים עם דעתי זו . מעבר לכך, אולי באמת הגיעה העת להחליף את כל חברי הכנסת לאנשים שלא החשבון האישי פרטי מולם .

אבל איך שלא יהיה , שרון התגלה שוב כמנהיג גדול . עם כל הכאב והצער .

בברכה

illi
ישן 17-08-2005, 19:09
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.02
אני התכוונתי שהיום אני אחדל
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי לא עוד דומם שמתחילה ב "תסלח לי, אבל באמת שהחתימה שלך "חג פינוי שמח" לא במקום"

ואשנה את הכותרת החתימה לקריאה לפיוס בעם . אפילו שוחחתי עם אחד המנהלים בפרטי הוא ממש ביקש יפה לשינוי החתימה . ואמרתי לו כי אני באמת חשבתי להפסיק אם החתימה הזאת
. אבל לאור האירועים של היום בפגיעות בחיילי ומפקדי צהל
שרים אישי ציבור. התנהגות של המסתננים התנהגות אבות בנסיון פגיעה בילדים שלהם. ועכשו פיגוע הטרור ע"י הימין הקיצוני. החלטתי להאריך ביום את החתימה שלי. אני לא מגיש את הלחי השניה שלי לסטירה. גם היום אני נסער מאד על רקע האירועים האלה . אני נסער מבטויי השינאה כפי שאני קורא את האתר המשוקץ רוטר.

לאור זאת החלטתי להמשיך בעוד יום את החתימה כי אני מקווה שחיילי צהל יחזרו בשלום לישראל ויהיה להם פינוי קל .

באם מנהלים יבקשו ממני להסיר את החתימה אשקול שוב . בכל מקרה שורה תחתונה למטה כתבתי אומנם באנגלים "ושבו בנים לגבולם"

בכל מקרה אין כוונתי לפגוע באלה שהתפנו ברצון ובכבוד מביתם שבנו אותה לתפארת ועכשו הסתיימה השליחות שלהם. וכפי שהביא אורי מכתב אחד מאלה שהתפנו כואבים את ביתם

https://2005-uploaded.fresh.co.il/2005/08/27/18990842.pps

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:20

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר